БСП отпуска пари за партийна телевизия преди местните избори

На днешното си заседание Националният съвет на БСП одобри финансиране за пускането на партийна телевизия, съобщи пресцентърът на партията.

Обратно в новината

Коментари - БСП отпуска пари за партийна телевизия преди местните избори | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пробвайте на някоя предизборна среща да ги питате другарите защо са ви обещали еди какво си и защо са ви излъгали? Ще ви кажат, че нямат повече време за вас, и имат среща с други хора. Мой близък се срещна с трима варненски депутати от БСП, и тримата го излъгаха. Е добре, идваш при мен защото имаш нужда от моя глас, и гласа на такива като мен. Искаш да станеш депутат, и очакваш да те подкрепя. Значи и ти трябва да ме подкрепиш, защото ти ще спечелиш, и ще вземаш хиляди левове заплата, а аз ще си остана в мизерията, в която ти си дошъл да търсиш гласове. Базирайки се на досегашния си опит от другарите получих голи обещания, които впоследствие се оказаха лъжи. Резултатът не закъсня - нямат нито един кмет на областен град, защото навсякъде стратегията им е една и съща - замажи му очите за момента, наприказвай му едни приказки без покритие, и после не искаш нито да го чуваш, нито да го знаеш този човек. Другари, когато искате обикновени хора да ви подкрепят трябва и вие да направите нещо за тях, иначе няма нужда да сте депутати. По - добре е да се сменим - вие да останете на село, и да гласувате за онези, от гласовете на които имате нужда. И без това вече бяхте депутати, и не свършихте нищо. И 5 телевизии да направите все е тая, безработицата и бедността която причинихте на обикновените хора няма да бъдат забравени с лека ръка. Учудвам се, че онези, на които източихте пенсионните и здравни фондове са толкова изкуфели, че продължават да гласуват за подобни лицемери.

законно ли е?

А...., значи имат пари а ЗАЩО пенсионери даряваха пари за кампанията на Радев, даряваха а не знаеха колко са "дарили" - или тези дарени пари идват от там от където и парите за телевизия от КГБ.

Комунистическите боклуци ,щели телевизия да правят.А бе смотаняци кой ще ви гледа бе некадърници като комунистическите ви бабички измряха и няма кой да ви гледа ,а пък народа и да ви гледа НЕ ВИ ВЯРВА НА НИЩО , ЗАЩОТО ВИЕ СТЕ ДОКАЗАЛИ МНОГОКРАТНО ,ЧЕ КАТО СЕ ДОБЕРЕТЕ ДО ВЛАСТТА СЪСИПВАТЕ БЪЛГАРИЯ ЗА НУЛА ВРЕМЕ И ХОРАТА ВИ ГОНЯТ С КАМАНИ И ДЪРВЕ .Така че сте загубени за винаги .....

Абсолютно си прав! През последния им цял мандат станишев и петър димитров обезкостиха и малкото останали работещи печеливши държавни предприятия - Български Морски Флот, ТЕЦ Варна, летищата Варна и Бургас. Приватизацията на тези дружества причини армия от безработни, които бяха оставени без никаква алтернатива.

Хибридната война се води усилено от Алфа, Евроком, бъдещата ТВ БСП и още мн.други, в които "другарите"се изявяват! Но освен пенсионерите и мързеливците, които не работят, няма да има кой да ги слуша!

Имали бол пари дали. Язък за парите. Че кой ще я гледа тая ТВ освен пенсионерите. Те и без нея си гласуват за бсп. Да здраствует Москва и московские денги.

Ние преди време отпускахме пари за тоалетна хартия, банани, кока кола, хариени кревирши и т.н. Сега, добре че е бай Гергов да ни уреди с ТВ. И като гепиме властта, т.е. като се сменим по график с предшевстващите, пак ще ви отпуснем благини.

Ами те да вземат да се обединят с ТВ АЛФ.Субсидиите идват от едно и също място.А познайте от къде?

ИДЕИТЕ НА АТАКА,,ЗАЩОТО ВИДЯХА,ЧЕ ХОРАТА ГИ ХАРЕСВАТ!!! СТАР ЦОЦИАЛИСТИЧЕСКИ ТРИК!!!

