17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тъпите законодатели. Какво общо тък има скоростта, след като задкормилното йстройство е сбъркано,а!?!?! Дерете ни с глоби, а измрелите пак толкоз. Вчера до Варна стояха на хранилка тъпи ченгета с тринога след табелата на влизане от Бургас. Там е магистрала, ама дебилите щракат, да изпълнят нормата на дамаджаната. Бахти селянията!

Абе на тоя път ден през ден. Пътното - къде спите бе чорбари. Камери за скорост и ограничения. Един да оцелеее подвиг е

А бе шофйорлъка е проста работа-ама не е за прости говеда.

е направено за катасрофи,че са мозъци няма спор но като се знае че има такова движение е добре да иоам още едно платно поне.,

Това племе може да остане обект на задълбочени изследвания на мозъка. Световните специалисти ще открията нещо. Тази уникална степен на дебилност има някакъв специфичен субстрат. 10 смъртни случая в една и съща отсечка за няма и два месеца - наистина невероятно малоумие. За учебниците е.

Научете се да карате, примати

В съзнаниоето на журналиста микробус е нещо незначително и марката му е без значение, докато мерцедес звучи гордо и трябва да се изтъкне марката /веднъж с малка буква, а втория път за всеки случай с главна/, а не да се посочва типът на автомолбила /никъде не се уточнява какъв точно автомобил е мерцедесът, поради което се досещаме, че е лека кола/. Все пак прави чест на автора, че използва позабравената дума микробус, вместо обичайните минибус или ван или дори ванче, но не е устоял на изкушението да използва неологизма бус.

Мерцедесът е марка с доказано качество! В случая, обаче, марката е спомената като диагноза на тези, които като карат кола от тази марка (или BMW), независимо от годината на производство, смятат, че правилата са за "леваците".

Два пъти така ме изпреварват , с мигач, намаляване, по учебник ,за късмет и двата пъти спрях навреме. Бяха коли изпреварващи 4-5 автомобила. Адреналина и страха си остават само за мен , ония обаче са много горди с постъпката си. Толкова са готини , че четем статии за тях в новините ……..като тази сега

Немаше да ме е яд ако Враца беше като Перущица или Батак - реолюционни крайща, ама тамошният раойон е изцяло населен от мижитурки. Като циганите са, ако си по - силен от тях не може да ги видиш. Иначе по пътищата са "най-силни" с колите си. "Я сам баце от Враца" По това ще го познаете.

след удара по платформте в черно море,има по малко жертви.... култура, дисциплина,традиции...

Едно време лошите със скъпи коли летяха. В последни години наблюдавам само бедняци с стари курници дават газ и агресират на пътя- страри бмв-та и мерцедеси. Дали от яд, дали от глад , дали от наполеонив комплекс.

"Кога ще ги стигнем ..." ... Кого щяхме да стигаме, че вече се обърках окончателно ... Ама когото и когато стигнем, ако речем и да го изпреварвамее ... Жална му майка ...

То това път ли е? Срам. Минаваш през всички десет села...има ли такова нещо някъде в Европа?

Проблемът не е в селата, а в селяните.

Има.....

В момента, цялата Старопланинска яка ходи да работи в Пловдив. Селяните карат КАТО ИЗОГЛАВЕНИ - скорост 140--150 км/ч, незачитане на знаци и маркировка, селяндурско хитреене да минат една кола пред теб, и така сутрин и после вечер, в обратната посока. Полицията чопли семки Изключително рисково каране, направо за час на волана, получих главоболие за цялата седмица. Направо се чудя, как такива катастрофи не стават всеки ден, там. Направо е страшно.

От твоя страна е простотия да коментираш без да знаеш обстоятелствата.

Искам да дойде денят , в който няма д а прочета новина за тежка катастрофа със загинали

Ако тоя е решил да прави ляв завой на обозначено място, пуснал е мигач и оня с мерца е решил да го "изпревари" работата е ясна.. Но предвид "мат'ряла" по нашите земи станалото въобще не ме учудва.. Мир на душите на загиналите, но утре може да съм аз съседа или друг отнесен от такива "шофьори".

