Тийнейджъри бутат 9 км кола на закъсала жена

Тя нямала пари за пътна помощ и не можела да се прибере у дома

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В Канада хората са много отзивчиви, предлагат своята помощ и не приемат пари след като са ти помогнали. Младите хора там са точно такива, позитивни, добродушни...жалко ,че в БГ не са такива.

Аре бе...

Закъсалата жена с какъв джип се предвижва, вееее! Ейййй, смотаняции!

А как се бута автоматик? Или май не се буташе и теглеше без колесар...

Като включиш на N (неутрална скорост) се бута като всяка кола с механични скорости (изключена от скорост) !!!

Разбирача, автоматик не може да запали с бутане, иначе можеш да го буташ колкото си искаш като изключиш от скорост!

Автоматика можеш да го буташ при всяко едно положение на селектора различно от паркинг. Това не важи за ДСГ и роботите,а за нормалните автоматици с хидротрансформатор.

Между впрочем сега се сещам че едно време имаше едни мерцедеси дето бяха единствените автоматици дето може да се запали на теглене. Поне така го даваха по документи. Ама трябва да вдигнеш около 60. Тка че на бутане не става.

Аз така бях закъсал с голфа в южна африка,никой не искаше да бута,никаква колегиалност.вече не ходя там.

неграта в рикша да те носят! Ама и те са нахитрели, завалиите... Нема ли бой и стриганйе - работата се рахайтва!

Кой в Канада няма пари за пътна помощ, тази женица да не е от източна Европа емигрирала? А и тези мили момчета най вероятно са били нарушени. То в бг щеше да дойде полиция ако така си буташ колата с километри, камо ли в Канда .

В нормалните държави застаховка и от ниско ниво включва пътна помощ. Та тая история ми се струва странна.Личен опит-една сутрин се оказа ,че алумолатора е сдал багажа.Обадих се и след около 20 мин пристигна пътна помощ ,подаде ми стартов ток и така успях да стигна до сервуз за подмяна.И това се покрива от застрахователя.

НЯКОЛКО ПЪТИ СЪМ ЗАКЪСВАЛА С КОЛАТА В САЩ, ВИНАГИ И ВСИЧКИ СА СПИРАЛИ ДА МЕ ПИТАТ ДАЛИ ИМАМ НУЖДА ОТ ПОМОЩ И СА МИ ПОМАГАЛИ ! В БГ ЕДИН ПЪТ МИ СЕ СЛУЧИ САМО ДА МИ БУТНАТ КОЛАТА СА СЕКУНДИ И ЕДИН МЛАД, ЗДРАВ МЪЖ МИ КАЗА, ЧЕ НЯМА ВРЕМЕ ! е, ТОВА Е БГ ! НАПРАВЕТЕ СИ ИЗВОДИТЕ !

Нали си живееш в сащ? къв ти е проблема? айде друм! Всеки ден се вре у български форуми да плюе каква кочина бела България и да се сугестира сам, колко добре е в сащ и какъв верен избор бил направил...

И ти си отивай в русията при онези жмелове и не се връщай, тук вече не е за комунисти!

Който ми каже,че вече няма добри и достойни млади българи е пълен глупак.

Ъъъ...има бе

Един съвет- преди да коментираш прочитай не само заглавието.

Хахаха! Простака не прочел статията изобщо!

Ей така се оказах в нищото, когато спуках гума и се оказа, че крикът се е прецакал. Успях да отбия колкото мога встрани на междуградски второкласен път и доста се притесних защото ми се случи след излизане от завой, двадесетина метра след него. През цялото време си мислех, дали няма да изскочи някой засилен и да ме отнесе. Вместо нещо подобно, дори и не съм се надявал на такова внимание, отнасях от минаващите най-лютите псувни и най-долните епитети. Нищо по-специялно не молех. Само да си сменя гумата, някой да услужи с читав крик. То не бяха едни майни, крещене, средни пръсти, едни даже и намалиха, явно се мислеха дали да не ме подгреят с шамарите. Гледах да ги игнорирам. Единствената ми грижа беше, да оцелея, защото не видях един да излиза от този завой с под 100 км в час. Прекарах половината си следобед в съставяне на български речник от нетрадиционни думи. Най-накрая един таксиметров шофьор се оказа човека.

