Тежка катастрофа с ТИР и загинал запуши магистрала "Тракия" преди Бургас

Осигурен е алернативен маршрут, АПИ предупреждава шофьорите да се движат с повишено внимание

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мами им на някои шофьори . Вчера като пътувах, със 142 км в час в лявата лента заминавайки кола, един идиот с 180 се мушна между нас. Абе просто.... Такива са убийци

Пак ли ? През ден се запушва магистралата в най-натовареният сезон ! Къде е КАТ, къде е АПИ, къде е контрола по пътищата ? Нали караме с фарове, колани, аптечки, винетки, прегледи, граждански и каско - какво още искате от шофьорите - да си сложат перки и сирени и да карат с 40 по магистралата ? Защо не хванете джигитите - нали има камери, денонощни патрулки и радари - следите ги непрекъснато, като го хванете говедото, че кара рисково с двеста - спирайте го, взимате книжката и да се вози на рейс ! Елементарно е, но се иска работа, а това е крайно нежелателно в средите на МВР и АПИ !

фатмаците ще оставят "джобния тенис" и охраната на кръчмите в работно време и ще тръгнат да гонят нарушителите. Първо трябва да се почне с Анекдота на републиката - той по закон е отговорен как работят фатмаците.

Пускайте си фаровете през деня бе хора!!!! Всеки ден заради такива като вас където карат без фарове стават катастрофи!!!!

Ти.... днеска изпи ли си хапчетата ?

пийни и ти едно хапче, подпомагащо схващане на ирония. Не са скъпи, да знаеш!

ТИР-овете да влизат в България през съботните и неделните дни , и да се измъкват в съседните държави в работните дни!За към Бургас пък, практиката е друга.Влизат в България от Румъния или Сърбия, карат до пристанищата на Бургас или Варна , разтоварват/товаращо е така, всеки може да си отговори! На "съвестта" на транспортното лоби тежат хиляди животи по тези причини, но никой дори не си е направил труда да обобщи статистиката!

не е ли забранено движение на тирове по магистрала в почивни дни.

в събота и неделя движението на ТИР-ове беше спряно, както е в Европата, нямаше да се случи това.

Стига с тази злоба бе хора. Минах покрай катастрофиралия ТИР в 7.30- явно е заспал шофьора и при пробуждането си в последния момент е завил рязко и се е обърнал. Пази Боже. Защо обаче трябва да оплюем целия свят при явен нещастен случай. Малко човещина и толерантност й трябва на тази държава...

Дали, обаче, ако този, заспалият се беше появил в твоята лента, челно, и ти си с цялото си семейство в колата, дали щеше да бъдеш толкова толерантен ?Или щеше да се поинтересуваш, защо рано-рано сутринта е заспал? Ако оцелееш, разбира се !

За такива като теб, които са окупирали бързата лента, е нормално ТИР- ът да изкочи срещу тях! Но само като е прескочил вече разделителната полоса и мантинелата... Има вече и такива случаи на хищни ТИР- ве, проявяващи нетърпимост към наглеците- вдигнат 200 км/ ч, прескачат и им захапват возилото.

По тази магистрала стана прекалено опасно да се придвижваш. Няма ден без катастрофа.

Един от няколкото дни без жертви от катастрофи през тази година е бил 13 юли - петък!

Не вярвам магистралата да е станала опасна! Просто потока от автомобили е увеличен брутално! Една катастрофа на примерно 200 000 автомобила дневно е нищо. Освен това не всеки ден стават катастрофи...

Друсането е в един малък участък,около 10 км., между Стара Загора и Пловдив, част от старата магистрала.

което идва да покаже, че ти очевидно караш само в лентата за изпреварване...Основната лента от Пловдив , та чак до Карнобат не само друса , ами и "люлее" със 3 бала..

ТИР-а украински ли е или турски?

До кога ?

Както гласи една немска поговорка, където работят хора, стават грешки. За да стават по-малко грешки, хората трябва да са по-разсъдливи и предвидливи.

тя другата пътна лента и без това не става за шофиране... Освен ако не сте любители на якото друсане, та да ви изпопадат плобмите...

падат, какви пломби. "Видими резултати" от дейноста