Тест за Covid-19 за всички българи, влизащи в Англия и Шотландия от 18 януари

Тестът трябва да е направен в рамките на 72 часа преди пристигането, като резултатът следва да бъде представен на английски, френски или испански език

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бойкот до дупка.Всеки отговорен към бъдещето човек трябва да отхвърли тези "мерки" на рептилите. Няма значение дали ви се ходи при ингилизите, забравете ги за известно време. Както забравяйте всеки, които се опита да нарушава гражданските ви права.

Тестът е за всички! Не само за нас.

На Острова си мислят, че все още са Брити, Сакси и Англи. И, че все още са Империя. Огромно заблуждение. Дано си приберат обратно утайките, които вилнееха по летищата за Коледа и Нова година. Но едва ли. Тази сган ще си остане тук за да я храним и нея..

да храните ? май им вадите залците от устата за да си тъпчете сметките с бонуси

Моята транспортна фирма се отказа да ходи до Англия. А е една от най големите в Холандия

ЧОВЕЧЕСТВОТО Е ЕДНО. К-19 ВИ ПОКАЗВА ЯСНО ВСЕКИ ДЕН ТОВА, НАЛИ... Едно единствено служебно правителство за целия свят, защо. Това означава, че повече няма да има войни. Това означава, че няма да се налага да държим милиони хора в армиите без никаква полза, войниците функционират почти като затворници. Но те могат да станат продуктивни, да бъдат полезни. Ако тези хора се влеят обратно в човечеството, това ще означава край на бедността и психосоматичната манипулация. В момента, седемдесет процента (пряко и непряко) от националните приходи на всяка държава отиват в армията, а останалата част от страната живее с тридесет процента. Ако армиите изчезнат, седемдесет процента от приходите на всяка страна ще бъдат налични. Не е нужно да има бедност и епидемии, не е нужно да има никакви просяци и толкова много психосоматични болни хора. От една страна, ние създаваме огромни армии, а от друга убиваме хората чрез глад, епидемии и психосоматични манипулации, а тези армии не правят нищо. Те са просто професионални убийци, професионални престъпници, обучени престъпници. Ние ги обучаваме как да убиват. Говорим за хуманност, за цивилизация, а все още седемдесет процента от нашите приходи отиват за убиване. Едно световно служебно правителство означава огромна промяна, революция. Цялата земя ще има полза от това. Ако има само едно световно правителство, то може да бъде само служебно. Сега правителствата не са служебни, те имат истинска власт (господар и роб, лидер и останалите) като президентът на държавата или министър-председателят на държавата, но в едно служебно правителство нещата ще бъдат различни. Сега, например, имате началник на пощата, той е служебно лице, без власт, той има работа, задължения, но няма власт. Няма нужда от власт. Човекът, който ръководи вашите железници - каква власт има той. Той има служебни задължения. Науката сега е в състояние, ако не е ангажирана с войни и със създаването на повече (количество, качество и видове) оръжия, да създаде толкова много храна, че повече хора да могат да живеят щастливо на земята, отколкото сега. Милиарди и милиарди хора могат да живеят в радост, без глад, без епидемии, без психосоматични манипулации, без страдание и болести. Но науката трябва да бъде освободена от робството на държавите, които насилват своите учени да създават повече оръжия и разрушителни технологии. Учените функционират почти като затворници. Ако човечеството не стане едно цяло, подгответе се да изчезнете от тази планета. Има интелигентни хора, които биха искали да оцелеят, които искат тази красива планета да стане още по-красива, това човечество да стане още по-интелигентно, но човечеството като цяло дори не знае за опасността, която наближава с всеки изминал миг.

Застреляй се.

Армиите осигуряват работни места. Войниците и да не воюват се водят на заплата, трупат трудов стаж за пенсия, внасят здравни вноски и плащат данъци. Армията е част от голямата машина, наречена "репресивен апарат". Работодател като всеки друг.....

Много си умен , няма що? Знаеш ли, че съвсем, ще я вапцаме с това твое предложение, ако има световно служебно правителство?! Защо ли, ще ти обясня.Сега сме в ЕС и тия, които са главнокомандващи над всички страни от този ЕС, са точно такъв образец, който ти го предлагаш.Както виждаш не сме цъфнали и завързали откакто сме в ЕС, дори напротив и ако беше много хубаво Англия нямаше да излезе от този съюз.Ако твоето предложение стане факт, ще ни нагъчкат отвсякаде, няма да сме суверенна държава и ще бъдем роби на една клика от РЕПТИЛИ, като Сорос. Родшилд и компания, защото точно те ще дърпат конците.Те и сега се опитвта да го правят особенно с тази пандемия, а дадем ли им власт над света, ще ни затрият като нищо,особенно нас, защото сме в хубава плодородна земя и хубав географски климат, за да се настанят те ТУК.Ще изтребят неблагонадеждните и ще оставят тия, които , ще им бъдат роби.

Англия е Перник на Европа.

Българите са едни големи досадници.

И защо така? Тук вирусът вече намалява. Новите случаи са много по-малко отпреди празниците. Или използват ковид просто за да ограничават ненужно хората под предлог, че пазят здравето им???

Боли ме фара

Време е ние да въвеждаме реципрочни изисквания ! За да се усетят малко и другите !

Хаха, какво сте изпердашили снимка на Хийтроу, българите не влизат оттам, българите влизат през Лутън (в най-добрия случай)!:))

Тихо бе не ги отваряй ще искат и тестове там.

