Британски вестник: Кроят заговор за европейска свръхдържава

Високопоставен евродепутат събуди гневни реакции, описвайки атентатите в Брюксел като „подходяща възможност” да се превърне ЕС в „цялостен политически съюз”.

Обратно в новината

Коментари - Британски вестник: Кроят заговор за европейска свръхдържава | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

помните ли какво каза помощник държавния секретар Виктория Нюланд: "Майната му на Европейския съюз"! Аз съм съгласен с нея!!

Изходът е един - да станем 51 ви щат на САЩ!

Плевнята каза, че било национално предателство, дето искали да влизаме в състава на държавата Съветски съюз. А сега не било предателство, като ще влизаме в държавата Европейски съюз, която скоро ще се преобразува като държава.

Все ми се струва, че един от основните въпроси за британците е дали искат да бъдат управлявани от германците.

Великобритания излиза, Турция влиза.

Нова държава с нови поданици.

Боклуци дружте си педалския съюз във гнусните чутури и не ни го пробутвайте!

Е на такъв се вика ТУРСКА РУСАЛКА на горе риба а на долу мъж

ХА, ХА, ХА! Е добрата новина е , ЧЕ БГ НЕ СЕ ПРЕДВИЖДА да се включи в нея! ЗНАЧИ за ПРЕТОПЯВАНЕ! Яжте , пийте и си носете новите дрехи, МАЛКО ОСТАНА!

.... "Силни са само тези нации, които познават миналото си, научили са уроците на историята, умеят стъпка по стъпка да надграждат и да вървят напред към бъдещето..... --- еи затова не сме силни! отиваме при тези, които ни лъжат, грабят, бият... ---

И така започва епохата по Оруел... Че план има, има , ама да приемат и регламент за задължително чипиране на човечетата като на домашните кучета и котки за да пребъдат евро..г..йските щати! Но не се плашете, все пак историята се повтаря - ще разпаднем и тази империя...Скоро, както е тръгнало. И слава Богу!

Когато кажем какво всъщност се случва в комунизирания Европейски съюз - "демократите" питат: "и какво? да излизаме ли?". А аз питам Орбан и Унгария излязоха ли от ЕС? Полша излезе ли? Чехия и Словакия излязоха ли? Мисля, че след Оланд и Франция ще запее интересни песни. Някои хора просто не могат да си ни представят като държава, която не е сателит на САЩ или не е сателит на Русия.

"Демокрацията е обществен договор, при който, малка групичка от мерзавци управлява тълпа от идиоти ... " Изводите оставям всеки сам да си ги направи.

ДОБРЕ ЗВУЧИ НО ДА Е ИЗВЪН КОНТРОЛА НА САЩ,И ДА СИ СЪТРУДНИЧИ С РУСИЯ!!!

Явно нещо се мъдри, американците евакуират семействата на военните и цивилните служители на Пентагона и Държавния департамент от Турция. Към 800 човека. Предупредили са гражданите да не пътуват до Турция. Новината е вече на два дни!

Е Великобритания е развита демокрация и дали ще остане в Европа, ще решат британците. До тази традиция да се гласува за съдбоносни решения,не се е стигнало лесно. Наскоро имаше референдум в Шотландия за оставането и във Великобритания. Но по възрастните още си спмнят за атентатите на ИРА в Северна Ирландия, а историците , отбелязват трудният път на Ирландия към самостоятелност. Така или иначе работа на британците е дали ще останат в Европа. Ние естествен като аксептор имаме интерес от по - голяма Европа , да не забравяме 40 джипа, които получихме, но Британия като донор не е във възторг явно. Но големите европейски начинания като правило са дело на повече от една голяма европейска страна. Например Конкорд в миналотоа Аирбус сега , ракетата Ариана, Еурофajгтер. Ако се отчете , че много по - лесно е да се въведе едно временно затваряне на границите ( граничен контрол) в сравнение с едно "временно" напускане, явно проблемът не е лесен. Кое е по - добро за Британия да се отвори към света или Европа? Мисля , че това не е ясно никому. Но явно има среди които печелят и други , които биха загубили и след по - малко от 3 месеца ще видим баланса.