доста милионери в партията. Могат да си направят даже две телевизии. Поне ще се наприказват на воля.

7.00 Гаварит Масква 8.00 На кафе с Курни от Крушовица 12.00 Социтала - Икономическо предаване К. Добрефф 15.00 На ракийка с Путев. гост Микофф 20.00 Путя и ево команда - сериал 2345 еп. 23.00 XXX - Баба Дала На Войника 24.00 Химна на СССР

Децата в Африка гладуват! Пенсионерите изнемогват. Циганите трябва да крадат, за да си "изкарат" хляба. На един работещ се падат поне още 4 калпака да издържа - кой бил ученик, кой бил безработен, кой бил депутат, министър, кмет и каквото се сетите още. Месечната сума за едно скромно семейство, ако ли поиска да има най-необходимото е вече около 3000 лв. Масово хората работят за 600 лв. А те тръгнали да ми се възхваляват по телевизора?!

Поздравления.Най-после ще си имаме телевизия

Много държа на един въпрос: Телевизията на БСП ще плаща ли по 700 бона за репортаж на Йончева, както плащаше БНТ, когато БСП бяха на власт? ..питам просто..

Добрев, Добрев, не можа да стигнеш до Елена май, въпреки "усвоените" милиони. :)

Другарите все още не могат да преглътнат факта, че въпреки всички обещания и лозунги, въпреки промяната на името им " за България" нямат нито един кмет на областен град. Другарите не приемат факта, че никой вече не вярва на лъжите и обещанията им. Крайно време е да разберат, че неспазването на обещания, дадени при обикновените хора струва много скъпо. Мой близък се срещна с трима варненски депутати от БСП, по един съвсем елементарен въпрос. И тримата му обещаха, след което и тримата го излъгаха. Много здраве ще имате. Какво си мислите, че този човек няма да разкаже как сте го излъгали? Мисля също, че всички , които са били депутати досега трябва да освободят местата на онези, които не са били. Хайде да се сменим - ти ще гласуваш за мен, а аз ще стана депутат, защото ти досега беше, но не свърши нищо за обикновените хора, затова е време да си ходиш.

Неспазването на предизборни обещания струва много скъпо, време е другарите да го разберат!

Поне няма да гледаме по цял ден алитератите от партията на охранителите и техните експерти завършили "школата" - Симеоновската или оная на живота - панделата. Най-изявените коментатори на управляващите Антон Тодоров и Харизанов всъщност са събирали енергия за хейта във втората школа, при това не по соц времената.

Охо, Велислава Дърева, Елена Йончева и компания ще намажат

Дам и телевизиите на Пеевски ще намажат, защото ще се разбере колко са гледани като се появи реална алтернатива. Може би си срува като идея да сравните рейтингите на Кошлуков и на Поли Златарева. :)

Ами те и сега си имат ефирно време-Вulharia Air .Миналата седмица в прайм тайма, каката Клара Маринова обута в кавалерийски ботуши газеше ли газеше всички, що не са комунисти Не че имаше нещо смислено за казване ,ама нали сега са се задали едни места в новата комунистическа телевизия,та бърза да си завоюва ефирно време а може и ако има късмет-я директорско постче ,я нещо друго .Абе келепир-каквото дадат

Ние знаем и целта и резултата-поредното ограбване на българите и фалит на държавата. Нищо ново под слънцето-ще вземем от работещите имащи за да дадем на мързеливите нямащи.

За да си задържат електората пред ТиВи то , ще трябва да им пускат турски и индийски сериали....

Ами време е да има и телевизия в България различна от тези на Шиши и Кошлуков! Дано да се получи добре!

Iivanov84

БСБ comedy...

Какво-приемате само минуси,така ли???!!!

Още една телевизия ли има трябва на тези!? Че те и сега имат много. Остава в петък да пускат по новата телевизия предаванията от съветската такава!

Надяват се червените бабки да им гледат телевизията, ама те дали имат телевизори ?