ВСЕ ПАК става въпрос за КАНАДА , а не за БълХария .ТАМ все още има ЧОВЕЦИ, за разлика от тука.

Малък град в Канада. Добре че не е било в Торонто, там "човеци" няма. Има сумалийци, араби и китайци.

СУМАЛИЙЦИ може би има на МАРС, а истински сомалийци- повечето са в СОМАЛИЯ.....ФАКТ.

Сериозно ли бе?! Не, трябва да го проверя в гугъл. Не вярвам.

Нямала въже! От ризи, панталони и сутиен може да се направи всякакво въже.

За моженето може, ама такова „въже“, пък и вързано от теб на ръка каква тежест мислиш, че може да издържи?

Момчетата са били напушени. Посреднощ ги е хванал напушения глад и са отишли до денонощния. От опит говоря. После с препечените си мозъци са решили да бутат колата цяла нощ.

Ако е вярно, браво на младежите. Но все пак това е най-неефективното решение. Можеше да намерят въже, да съберат пари за пътна помощ, да избутат колата на безопасно място и да закарат жената вкъщи и т.н. Това са няколко часа бутане, не са 100 м. А и трябва да е било много равно - как се бутат 1-2 тона нагоре? И в крайна сметка жената пак е без кола, докато не намери пари за ремонт и изтегляне до сервиза.

Не съм сигурен за Канада, но в щатите е забранено да се теглят коли с въже. Само твърда връзка.

В България е забранено да се теглят коли през тъмната част от денонощието!!

Ама тя закъсала. Важното е, че бутането помогнало и вече не е закъсала. Ой, Канада, ой, Канада, ще продам старата си Ла-а-ада.../Клуб НЛО и бай Мамалев/.

"...ще продам червената си Лада, ще продам последната си риза за билет до Монреал и виза!" ;)

9 км кола? Виждал съм до 4-5 метра, ама тази бая дълга...

Тия дечурлига май са пили нещо.....

явно нещо позитивно за да решат да помогнат и бутат 9км. :)

Тук в най-добрия случай щяха да я оберат.

Е какво да я оберат, като в новината пише, че не е имала пари за пътна помощ! Или имаш предвид друго?

Цялата измишльотина ми прилича на сценарий на филм за възрастни. И без това в Канада и Щатите са най-големите студия за снимане на такива ха-ха-ха...

Като е закъсала да дойде в България да я Споходи Хубавина При тия Канадски магистрали само бутане му е майката от тинейджъри Идва тука няма да бута сано ще и го набутат в пряк и преносен смисъл.

Като е закъсала да дойде в България да я Оправи Бойко

- Не отивай във Канада .... пари няма там. .. Пари за въже няма!

В Канада, пич, просто може да си забравиш за теглене с въже. Може в частна собственост, ранчо и т.н. На магистрала си забраеяш

ТОВА В САЩ И КАНАДА МОЖЕ ДА СЕ СЛУЧИ, НО В БГ Н И К О Г А !

tonk11

Това и измислено 100%. Тоя с колата нямал въже. Че те докато бутат 9 км да беше отшал 10 пъти за въже.

Не може да бъде. Такава развита капиталистическа държава, а жената да няма пари за пътна помощ. Да не се е случило в Северна Корея??

Доста бедни хора има и там, и в Америка и в западна Европа

Канадци.....

Нещо измислена ми се струва тази история. Ако това е колата изглежда много нова . Ако е нова получаваш пет години безплатна пътна помощ. Има нещо гнило във историята. Абонамент за пътна помощ струва 85$ за една година.

кое и е новото? 20 годишен пикап

Защо решихте , че снимката е актуална????

Новината е от една седмица и километрите са 7.

Тая ще да е била мега красива и еблива хахах

Поредният нашенски Мунчо се изцепи, зарадван, че през главата му е преминало нещо, подобно на мисъл.

Тези тийнейджъри имат ли нещо общо с нашите ЮНОШИ?! Продължавате с неграмотнистта си, че и я натрапвате и сигурно се гордеете с разваления си език.

Юноша също не е българска фума.

Пълно с глупендери . CAA струва 85_ долара на година . Има пари за тая бракма ама няма пари за проста пътна помощ. Девет км ! Саа за 85 ти включват пет км и другите четири щяха да струват десет долара...

