17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Продължава опита за колективно самоубийство на нацията.

Кестените са бързали да си пекат задниците в Гърция. Тва е спешна дейност и трябва да се бърза.

Ясно,и тук лошият асфалт и мантинели за виновни за калпавите ни шофьори.

Докато има автомобили ще има и катастрофи

Днеска е натоварен понеже е емигрантски ден ….всички емигранти се връщат в София и големите градове да серат и мърлят до петъка ...после обратно на село и те така …..всяка седмица ...

ли е че "кестените " са бързали да си пекат задниците в Гърция рано в неделя сутринта?Аз пък си мислех че отиват или петък вечер или събота сутрин.

Нали осъзнаваш, че София е създадена от мигранти и всички сте такива. 20 хиляден град няма как да стане милион и половина за 100 години. Освен ако "кореняк софиянците" не са се размножавали и кръвосмешавали като зайци, простата логика показва, че си един комплекисран селянин.

Има ли значение колко катастрофи ще се случат днес,колко души ще се простят с живота си и трагедията която ще оставят след себе си?Има ли нещо общо между катастрофата преди седмица край Своге и тази?Значение има единствено фактът, че 17 души загинаха, а десетки семейства са унищожени. Това е трагедия, която зрителят може да докосне, и може най-накрая да се усети, че вината за това е политическа. А крачката от прозрението на електората до понасянето на отговорност от страна на самия Борисоф е малка.За Борисоф няма значение,важното той и семейството му да са добре,да е нахранен добре(на празен стомах не може да се мисли) и джобовете му да са пълни.

ако има асфалт, е ясен виновника- асфалта! ако няма, е виновен борисов!

Стига си правил политика от смъртта бе, мършояд

тъй си е! а ето, ти не си вечерял, не си спал и не си закусил днес от мъка по ония загинали в своге!

Значи, като има 17 загинали, да не се търси виновника - за да не се правило политика от смъртта... Ах колко удобно! Колкото по-голяма е трагедията, толкова повече трябва да се търси вина... Особенно ако политиците са толкова дебелокожи, че смятат че не са виновни.

А вие стига сте се оправдавали с предишни управляващи! Нали избираме нови, за да стане по-добре? А то става все по-зле.

И кое му е хубавото на милионния град? Че в него е все по-трудно да се живее? София след Освобождението е едно прашно, запуснато село. Когато става столица, предвиждат тук да живеят не повече от 800 хил. души. Погрешната политика през годините доведе до днешното положение столицата да привлича все повече хора, защото в провинцията няма работа. Така ставаме типична държава от Третия свят.

Цяло лято почти всяка седмица пътуваме през кресненското дефиле до Гърция.Рядко има случай да премина без да ми се налага да бия спирачки за да пропусна някой засилил се да изпреварва! Не мога да разбера какъв е този зор че не могат да изчакат и да се движат 20 километра с напълно нормална скорост от 80км/ч?!??

Червените гниди да свикнат с мисълта,че Бойко ще ги управлява още 1-2 мандата и спрат да правят политика от всяка новина!

Самият факт,че в мирогледът ти съществува само Бойко и червените говори достатъчно за теб!

Е те са едно и също. Просто са креатури на различни лобита

1-2 мандата? Тази есен ще му е много горещо,по горещо отколкото да се пече на Евксиноград,и ще му е последна.

ДЕКА Е БОЦИ МАЙМУНАТА ? ... ЗА ВСИЧКО ЖУРНАЛИСЪКАТА МАРА ПИСАЛА САЛ БОЦИ И ХАРЕМА МУ ПРОПУСНЛА л((

Простотията убива по-ефективно от лошия асфалт.

Една и съща снимка се ползва за всички катастрофи у нас и чужбина

Асфалта е виновен, и Бойко е виновен. Той прекали с асфалта, който не се яде. От утре протести на мястото на катастрофата, докато този асфалт се се махне и положи нов - грапав, и вместо железни мантинели дюшеци.

Дебите в държавата не са 80 процета,120.

Румънците в България карат по-зле и от най-големите български джигити. Масово карат с превишена скорост, изпреварват неправилно и засичат. Пълни кретени

А кажете кой е виновен или сега и румънеца не е виновен както циганите и турците по пътищата има ли държава която да защити българите или Боко международник се кланя на всички а народа му кучета го яли!

Дреме му на хурката на Бойко!

КОШМАРЪТ БЪЛГАРСКИ ПРОДЪЛЖАВА С ВИСОКА СКОРОСТ... ТЪРПЕНИЕ, ТЪРПЕНИЕ...

И на мен там ми дреме за Бойко!

Пътят I-9 не е ли Дуранкулак- Малко Търново, а не София-Калотина, с други думи Е87?

Стига си лъгал,бе....всяка седмица пътувал до Гърция!Я намали лъжите!

къде е кури. къде е вожда кури да обвини ББ за катастрофата

Ми то виновен за катастрофата има-шофьора.