БСП къде бяха, за да искат компенсации в периодите, когато бяха на власт? Защо не поставиха въпроса за обезщетенията когато премиер беше станишев, орешарски, защо бе другари, защо мълчахте тогава? Стига вече с това лицемерие и популизъм, защото никой не вярва на него

че от къде бсп са спестили 2 000 000 лв, та да ги дадат за телевизия?? изглежда дядя вова пак ще се изръси!

Iivanov84

що не си оправят първо кочината горе на Бузлуджа,а не да я преписват като културен паметник на държавата..

Защо първо не върнете на народа парите дето ги откраднахме?? А?

савецки филми с партийни секретари и калхозен живот

Канала БСП- КОМЕДИ ще стане голям хит.

Нямам търпение, пускайте! И без това разните комични канали са ми до болка писнали, а забавлението от пропагандата на БСП е повече от гарантирано.

Е най-после дочакахме! От кога всякакви други пигмеи си направиха, а БСП-то нямаше и се маеше! Да е на хаирлия и дано оправдае очакванията на народът ни! Дано да е съдържателна, без турски серияли или разни реалити предавания, без "нечии" шоута, а с рубрики за това какво сме били и какво имаме намерение да правим в бъдеще, както във вътрешен, така и във външен план, ссъс стойностни културни и музикални предавания, с класика във филмите!

Точно какво сме били от БСП няма да научим, ЗАЩОТО ЗА ДА СЕ ХАРЕСАТ НА СССР ИСТОРИЯТА НИ ТОТАЛНО Е СКАЛАПЕНА ! ПРОДАЖНИЦИ СА БИЛИ И ТАКИВА СИ ОСТАВАТ !

ще стегнем чинията на бузлиджа да ретраслира РашаТудей и готово!

оркога "Курни от Крушовица" е "неориемливо име !?

Добре е да има и едно място където да се говори и показва истинския живот.Омръзна ни да ни заливат с помия разни псевдоисторици по БНТ,с турски сериали по БТВ, с разни недоносчета като Методи,Антон,Гърневски,все избрани на ''случаен признак.Ами не бива олигофрени като тук изявяващите се драскачи да пълнят ефира. Стига!

ЩЕ ИМА ВЛАКОВЕ,КОНЕ И НАЙ ВЕЧЕ ПИЯНИ МЪЖЕ , НО ЩЕ Е ЗА КРАТКО ,ЗАЩОТО ЦЕЛТА Е ДА СЕ ОТКРАДНАТ ЕДНИ ДЪРЖАВНИ ПАРИ, САМО ТОЗИ НАЧИН ОСТАВА !!!

кесията с рублите...

ще е телевизийката?

Чичовитечервенотиквеничковчета :)))))

Иииииииии, голям кеф, пак ще гледаме "На всеки километър" и "Героя от Лайпциг"!

Програмата е ясно. В петък новини от държавната руска пропаганда и руски филм за втората световна война. В събота студио Х. През другото време ще ни заливат с информация за това как трудещите се са щастливи от тяхната политика. Ако не успеят да заглушат другите телевизии не виждам кой ще ги гледа. Така правеха на времето.

от нас са ги откраднали

а нямат пари да си постегнат недоносчето на Бузлуджа, та са ревнали на държавата пак ние да им плащаме масрафите.

а прокурорът няма ли да пита БСП откъде спести пари за телевизия, защото източниците са два, или от банички или от билети за кино.

Ми ще си изчакат реда, след всички други пръкнали се преди тях от години телевизии! А два милиона могат да са и от дарения, от субсидия, от членски внос и така! А после от реклами, от платени предавания и те така!

Че БСП кой може да ги изпревари по крадене ? Те са лауреати !

Още ще паднем в медийната независимост. После искаме да не ни манипулират - малнипулурат ни като лабораторни плъхове. Трябва със закон да се забрани на партии да притежават телевизии или други форми на масово осведомяване!

По тази логика - стоп на всички измислени телевизии!

Тези милиони от членски внос ли са?

Не, от твоите и моите данъци са.

тази партия още ли не е закрита?Тези пари са ги откраднали от нас