А така! Право куме та в 'очи. Нека си дойдем на думата, че тук се подвизаваха дървени професори философи, които ни убеждаваха, че имигрантите в Европа нямали причина да хапят ръката, която ги храни. От тези бълнувания ние трябваше да си направим извод, че Путин е организирал атентатите в Брюксел. Истината е винаги дълбоко под повърхността. Това, което е очевидно, не винаги е вярно. Атентатите са поръчани от тези, които създават и поддържат такива организации като ИД, муджахедини, талибани и прочие борци за "свобода и демокрация". Това че умрели стотина белгийци е нищо за преследващите голямата цел, а тя е пълен, тотален контрол на популацията. Ето, вече открито прозвучават първите призиви за голяма европейска държава. Тази идея ще ни я набиват в главите, докато свикнем с нея и за да бъдат по-убедителни, набиването в главите от време на време ще бъде съпроводено с някой и друг атентат!

Не им пукаше за 2500 американеца стопени на 11 септември. Нормално е, още повече да не им пука за 35 белгиеца.

Новата държава се нарича EUSSR "European Union of Socialist Soviet Republics".

еи бг-ци! вие вече сте управлявани дистанционно. даже мислите ви са манипулирани.....

Дооообре.

...Британски вестник: Кроят заговор за европейска свъхдържава... ----- ами тя вече съществува! ние и останалия дребосък от соца вечене сме държави! всичко се командва от германия и франция! а белгия е кукла на конци! ---

Европейският съюз все повече заприличва на Съветския съюз - в буквалния смисъл (централизирана власт без да е избрана от народите, пролетарски интернационализъм в действие, политики за равенство на калпак (за сметка на данъкоплатците), оядена, привилегирована и все по-некадърна управляваща прослойка от евробюрократи, крепяща се на връзки и интриги, а не на конкуренция...)

от сегашната Русия ??? Преди имаш генерален секретар, политбюро, секретариат, централен комитет,..., сега имаш големи и малки олигарси, а най-отгоре генералният секретар путин и около него полибюро от кагебисти ?

В темата се обсъжда Европейския Съюз ако не си разбрал. Опитай се да схванеш този елементарен факт.

До голяма степен вярно с изключение на разпределението на благата на калпак. В оня съюз за да ти разпределят се изискваше да работиш - според количеството и качеството на положения труд. В сегашния съюз няма такова изискване. Затова той е по-малко жизнеспособен. В смисъл, че бълхите скоро ще изядат кучето.

Супер

Само да беше споменато ТАСС, и тази статия щеше да удари поне 2000 коментара. А сега - суша.

Има хора които ровят в миналото. Има хора които живеят в настоящето. Има хора които виждат бъдещето. "Българин" който не знае дори българския език и приема директиви отвън без да разсъждава, на сляпо, къде според вас се позиционира? Той не разбира и причините за кризите. Препредава спуснати шаблони.

Неграмотните българи спят с кокалите от миналото.

ЕС е нов опит за възстановяване на Римската империя, като седалището сега е Брюксел.

Както си тръгнал, вземи да сравняваш маймуната и човека.

Изплюха най-сетне камъчето радетелите на новия световен ред. Ами като сте казали а, кажете и б. Защо не кажете на тези овце, които драскат тука че този нов световен ред ще бъде своего рода комунизъм и то от най-жестокия вид комунизъм - БЕЗ ПРАВО НА ЧАСТНА СОБСТВЕНОСТ, БЕЗ ПРАВО НА НАСЛЕДЯВАНЕ, БЕЗ ПАРИ В БРОЙ И С ЧИПОВЕ В КРАТУНИТЕ. Така овцете ще бъдат управлявани вече и дистанционно, даже мислите им ще бъдат манипулирани. Какво ще кажете сороски пачаври май не звучи много добре "демокрацията", а?

Майтап си мислят хората ... Между другото - точно това са искали да направят и със СССР - до абсолютната крайност и Троцки е щял да го направи, но Сталин ги е изиграл кабалистите - даже ги екзекутирал повече от половината.

Това е сама истина, Сталин е спасил човечеството от ев.ейско робство, а сега ВВПутин е съвременния Сталин.

