Тереза Мей призова депутатите за "благороден компромис"

Правителството е в интензивни преговори със северноирландската Демократична юнионистка партия

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Твърд Брекзит е равно на твърд...

Госпожа Мей господ здраве и сили да й дава, че спаси децата на България. Яжте си милионите в България. Това са хора с морални ценности. Спокоен си, свободен си, спазва правилата им, а те не са сменяни от 100 години. А тук всичкото отгоре надолу към пропастта.

Сериозно? Готин аргумен за 100те години. Защото сега само на 46та година им предстои да сменят едно доста сериозно правило. А с него още доста стотици из целия им правен и икономически живот като държава.....

От Великобритания питат какво се говори, ние питаме тях, всички българи са в Очакване, но без желание да се завърнат в България, не го казват, но по думите им... И аз да съм на тяхно място и аз няма да искам. Веднъж отидеш ли при възпитан, учтив народ... От лошо на хубаво лесно се свиква, мори ги климата, но кога семейни от там с деца, 3:1,един път тук, а там 3 пъти и пак обратно, от ссср да идват да ви работят, ние сме за велика Европа, някой работодател бг да не вземе да помете, елате си.. Тва да не е чувал с картофи, а живи хора са. Дочуване

Не ми пука за жалкобритите . ПЕТЪР СТОЙЧЕВ Е ВЕЛИК !!!!! ПОКЛОН !!!

Тотално фиаско на политиците и в ЕС и в Англия! Абсолютни некадърници, които се интересуват само от заплатите си и от комисионните за различни сделки. Доказаха, че не знаят какво искат, че не могат да постигнат това, което искат/не искат, че не са кооперативни, че не поемат никаква отговорност за нищо. Формулата им е, да оставят всичко на самотек, те нещата сами ще се оправят. Могат само да лъжат, да вземат подкупи, и да протакат! Пълно морално, духовно и мисловно разложение на управляващите!

Това което си написал няма смисъл. Някои излъга хората в ЮК че може хем да не са в ЕС, хем да се възползват от всичките привилегии. А и неизлизанетио им е съвсем отговорно, тъй като хората не са гласували за такова лошо излизане. Правилното е да си питат хората какво искат - дали сделката на Мей, дали твърд Брекзит, или дали да останат в ЕС.

никой не им ще "привилегиите" объркал си се! ползвай си ти основната ЕССССР привилегия: липса на суверенитет, със здраве

като не щат привилегии що не се махат тогава ,а гласуват 100 пъти тая сделка и на всичкото отгоре си гласуваха да не си тръгват без такива .. хем нагли ,хем тъпи

На снимката: За наказание на Т.Мей, заради Брекзита, на шията и са вързали синджир с оловни тежести. За това тя е наклонена напред.

Тия бетер цигани.Дано пак го отхвърлят и ЕС да не им уважи молбата за удължаване срока на членство..аман

Англия ще остане ли в ЕС ? Защото малко Хора познават Разликата между Англия и Великобритания .

брекзит е на 29ти няма да има отлагане, по независещи от ЮК парламент причини :) перфектен план ЕС няма да може в това малко време да се събере, да разгледа решение за отлагане и да го ратифицират парламентите на 27 членки... ми то като поглднеш българия нама действащ парламент :) така че, съжалявам, но сънищата, че ЮК ще остане в ЕС ВЪПРЕКИ желанието на народа си, няма да се сбъднат... сънища!

То всички това искаме всъщност ама..

Найджъл Додс , шефът на ДЮП, е протестант, докато Ирландия и проблематичната част от северна Ирландия са католици. Въпрос е , дали зад неговата визия за Брекзит и границата с ЕЙРЕ стоят достатъчен брой северноирландски избиратели. Времето ще покаже.