Тежка катастрофа до базата на "Ботев Пловдив", 21-годишен моторист е със сериозни травми в болница

Според първоначалните данни пътното произшествие е станало в следствие на изпреварване

Обратно в новината

Коментари - Тежка катастрофа до базата на "Ботев Пловдив", 21-годишен моторист е със сериозни травми в болница | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Контингента на ДИРника не е ходил до Гърция, Италия и Франция. И първосигнално започва коментари за мотористите :)

Карат като безсмъртни, на зиг-заг между колите, на висока скорост, не спазват елементарни правила за движение! Крайно време е да се забрани на такива комплексари с пистарки и кросаци да карат в населени места. Да си ходят по пистите!

Нещо някъде в "прехода" тотално се обърка.Децата на Милениум-а в голямата си част израстнаха основно като консуматори, вярващи че имат право на всичко и че всички са им длъжни.Това е факт и се дължи на възпитанието им /или дори липсата на такова/ от родители, чиято пък ценностна система бе повлияна от идеологията на 90-те, когато "всичко можеше". Така вече е налице поколение, което не зачита, не признава и не се подчинява на никакви обществени провила и норми. За съжаление всичко това дава и своите печални резултати, както в този случай. Мъж на 21 години?!?Наистина ли е мъж??? Това че детето е на домашно отглеждане, брои си калориите в чинията, блъска във фитнеса и после яхва мощната "пистарка" и "усуква" газта, вдигайки неимоверен шум по всяко време и препускайки с много над разрешената скорост - прави ли го мъж?!? Може би в очите на родителите му / яка нацепена батка, бизМесМен и тунингована майка, собственик на козметичен салон / е най-нормалното нещо отрочето им да расте без ограничения и да показва на обществото, че "Той е Човекът"! А всички ние, останалите, да гледаме на всичко случващо се покрай нас също както гледат органите на КАТ и Сектор "Видеонаблюдение" - леко извърнали глава на другата страна с презумпцията да не се главоболим излишно... Е няма как, това е действителността.Такива са и резултатите. Дано Бог да пази тези деца!Те сами в голямата си част не могат.

А сега обясни и какви бяха децата в комунизма? От най-ранна детска възраст да им набиваш в главите да слугуват на партията и на ссср

Ако това на снимката е "бус" -а , то тогава се е блъснал в камион:)))

Нямам жал за тъпанари на мотори! Играеш тъпи игри, печелиш тъпи награди! Радвам се да е затрил само себе си, не невинни минувачи.

Теб простотията ще те затрие.

самоубийци ! Такива най-често не внасят и здравни осигуровки. И сега,кой ще плаща !