Тук ако беше, щяха да бутат 500м и със сигурност щяха да си поискат...

Евала на пичовете, ето това е достойна постъпка!

да ви кажа какво се питам в момента... защо зелените пастирки на стадото не ме карат да цъкам по великанските им кораби за световни пътешествия и самолетни компании, които продават евтино въздуха ни за една евтина разходка на милиардерите си по линията луна- марс? в момента цъкам по изкуствения интелект на плевенлиев, който няма спор е комсомолски, като този на меркел и габриел!

Нещо си объркал статията. Ще изпуснеш хонорара.

Мизерниците нямат пукнат леф и тикат като малоумни Запада отдавна е западнал

мъск да залага най-вече на човешката сила, пред технологиите, за завладяването cu на марс! :-))) в момента цъкам по велосипеди. един напълно задоволителен за зеленуте начин да се отървеш от задаващите въпроси! :-)))

Зимата на -10С ела пак да си поговорим докато чакам на топло в колата. Велосипеда е целогодишно решение за Африка и Южна Азия, но и там през Мусонния период е трудна да се кара.

Глупости. Велосипедът е целогодишно превозно дредство в Дания, например. Дъжд, сняг, пек са без значение.

И в Канада също! Хората карат и на -20 велосипеди и не защото нямат пари за кола (кола има пред всяка къща, та и по две). Това си е начин на живот, но трябва да поживееш в канадско, за да се убедиш, че е така. Канадците по принцип са сурови хора, в смисъл, че са свикнали с тежкия климат и не се оплакват от него.

Пусна ли им една слива поне, за благодарност?

в днешни времена бедните пастирки осигуряват племето си само със свирки, издялани от плъчеща върба...

хората празнуват вече цял месец 50 годишнината от разходката си по Луната, а тук, днес, в света на комуникациите и изкуственият интелект - такава една велика драма с най-обикновено превозно средство в богатата канада... :-))) може би закъсалата жена и младежите просто да са нямали пари да налеят една туба бензин в резервоара... а небето е било пълно със звезди, които нашепват тайните си в ушите на влюбените до уши... кой знае, кой знае... :-))) а пък аз си цъкам по коли на гугъл капча! :-)))

Тия бутачите са майнички, мисля ,че ги познавам по гащите.

хаха, мъж като види закъсала на пътя жена му се огражда в червено кръгче и кръст, като на терминатора. ако бяха бутали кола на мъж или бабичка, е това вече щеше да е новина,

Тимур и неговата команда!

надявали са се на нещо завалиите ама не ги е огряло!

Ти да не си мъжа и че да вярваш в такива неща?

А може да ги е огряло, ама не са си платили

Канадски ретарди майна. Няма Очудени. Къв е зора тоя дет кара отзаде да ги вземе всичките до градчето, да напълнят таба бензин и да се върнат?! Или да вземат едно въже и да се върнат? Или да се обади на приятел да я прибере? Тия са по-големи идиоти и от тримата глупаци на Доньо! И били кралски елитни сили и били у нато... и не знам какво си щели да направят някъде по на североизток от нас... Ба.ти малоучниците.

0

"Очудени" ли няма?

Писането очевидно погрешно на дадена дума с голяма буква означава, че пишещият наиста умишлено допуска грешка в стремежа да акцентира върху нещо. В случая този ти е пуснал гол бастун и ти си го налапал до макарите. Поздравления за Щерю, браво, лови шарани на гола кука.

очуден се пише с О Очуден тъпчото си ти

Защото О идва от очо. С шя ти извадим очото.

Има пари за кола, но няма пари за пътна помощ?!

Даже, ако е това от снимката си е малък камион!

Колко пъти съм свалял предпазният колан на ладата... И все си виках утре ще си купя въже.

PEYTSCH

Нито тепричат на ъинейнджери, нито това е „път“...Да не говорим че не е посред нояите...

Май да били пияни... за 10 минути е можел да намери въже или?

Ако беше случката тук в България,как ли би се развила.

Това не е верно, в Канада няма хора, които нямат пари!

Няма как да не им е обещала "компенсация".

Браво на младежите. За пример

Дано ги е възнаградила по някакъв начин!