Тереза Мей започна „мисията невъзможна“ в Брюксел

Премиерът на Великобритания ще се опита да убеди евролидерите, че ще осигури Брекзит при кратко отлагане

Обратно в новината

Коментари - Тереза Мей започна „мисията невъзможна“ в Брюксел | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тук в България няма живот, прокудиха ги и сега настояват да се върнат, как милите да се върнат. Много мъка комунистическа има

Stan Stan

Много варианти. Освен един - всичко да си остане по старому.

На кого разчита тази????? На това което чиниите и нашепват????? Или че ще отложи БРЕКЗИТА за няколко месеца??? Юнкер каза отлагане само до европейските избори и ни час повече!!!!!!

Изтече информация за резултата от срещата в Брюксел: ЕС дава отсрочка за Брекзит до 22 май, ако британският парламент подкрепи сделката на Мей.

"Ведомството на Баркли съзира 12 сфери под риск при твърд Брекзит: транспортни системи, преминаване на хора и стоки през границата, здравни услуги, енергетика, доставки на храна и вода, правоприлагане, национална сигурност, банково и финансово дело, Северна Ирландия, задморски територии, коронни владения, граждани на Обединеното кралство в ЕС." Апокалипсистичните картини нямат край :) А опцията за нов референдум в схемата на ВВС е жива гавра с демокрацията...

Тереза Мей започна „мисията пасеизпосрахме“ в Брюксел Смешни и жалки!

Кавал.

Верно бе дудук!

Ше ми го духаш кавала чирако.!.мбухахаха ама си и ти тъпунгер

Гледайте днес в новините на ВВС опит за интервю с Борис. Как само хукна да върти педалите на велосипеда! Треска ги тресе всички брекзитари.

Леле- мале- за тъпите британци спретнали чак и схемичка- ахахахахаа:) Напрово й го връчете и посикайте от нея срещу саморъчно положен подпис да го получи всеки британски депутат- понеже са толкова “умни“, та не могат да едно магаре да разделят два купа сено и постоянно спорят за абсолютни идиотии- напр.- ако черното е черно, дали е достатъчно черно в степента, в която е изгодно за партията на гласуващият депутата- хахахахахаа:) БРАВО НА ЕС! Тази схемичка да се лепне на челото на мей и в този си вид тя да поднесе по 1 копие срещу подпис на всеки депутат и всеки член от правителството им:):):)

Ще им дадат отсрочка. ЕС няма алтернатива.

ЕС без Великобритания го пипши минало. Въпрос на оцеляване е запозването на най-старата демокрация. Британците вместо да изпозлват този факт, са се пиклонили доземи. Странно а? Жалкото е друго - вместо да изпозлват събитията за катарзис и реформи, те ни разиграват циркове.

а междувременно британците гласуват като луди в петиция против https://petition.parliament.uk/petitions/241584

Голямата част от работещите британци още не са се прибрали по домовете си и не са гласували! Вероятно утре сутрин ще са повече от 2 милиона, освен ако правителство не угаси сайта са по-лесно!

Сайта е вече спрян за "поддръжка".

Какви работрщи британце, бе Саше? 90 процента от гласовете са от други контитенти! Основно Африка и Азия.

стига бе. сериозно? Сега ли го сънува?

Вече е угасен. "Petitions is down for maintenance"

Спокоен съм. Каквото и да стане Путин пак ще победи.

Отсрочването на Брекзит очевидно има само една цел - отхвърляне резултатите от Референдума. Явно цялата стратегия на ПМ е била точно такава. Просто сега тя става прекалено очеизваждаща. Чудя се едно - кога Великобритания загуби достойснтвото си до там, че да моли за оставане в един международен клуб, пък бил той и ЕС? Толкова ли не могат да преживеят 10-тина години в статута на Норвегия или Швейцария? Разбирам, че ги е яд на Камерън за самата идея за Референдум, но не са ли им по-важни достойнството и спазването на демократичните принципи?

Само дето в статута на Норвегия и Швейцария не ги устройва. Пак ще плащат членски внос , юрисдикцията на европейския съд е в сила и общо взето повечето ЕС правила. Те и затова вият на умряло ама няма и какво да направят..

Само че, не виждам кой знае какъв проблем във Европейския съд, а членсмкият им внос е голям по-порницип, но за тях е като капка в морето. Другаде трябва да търсим препъникамъните....

айде да си излизат без сделка на 29, че ми писна на канадския четвъртит и венест чеп !!! Нали точно правилата на ЕС ги спъват и искат да са самостоятелни....какви сделки искат тогава ?!?! Нали са много сигурни, че без ЕС ще стават пак империя !!! Ами да се омитат от ЕС, защото точно те са били винаги спирачката на Европа !!! Дано Франция не се съгласи на отсрочка и тая сапунка да свършва. Скоро след това, рижите ще си ближат Фуя за сол, като мурзилките !!!

Ако ти е толкова "четвъртит", колкото си канадаец.... моите съболезнования

Ronald Reagan

Жена ти може да го пробва и да ти каже.....ще и изкочат вратните вени, като и го набия до макарите

Жената ще ме убие, ако я пратя на такъв нефелен... да ме извиняваш. Ще си нося сам кръста на задълженията - няма как!

Споко. Франция н ги иска в ЕС. Спомнете си лагера в Кале преди референдума. Държаха го за да палашат плебса с цел да гласува за Брекзит. След гласуването французите го изметоха за една седмица.

БеГейския педал си спомня как са му го набивали до вратните жили.!.мбухахаха Бегеец кух си като канадски дъб ве.!.

англетата се укаа

Ох, да брекзитират, че ми омръзна!

Щом са дали име, и то такова "страхотно", на операцията по излизането, смятаме , че няма от какво да се притесняваме, по-голяма част от работата е свършена "страхотно"!!!!!