Следващата стъпка е федерализация на Европа. И това ще стане. Рано или късно. През турско някой да е мислил за Интернет? Някой да е предполагал, че африканец ще стане президент на САЩ а българка ще командори Бразилия? Някой да е очаквал, че България ще тегли при Борисов купища заеми.

Някой да е предполагал че боко рапонов,гробокопача на България и наркотрафикант номер 1 в Европа ще бъде новият диктатор на България

Ако атентатите са "подходяща възможност", а при всеки инцидент се проверява "Кому е угодно" - излиза, че атентатите са поръчка на еврофедералистите, а не на арабите. Арабите са само са свършили черната работа. Точно както обвиняват Путин за взривовете в жилищни блокове.

Няма нужда даже да ги поръчват - просто ги пускат амуджите и те си правят това, което си правят по принцип. Еврофедералистите просто чакат да гръмне нещо и излизат с "конструктивните" предложения.

Централизирана европа е единственият начин да оцелее и да остане конкурентно-способна с китай, русия, индия, япония, сащ и още много други изгряващи азиатски държави.

Малко хора го разбират това! Все още много българи смятат, че от съветския тоталитаризъм няма по-хубаво нещо на света. А в България беше живковизъм, а не комунизъм. Ама, как да им го обясниш... Циментирани мозъци носим.

"Демокрацията е обществен договор, при който, малка групичка от мерзавци управлява тълпа от идиоти ... ". ДОКАЗАНО! Уви, ИДИОТИТЕ МОГАТ ДА СЕ УПРАВЛЯВАТ САМО С ДИКТАТУРА, тъжно, но ФАКТ!

Браво. Откриха топлата вода. ЕС ще е подобие на САЩ и това се знае от 20 години и отгоре. Който си е мислил и се е надявал на нещо друго... е... късно е.

Ще бъдат най-грандиозното постижение в човешката история, реализирана мечта на най-светлите умове на Просвещението.

Умовете на Просвещението не са по-различни от умовете на Маркс, Енгелс и Ленин. Все светли идеали, а накрая "стана както обикновено".

Европейският съюз все повече заприличва не на САЩ, а на Съветския съюз - в буквалния смисъл (централизирана власт без да е избрана от народите, пролетарски интернационализъм в действие, политики за равенство на калпак (за сметка на данъкоплатците), оядена, привилегирована и все по-некадърна управляваща прослойка от евробюрократи, крепяща се на връзки и интриги, а не на конкуренция...)

Тази цялата работа ми прилича на директен маркетинг: през стъклото на прозореца влита тухла с прикрепена на нея изискана визитна картичка на стъкларско ателие. Сега ЕС с цялостната си политика и действия, чрез НАТО и ООН 'хвърли' бежанците в Европа (и у нас) с изискната (евро-атлантически ценности) визитка на охранителната си фирма. С две думи приемете бежанците , за да си платите да ви организираме да се опазвате от тях.

първо НАТО нямат нищо общо с бежанците. и как точно ЕС е пуснало бежанците с цел да плати на ЕС да организира опазването на ЕС. дали не е малко безмислено. а между другото наистина е най-добре да се създаде една европейска свръхдържава.

това нещо на снимката горе не е ли лорд минчев?

Най-интересни са ми радетелите за демокрация, които се подиграват на нещастниците, които оплакваха Ким Ир Сен като ли че идва края на света. И като насочат камерата към тях се свличат на пода от рев и мятания, падат по улиците, раздирани са от неочаквани пориви на нечовешка скръб ...Нещо познато за нас от соца. Обаче същите тези "демократи" много лошо реагират и уволняват наред, ако някой каже нещо против хомосексуализма или ако някой не изпадне в буйна и непринудена екзалтация пред епохалните музикални и културни достижения на заслужилата "артистка" Кончита Вурст. Каква е разликата между тези "демократи" и Ким Чен Ун?

