17-11-2017 20-11-2018

Коментари

защо не?

До Лилия Чалева - не ви ли е неудобно на вас, редакторите от Дир-а, да ни заливате с противните англосаксонски чуждици??????????? Защо не ползвате българския език???? Защо не четете всеки ден Паисий?????? В нашия език няма "тийнейджъри" - има деца, юноши и младежи!!!!!!!! До кога ще се правите на много умни и ще насаждате в обществото чуждици?????

_stankow

Плаща им се за ерозията на българския език. Честно си връщат грантовете. Какво повече ?

Както искам ще говоря, ти се изкъпи...

Селски изпълнения

Да опита пак

И как и е името на тази игра, ако смея да попитам? Дангалак по тъмно стреля по човек, ама не защото е дебил или потенциален убиец, който тренира по де що мърда, ами защото си играел!

Огнестрелна рана от въздушна пушка.... Четете ги, тия неща, дето ги пишете...

"...Полицаите иззели въздушна пушка, която била преправена да стреля с бойни патрони". Друг е въпросът как на въздушна пушка са монтирани затвор и ударник и дали ако е стреляно с патрони, те са били бойни.

Четем ги...ама ти не ги четеш...Из страната е пълно с пружинна пневматика в калибър 5,5 мм., преправена в .22 LR .Това с обикновения 22 LR патрон ,който се намира под път и над път спокойно ти прави дупка в гръдния кош на около 50. метра.Даже и със спортен патрон.