За десет евро те докарват в България и после те връщат обратно в Ю Кей.

Тарикатите Българи си пътуват с British Airways до терминал 5 на Хийтроу.Селяндурите ползват Лутън и Станстед.

Тарикатско е да платиш 400 евро, вместо 40. Тарикатско е в Бритиш пак да трябва да си купуваш кифлата. Хайде, слагай часовника-водомер за 350лв и тарикатей.

Мангъровците не ги искат никъде вече. Измет балканска.

Кой ще хукне към Англия, при условие, че има доста по-добри държави за живеене в Западна Европа?

Дори и да искаш,вече не можеш да припариш в Кралството,което от 01.01.не е член на Еврообора.Седиш си в кочината,лепиш семки и псуваш колко си онеправдан.Къде ще идеш бе,цървул?Никой не те иска

SU-152

Малко обърка датата ма карай................. Ако някой иска да смени една кочина с друга по мъглива до 1 .6, все още може....

Шпек, не можеш да припариш до нивото ми. Знам, какво говоря, а ти ръсиш глупости, съдейки по себе си. Ако си с 4 класа, наистина никой не те иска.

Е нашите малоумници сега ли се сетиха, егати разпадатата държава скапана, ще ни изтрепят тия идиоти

и ме заразят в последствие, ще ми плати ли някой карантината?

Не ама все някъде ще кацнеш и ще те окаушат за разпространение на английския модел.

Ще ти бъдат платени £500 за тези 10дена карантина. Трябва да аплайваш в местният кансъл.Изискват се няколко документа и парите пристигат по сметка. Claiming financial support under the Test and Trace Support Payment scheme

Нещо се обърквам! Имайки в предвид що народ се е заразил на острова, вероятно ще пускат всички с положителен тест, а с отрицателен ще връщат обратно, щото е голяма вероятността да се заразят на острова....

се объркваш

Ам тия тестове еталонирани ли са ? Я обяснете как се еталонира нещо дето дава 50% отклонение.

А кой ще ми върне парите, ако теста излезе такъв и онакъв? Ако искате да процедирате така авиокомпаниите ще трябва да прибират парите когато самолета кацне, е не 3-6 месец по-рано. Няма услуга няма пари.

А авиокомпанията ти отговаря : "Ами ако щеш, не те карам насила да ме ползваш!" :)) Или :"Добре няма проблем, но ще ти продам билет само срещу сертификат за направена имунизация срещу Ковид-19"

А бе не е много така щото две авиокомпании всеки ден ме спамят качи се та качи се на нашите самолети. То да се кача ама като сляза в 99% от държавите казват стой си в хотела.

значи от думите ти излиза , че си много важен клиент, ако е така, не им казваш правилно:)) Трябва да им кажеш - ще се кача на вашия самолет , само когато ми откриете годишен акаунт и в края на годната изравняваме баланса - ако съм на кредит в края на годината ми връщате , ако съм на дебит ви доплащам :))

Гадове! Нали трябваше да се представи от 11 Януари? 100лв отидоха на вятъра Никой не поиска теста на Heathrow.

Истинската загуба щеше да е ако теста ти беше положителен и сам се откажеш от полета.

Май всички държави искат от българите тест да влязат в тяхната държава, а ние пускаме всички без тестове . Странан политика

Да ви сера на майките в путките!

Е големи тъпотии пишат тук... полимеразна е тиквата им, полимерна ама така е като са бягали от часовете по химия.

Полимеразна реакция бре глупендер, това да не са ти пластмаси да говориш за полимери.

От 01.01.2021г. действа Брексит. Ще има дървен чеп в гъза забит с голям чук на пристигналите.

А Ото ти ли си бе ? ! Ай почвай да бъдеш на всяка манджа меродия.

В Англия има тотален Exodus на чужденци. Че кой иска да живее в тотална диктатура и да слугува и да се жертва за дърти англичани? Раждаемостта за миналата и тази година е на дъното заради мерките. Няма раждаемост. Чужденците напускат. Нови мигранти не влизат. Дъртите остават сами.

И на влизане в ЕС трябва да изхвърлят дори сандвичите ако са с месо.

На всички българи влизащи в Англия и Шотландия освен тест за Ковид 19 ще им забиват и по един дървен чеп в задниците.

Хубава новина. Съсвем скоро селяндурите ще си седят болни по селата, с интелигентните хора ще са ваксинирани по световните плажове;)

Смешно! Няма повече никакъв туризъм да има с или без ваксина. Туризма е трън в петата на климата. В бъдеще летенето ще е само с чип, мозъчен скенер и много пари за избрани хора. За простия народ дето за 20 евро летеше из Европа няма да има нищо. Още малко и границите ще са напълно затворени като пандемична желязна завеса в името на здравето и климата.

Това е супер за някои хора (като мен)! Вместо да ходя на кратки командировки (по 1-2-5 дни), в които трябва да свърша работа като за 2-3 седмици, сега ще се преместя там (не е UK). Щото другата опция (да зае..ем проектите) не е опция, предвид ситуацията в България. А за туризъм ... аз ползвам само кола или мотор. С мотор човек може да стигне много по-далеч, отколкото със самолет ... е, за някои места трябва и воден транспорт. Ама така се вижда много повече от света.

Какво ти пречи да вървиш пеш из Европа?

А при нас са добре дошли всякакви нови щамове. Що да ги пробваме новите щамове как са.......

Чети преди да пишеш и при нас се влиза с отрицателен тест