ако сам не разбираш разликата, няма как да ти се обясни. ти плюеш демокрацията, в същото време никой не те е арестувал, т.е. имаш право да изкажеш мнение. айде иди в северна корея и кажи че кимчо е прасе, или че комунизма не става за нищо, да видим колко точно време ще живееш след това. казах и на един тиквеник по надолу, излезте от вашия измислен свят и поне замалко се отбиите в реалността

i_iskren@mail.bg

Пак не си разбрал. Не, не плюя демокрацията - плюя псевдодемокрацията, която партийни сектанти с твоето мислене налагат. И това, че в момента мога да си изкажа мнението в нета, не значи, че ще мога след 5 години или след 10. Казваш измислен свят: кое от това, което казах сега е измислено? Аргументирай се.

Дали ще доживея деня в който хората ще почнат да осъзнават разликата между демокрация и република..?

i_iskren@mail.bg

И след като е демокрация, защо искат да арестуват Асандж и да го осъдят доживотно, затова, че е извадил истината наяве? Защо на запад уволняват хората, ако не смятат хомосексуализма за нещо нормално? Както по времето на соца - може да си супер спец в дадена област, но ако си политически некоректен - ставаш чистачка.

ЦИТАТ: "Демокрацията е обществен договор, при който, малка групичка от мерзавци управлява тълпа от идиоти ... "" ХАУ!

"1984" на Оруел. Това го гледаме вече на живо. Едно колониално блато, за да може големите компании да лапат повече и повече и хората да бъдат превърнати в роби. Социализмът ряпа да яде в сравнение с това което идва. Свободата да не казваш нищо, защото ще те арестуват. Бездарността, предателството, скотски инстинкти за оцеляване - европейският Морозов.

а дали не си противоречиш. от една страна не можеш да казваш нищо, щото ще те арестуват, от друга страна ти плюеш, па като гледам не си арестуван. айде уточни се и не е зле отвреме на време да надникваш и в действителността, да не живееш само в твоя си измислен свят

Напразно си губите времето да търсите смисъл и логика в копи/пейстовете на путлерските тролчета. За съжаление няма правила създаване на нормален форум за нормални образовани хора.

Великобритания иска да върне всичко назад, включително времето на колониализма. Щом като ще излязат от ЕС, то не би трябвало да се намесва в политиката на съюза и да се опитва напълно да го разруши и действа против европейските държави. Може би искат всички да са им подвластни и да ни управляват като някогашна Индия и с апартейда в Южна Африка. Докъде ще стигнат британците, зависи от всички нас-европейците.

на Английската Кралица, а не на туземния путлерски слугинаж.

я пак за Англия и апартейда, че досега такава идиотия не бях срещал. абе не познава близкото история, ама иначе мнение тръгнал да дава

към всички анти ес: нали ви е ясно че ако в бг все ощеа някакъв ред и законност , то е само защото сме в ес и не всички мутренски номера минават. ако ес се разпадне в бг всичко отива по дяволите. мутрите, селските и градски феодали ще могат да си правят абсолютно каквото си поискат.

Мнозинството от дращещите в тоз форум са тролчета на туземната путлерска мафия и съвсем нормално е да защитават нейните интереси.

бе на социалистите в еп не им ли стига един серГЕЙ, та и пидела ?

Новият световен ред в действие . Няма държави , няма нации , няма граници , няма и хора . Няма общочовешки ценности. Само консуматори , затъпели и чипирани . При това редуциран брой , до милиард . Всички ресурси са в ръцете на шепа влечуги , обединени в корпорация . Уелс и Уелбек са направо оптимисти :)))) Зловещо , но за наша радост , вече малко вероятно . Светлината си пробива път , а будните се увеличават с часове . Бог пази България и има защо ! Със здраве :)))

ти ссср помниш ли , и страдаш ли още за кончината му ?

Ами то новият световен ред ще си бъде своего рода комунизъм и то от най-жестокия вид без право на частна собственост без право на наследяване без пари в брой и с по един елекронен чип в кухите тикви на такива като тебе, които представа си нямат какво ни се готви.

Точно казано! Добрата новина е ЧЕ НЯМА ДА СЕ ПОЛУЧИ! ИГРАТА ИМА МНОГО НИВА и това е само върхът на айсберга!

С няколко думи - това е един измислен съюз !

