Тежка катастрофа на АМ "Тракия", трима загинаха, други трима са ранени

Поройният дъжд предизвика два верижни сблъсъка и на столичното "Цариградско шосе"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Били ли са с предпазни колани или не са ги сложили? Защо не пише?

Аз съм селянин и се гордея със моя статус.Не ям домата със колелца и не правя квалификация кои какъв е по рожден ие.Проблема е друг защо всеки ден умират млади хара всеки ден катастрофи е ако някои знае нека пише,А това дали си с БМВ или с трабант е за компресорите важното е защо трябва да е така.

losa asvaltova nastilka losi patista tova e produkta na GERB patista stroeni bez otvodniavane v proektite kalkulirano no parite otkradnati

Има ли причина да споменете,че едната от тях е "Порше"?

причината, че за съжаление на жулналята явно няма бмв, върху което да се излее злобата на дребния завистлив българин

Избирателите на Славе намаляват

243Win

Карат в дъжд като на сухо. Масова грешка. Или по-скоро калпави шофьорски курсове.

Калпав матрЯл :) .... или по-скоро - калпаво обработен ;)

Немоещи да карат количка с едно колело, ги пуснали да карат тенекиени гюмове с по 4 колелета! АЙтъй ще е, дъжда им виновен, пътя им пречи.

БМВ то е виновно!!

Комплексарите, които пишат тук пак ще кажат, че БМВ-то е виновно нали? Докато сме така, все ще сме си така, само това ще ви кажа, вие както искат го разбирайте, ако изобщо можете да разбирате от нещо...

Виж как ги разбираш нещата - трябва само малко да се напънеш ;) Разбира се, уцелил си (този път) - изглежда като последният автомобил да е наистина BMW, и единствено той е с доказана вина. Айде сега - бягай да си играеш :)

глупак

Какви са тези тенекийки от консервени кутии между платната? Всички пострадали и близки на убити в катастрофи от насрещно влязъл автомобил трябва да съдят държавата България. В "белите" държави, когато няма възможност за тревно пространство между платната ....СЕ ПОСТАВЯ БЕТОННА СТЕНА. Висока 1,20 см. Издържаща удар на товарен камион.

По некачествените и окрадени магистрали на Тулупа, умират повече хора отколкото след ракетна атака в ивицата Газа.

Вай, вай

Ми оди пеш, бе!

МатрЯла калпав - не са хванали иронията :(

Да не би по времето на Тодор Живков, пъртищата и магистралите да бяха по-добри. Да не би магистрала Люлин на Сергей Станишев и Сакскобургодски или магистрала Тракия при Чирпан пак на Станишев и Сакскобургодски. Да са по-добри от магистралите на Тиквата?