Два пъти така ме изпреварват, за късмет и двата пъти спрях навреме. Адреналина и страха си остават само за мен !

За северо-запдналият район това е практика, дори и да зяпаш в страничното огледало, да си дал ляв мигач, "запданалият" решил ли е да те изпреварва немаш шанс. Така ме удариха в този район завартях се и оцелях, бог ме спаси.

ДобърПриятел дойде Отдалеч. …нещо да оправя по Имотите, че Яко го Крадяли. …и пощъка из ЗемитеНи. …на сбогуване Рече : - нещата НЕ са Никак добри…Се Краде Наред Масово. …цари Тотална Безнаказност. …а НайСтрашното са пътищата и движението ! .. едно че Навсякъде пътища/улици са Ужас…второ че дефакто Няма маркировка и обезопасяване…и трето - Приоритетната част Шофьор(к)и, бидейки главно на Свръхскъпи МПС - имат АбсолютноНЕдопустимо шофиране. …та Се сетих дето отдавна Си говорим Тук отн. ЦелевоПричинената Катастрофа. …от Ясно#Кой. ..с Профила на населениетоНи.

едното било бус.... другото мерцедес............ абе каквито шоферите такива и журналята....

В съзнаниоето на журналиста микробус е нещо незначително и марката му е без значение, докато мерцедес звучи гордо и трябва да се изтъкне марката /веднъж с малка буква, а втория път за всеки случай с главна/, а не да се посочва типът на автомолбила /никъде не се уточнява какъв точно автомобил е мерцедесът, поради което се досещаме, че е лека кола/. Все пак прави чест на автора, че използва позабравената дума микробус, вместо обичайните минибус или ван или дори ванче, но не е устоял на изкушението да използва неологизма бус.

Вулгаристана е населен с вулгаропитеци

Тук така карат, като безсмъртни! Видите ли кола с регистрация ВР, М и ВН, намалете скоростта, ако можете отбийте, и ще стигнете живи! Светла памет на загиналите!

Нека не обиждаме другите шофьори - РА, СМ, Х, К, РВ. Специално маршрутите Пловдив-Карлово и Пловдив -Пазарджик изискват специална подготовка по оцеляване и упорити тренировки във Ф1. Особено за невинните другоземци. Едно време и Пловдив -Асеновград вдигаше адреналина, но някакви будали разшириха платната с по 2 активни ленти и сложиха мантинела, та сега не е интересно.

Абе хора, по тоя път всеки ден гинат шофьори в катастрофи, вие тунел под Шипка сте почнали да копаете. Стягайте ги тези от АПИ да възлагат поне първокласен високоскоростен път Пловдив - Карлово. Ако започнат сега ще успеят за откриването на тунела. Инак ни чака съдбата на Дунав мост 2 - мост има, път до него не. И така вече десетилетие. ПС. Бог да прости душите на загиналите.

Врачанският бек е бързал като ненормалнен и е съсипал съдбите на 2 семейства (може и повече да станат)...

Този маршрут е класически пример за необходимост от поне високоскоростен път. Изключително натоварен с безумни изпреварвания и маневри.

Изтрепахме се .Сутринта във Враца,сега тук.А спрете се малко!

Това са Възродително-Революционни райони.

Пълно е с мангали и нали им дават книжките ей така... Само гледат като застреляни, а пък българите да се покажат като големи шофьори карат като ненормални.... Не им пука явно дали ще пристигнат, важното е да се покажат!

Хубав път... На който видима маркировка е имало преди 3-4 години последно.

243Win

Няма невинен шофьор тука. Единия състезател, другия маневрист...

Като си караш на дистанция след него- отпред и да ,,шари,, - все тая.

Боже, Божеее..! Много бързащи - за Оня свят. Амин !

Къде остана девизът от соца?? -И пийнал да си - пазиш предния / и караш след него/?

....И ставаш ,,невидим,, , ако си жулиш зад ТИР