Без САЩ Великобритания са живи умрели. Военна техника, средства за следене и подслушване. Но САЩ им нямат пълно доверие. Не им дават ядрени бойни глави.

Доста си неинформиран. Англия имат собствени атомни бомби отдавна. Ядреният им полигон е Северна Австралия - аналог на американската Невада.

съм ЗА!. Само една обединена и независима Европа, със собствена армия, полиция, закони, може да се противопостави на имперските амбиции на САЩ за световно господство.

Когато станем федерална Европа англичаните ще идват в България да берат ягоди, грозде, маслини и киви.

"Кроят заговор за свръдържава" А има ли хора, които не са наясно, че това е първоначалната идея за ЕС? Идеологически разлика между СССР и ЕС няма - темата е интернационалъм, материализъм, дехристиянизация. Методологически обаче има. СССР налага подчинение чрез страх - същото прави и ЕС, но малко по-рафинирано (по-неусетно за масите). И нагледен пример: ако имаше технологията, СССР би заповядал чипиране на населението и избиване на несъгласните. ЕС обаче, наводнява собствената си територия с отявлени главорези и нехае спрямо беззаконието, което неминуемо ще принуди населението само да пожелае чиповете - заради сигурността си. В СССР политНЕкоректността се наказва с изправителен лагер, сега се наказва с уволняване от работа и невъзможност за физическо съществуване. Така че, който иска да яде - да внимава какво говори (особено ако не припада от любов и радост, като види ислямисти или хомосексуалисти по улиците). Както по времето на СССР, така и сега - има партийни функционери - промити мозъци, които декламират "идеали" и са убедени, че ни водят към светлото бъдеще. Не се заблуждавайте, че има човешко решение, което ще доведе до излизане от омагьосания кръг - такова решение няма. Напротив - по-зле ще стават нещата - ще стигнем до там, че за пръв път в човешката история - ще ни бъде тотално отнето правото за вземане на решение на свободната воля (чрез чиповете). Тогава ще дойде и Божия гняв върху системата на сатана, тогава ще се върне и Исус. Това е положението.

Трябва да се откажем от всичко светско несъвършено и да предадем властта на Единия Бог, чрез неговия Представител на Земята, Московския Патриарх.

i_iskren@mail.bg

Всеки християнин (ама християнин, който следва Христос) е представител на Христос на земята. Московския патриарх мисля, че не е от тях. Да ме прости Господ ако се заблуждавам, но методите и изказванията му са доста светски и нетолкова библейски.

Гиби, ти не беше ли в листите на ДПС?

С уточнението, че СССР беше създаден от Запада, с цел да бъде подчинена и съсипана Царска Русия. И както всяка креатура на нечестивци, тя в един момент се обърна против създателите си. Европейският съюз е творение пак на същите западни елити. Той самият Горбачов беше казал, че СССР ще се пренесе в Европа, мисля. Иначе това с чиповете вече се прави с животни, някои хора дори доброволно си слагат. Щом искат да ни карат да гласуваме задължително и какво ли още не, защо един ден да не задължат да си имплантираме и чип "заради сигурността" (разбирайте, не нашата, а тяхната). Нали имат божествени претенции...

i_iskren@mail.bg

Разбира се, че СССР беше създаден от т.нар. Запад, който всъщност е една поробена кукла на конци в ръцете на кабализма.

ей, как се надушихте бе. направо буди умиление как двама сектанти с мания за преследване, вярващи в разните теории на конспирацията си гукат като влюбени гълъбчета. и докато единия основно конспирации и чипове саго подгонили, другия забива яко из дебрите на теологията. трябва да сте спокойни и двамата, няма как да ви чипират вас, щото чип се слага в мозъка. на такива като вас само ушна марка ще ви сложат

i_iskren@mail.bg

Изказването ти ми напомня на една случка. По време на студентски избори (за студентски съвет). Един приятел обвини студент с достъп до бюджета, че е правил анкети и проучвания през лятото, когато е нямало студенти - изхарчил е и хиляди левове. Вместо крадеца да се аргументира - той стана и каза: аз пък те видях миналата седмица, че си дошъл по къси панталони, а в университета има забрана. При което 200 човека падат под столовете от смях. Та и твоята работа. Коментират се конкретни факти с конкретна противостояща информация. Не можеш да разбереш нали? Ти ако можеше - нямаше да пишеш такива празни приказки в момента.

