Тетово потъна в траур: От 26 пациенти в Covid болницата, 14 са загинали в огнения ад*

За някои от жертвите ще бъде необходим ДНК анализ, за да се установи тяхната самоличност

Обратно в новината

Коментари - Тетово потъна в траур: От 26 пациенти в Covid болницата, 14 са загинали в огнения ад* | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е как да няма българи? Или пострадалите са само шиптъри?

Няма пострадали българи ................. Тая болница не е ли в Македония? Да не е някаква за чужденци?

Всички са рязани чушки - шиптъри!

Е да де - "Няма пострадали българи", щото е в македония. Нали и без това македонците не се водят за българи от едно известно време, насам!

Всички Държавни чиновници( данъчни, полицаи) , Банкови чиновници, адвокати, и лекари да се МАХАТ от Правителството... Тия мошеници НИКОГА не търсят клиенти и не ги интересува, дали ще имат клиенти. Клиентите( хорат) ходят при тия САМО ако са в голяма НУЖДА.... все едно да са ти се СКЪСАЛИ обувките или дрехите и да НЯМАШ какво друго да облечеш... Ако тия ни УПРАВЛЯВАТ БЪлгария ще ФАЛИРА и българите ще станат ПРОСЯЦИ.. Тия мошеници да вземат да направят МАГАЗИН и да видят как се търсят КЛИЕНТИ.. Преди 20 години, в центровете на градовете, имаше тениски за по 50 лева на брой.. А сега, на мястото на тия магазини, има магазинчета за 1 ( един) лев... Заради такива мошеници- Държавни и банкови чиновници, адвокати, българите ФАЛИРАТ и стоят ГЛАДНИ... Преди 20 години, хората ОБИКАЛЯХА магазините и ако си харесат нещо го купуваха... Сега, заради МАСКИТЕ, никой не купува НИЩО.. Купуват САМО арабски маски.. ОСТАВКА на министрите !! Трябват ни министри, които да МАХНАТ маските като влизаш в МАГАЗИН.

Абе като им гледам тарикатлъците, простотията и циганията, живи българи са си!

"няма пострадали българи" Те тоа е оно што го чекавме толку долго!

Това нее ковид отделение ,а нов вид концлагер създаден под предлог че има някаква Епидемия. И хората там да били заключени сигурно И за това са загинали.

При наличието на 72 българи при макетата е нормално да няма пострадали българи.

В Тетово отдавна се вее ислямското шиптърско знаме и се оглася от воя на мюезина. Много точно се отбелязва, че няма пострадали българи, има се предвид етноса, а не гражданството. Съвсем нормално е в потурчено Тетово нашите сънародници след като са незначителна част - съответно и незначителна част да са пострадали или никаква. Заразата се разпространява най-вече в джамиите и сред всички онези ревностни ислямисти, които се гъзорчат по 5 пъти на ден, оставят си вмирисаните обувки и чорапи на едно място, пипат си мръсните крака, здрависват се, прегръщат се, а много от тях, както им повелява Корана, мъже се целуват с мъже уста в уста, много от тях си носят и килимчетата от дома и ходят в различни джамии. По този начин разпространяват вируса нашир и длъж! Джамиите там са с по 4 минарета, а Ердоган излива много пари да го възхваляват и да потурчи арнаутите. На всяко минаре се дере по един ходжа, което е четирикратно по-висок риск за разпространение на вируса в сравнение с джамии с едно минаре. И там ходжите се качват по минаретата и обикалят, нищо че имат озвучителна система, не е като в България, ако е дърт или го мързи просто да си използва уредбата. Даже в България повечето е на запис, може да нахълташ в джамията, докато ужким ходжата пее, а да го спипаш да си сърба кайвето!

Е, щом няма пострадали българи, какво ни е грижа?!

пишете ги умрели от ковид бе! тъккмо ще надуете както обикновено статистиката.

северни марсианци, не са никви българи! Българинът му режат краката, ръцете, но той не се дава на чужда вяра, а тия след 2 сръбски шамара и езика си сменят!

Ама ще ги пишат починали от Корона, гаранция.

Баг да ги прости хората. Този вирус не прощава!

Кой, пожарният ли?