Коментари - Тежка катастрофа с три коли затвори пътя Плевен-Ловеч | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Катастрофите са причинени от Борисов, който открадна асфалта за тях.

виждат ко става на пътя, ма не могат спря? Айде, тези одрали боите, а бързи и яростни зад тях ги помитат ...

Американците избират възрастни президенти,защото те са хора ,и богати и с голям житейски опит.В България навсякъде на възлови постове виждам прекалено млади хора. и затова сме на този хал.То бива,бива ама все пак помислете повече.Не казвам,че са глупави но трябва доста шлайфане за да ръководи държавата!

Какво хубаво си беше преди години. пътят трошен варовик с много завои заради баира. Като стигнеш до Тенекиеният хан автобусът стара "ШКОДА" спира да долеят студена водица, да охладят двигателя- После отива под скалите на лагера "Слънчев бряг" и пак завои, пепел, жега. Сега какво, миналата година сложиха нов асфалт и е един от добрите пътища в България прави разлика м/у Българене -В. Търново и даже е по -широк от нарочената магистрала Хемус. предпочитах 3 те часа до Ловем с "ШКОДА"та пред тридесетте минути по новият път. Да правя ли разбор от Ловеч през покритият мост и завоите към Къкринското ханче и площите засадени с малини

Там е "магистрала", нещо като пернишката за елементарни частици. Само, че уж е само междуградски път. Лети се с бясна скорост. Ежедневно има инциденти.

Старците са на мода по света ! Вижте само колко е стар президента на САЩ ! Само малоумник би гласувал за такъв.

Точно характеризираш гласоподавателите. Направи си извода, колко много са там, а и у нас са не по малко!

Това ми напомня за сърдитите старчета в лицето на Тръм и Байдън. Не е ясно, защо все пак не се избират интелигентни хора между 40 и 50 години. Защо трябва да 70, 80 или 100 години.

що не ги избирате