Абе Вълчо, я кажи на човека нещо за Асандж и Сноудън пък после говори за теории на конспирациите или няма какво да кажеш. За такива като теб Бертранд Ръсел е казал,че повечето хора предпочитат да умрат отколкото да започнат да мислят.

лидер на социалистическата група в ес ? че и друг пе...дал ли им е лидер на социалистите в еп ? не им ли стига станишев ?

Единствените които ще загубят са англичаните. Затова пускат заплашителни и манипулативни заглавия по медиите. Ще духат супата.

ООН вече ги отряза за Фолкландските острови

Англичаните нищо няма да загубят.Имат си колониите и пазарите.Губят американските изтривалки като нас

Сигурно - бритаците ще издухат супата и ще я изядат. Ние само ще им я сготвим и ще си останем без супа - горди и гладни.

Крайно време е това да се случи и България да стане част от една голяма супер-държава. И всички членове и подръжници на БСП да бъдат експулсирани на Крим.

Хаха, ама някой ден вие Соросоидите ще бързате да си купувате вили в Крим с откраднатите пари, след като напълно ислямизирате ЕвроГЕЙския съюз...

Само много глупав и неграмотен може да генерира подобни мъдрости. Крайно време е достъпът до Мрежата да бъде ограничен за особи с интелектуална и образователна недостатъчност.

Пак ли? Ми вече сме били "част от голяма супер-държава" - в Османската империя. Не ни се е отразило никак добре.

България ще се затвърди като задния двор на голямата ти "супердържава", т.е. ти ще си останеш в гъ-за на географията.

Крайно време беше еврГЕЙското прасе да бъде заклано от собственика си от Израел - ХамерикоБритания

Тук някакъв недосмасленик пише "В момента официалната средна месечна заплата в Русия на Путин е 325 евро. В България тя е: 376 евро". Вярно е. Но според МОТ на ООН, която измерва благосъстоянието на 183 държави по покупателната способност (на база доходи и цени), преизчислява в долари, Русия е на 25-то място с 1 800 долара (след Израел - 1 804) на глава от населението. България е на "престижното" 50-то място със 750 долара (след Казхстан - 753 долара). Линията за бедност на МОТ е 1 480 долара. Това е - сами си правете сметката.

Само дето в сайта на МОТ за нас пише 731,08$, а за Русия 32495 рубли, което към днес е 480$...Да не говорим за Казахстан където пише 101000 тенге дето прави 295$...

Много неграмотни хора има тука. При федерализация, отделните държави ще получат дори по-голяма независимост отколкото е сега. Плюсовете и минусите са в детайлите. Говорите глупости защото свикнахте с мафията. Разумните хора воюват с мафията. Не плачат.

При федерализация отделните държави стават отделни провинции. Главният прокурор, президентът, премиерът и т.н. стават общи - федерални. За каква по-голяма независимост говориш? Чечения по тая логика е независима държава - или май не е? А Тексас или Бавария?

В единия щат има смъртно наказание. В другия няма. В единия наркотиците са разрешени. В другия не. В единия ядат ГМО. В другия се мръщят.

То проблемът е, че вижте неадекватността и даже продажността на европейския елит, както и на нашия. И как да се надяваш подобни хора да те водят към добро? Да дадеш правомощия на нечистоплътни хора да те управляват и да им предадеш суверенитета си, това не е разумно. Защо трябва да ни налагат обединение отгоре? Презумпцията е, че народите са негодни да се самоуправляват и не могат да действат заедно на партньорски начала, та трябва да бъдат турени под едно централно управление. Сиреч да възродим Римската Империя, а ние да станем "варвари". Само че проблемът с негодността на нашите и чуждите управленци е именно в това, че те ВЕЧЕ са се продали на чужди интереси и на чужди господари, и затова нехаят за нас и нашето благосъстояние. Тъй че решението е да имаме национално отговорни управници, а не повече от властта на онези, които ни ги избират и хвалят.