Тежък изпит за кандидатите за еврокомисари на Белгия и Франция

Питаха Гулар за скандал с фиктивни назначения, а Рейндърс за пране на пари

Обратно в новината

Коментари - Тежък изпит за кандидатите за еврокомисари на Белгия и Франция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Няма ли да спрете с тези манипулации когато на всички им стана ясно че просто се запълва времето на някакви високоплатени нагаждачи.. Какъв изпит може да бъде та и ''тежък'' след като са им дали въпросите предварително по умни и запознати от тях да им напишат отговорите дето те ще прочетът или преразкажат. Седнали да питат за ''фиктивни назначения'' сякаш не го познават и знаят това що правят самите те..

Трудно ще им стигнем корупцията- там мащабите са други и тя е по- скоро политическа корупция. Така страните им са задлъжнели по над 100% спрямо БВП /много извън критериите на еврозоната/ като под благовидни предлози официално си източват бюджетите за доста безумни харчове. Да, богати са, но и дълговете не са им малко, а това прави нещата нестабилни.

Чисти и неопетнени. По принцип мразя думата "комисар" още от ученическите години и часовете по най-нова история.

Има нещо гнило във Франция и Белгия ! А и да си припомним защо се проведоха предсрочни избори в Австрия . Така , че не само нашите са маскари !

Интересно защо не я попитаха Габриелката за шашмите с апартаментите и нейният и на брат и?

Спрете вече с тези апартаменти!

Щото това са кокошкарски работи. Хпрата ти говорят за милиони $,€,£ ти си седнал за някакви пикливи апаръамента да говориш.