Украйна заплашва да отнеме лиценза на рускоезична телевизия

Украинските власти заплашиха да отнемат лиценза на рускоезична телевизия, излъчила концерт с участието на руски естрадни звезди, подкрепили анексията на Крим.

Обратно в новината

Коментари - Украйна заплашва да отнеме лиценза на рускоезична телевизия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

тия смешници изчетоха брошурата " БГ - искате ли да сте като нас добре - стремете се към ЕС"

На Паси: Хей глупак си ти голям, нито ум си имаш, нито срам...

Питам и отговор не искам: А защо не се откажат от руско атомно гориво, газ, въглища, електричество, горива? Нали са москалски, рашистки, колорадски.Защо ранените украински войници бягат да се ликуват в руски болници?

Работата е там, че са се отказали от руското атомно гориво и са преминали на американско. И затова от ноември има аварии на Запорожката АЕЦ. Американското гориво не пасва на съветските АЕЦ.

А ти няма ли да престанеш да се кичиш с БЪЛГАРСКИ символи след като работиш за Русия!!!

Аз не работя за Русия бе глупак! Просто гледам реално на нещата и все още имам малко мозък, за разлика от теб.

АКО НЕКОЙ МОЕ ДА МИ КАЖЕ КАКВО СТАНА СЪС СВАЛЕНИО САМОЛЕТ У УКРАЙНА? ВЪПРОСА МИ Е КЪМ ОРКИТЕ ОТ НАТО И КИЕВ?

Атакиси, путлеристи славят руските фашисти, радват им се без да спират щом съседи окупират....

А путьовците, като Паси на какво се радват?

Да не би телевизията да е съобщила за аварията в Запорожската АЕЦ в Украйна, за която по горбачовски мълчат уж свободните US-ейски и ЕС-ейски медии?

Или, новината, че Германия е съгласна вече Гърция да излезе от Еврозоната!!!

Излагат се тия украинци. Те са крайни неблагодарници. Като се има предвид,че няма ненаказано добро нищо не ме изненадва.

.." Съществуват сериозни факти и обстоятелства, които доказват участието на чуждестранни групи, в т.ч. на ЦРУ, които са убивали със снайперски карабини полицаи и протестиращи на Майдана..." ..." Тайнствените снайпери регулярно се използуват от ЦРУ.Това се направи през 2002 г. във Венецуела, когато ЦРУ се опита да убие Чавес, в текущата година тази практика бе използувана и по отношение на Мадуро.." ОЛИВЪР СТОУН .." Няма по велик човек и режисьор от Оливър Стоун"...Джон Ленън

май(да)ната ти, тъп си и зомбиран!

А момчетата от ГРУ не знаят какво е това снайпер а размахват цветя и рози пък и местонахождението им до майдана е много по далече от това на ЦРУ;)

това е един пи"ор"троляка твойте фокуси не вървят направи си содо мазо

егаси мумифицирания кгб доносник на снимката !!

какъв руснак е този певец на фотото????????????

Разни дребни плебейски джуджета, дребни като камилчета, обсъждат световни фигури като Путин. Ей, разпути ги бе човек, не могат да спят, да ядат, макака побеля, окльощевя.Вече е взел дал... На евробунището са всички боклуци, начело с българските жужета....като баскетболиста Паси

Ха Ха Марципановият фашист Валцманн .....

...не важи пред кремълския изпечен фашист ПУТЛЕР!

това е един пи"ор"с

Модерен!!! С перука и ботокс;)

Откакто е на власт Порошенко е забогатял с още 2 млрд евро!откъде??

крадат от европа като наще политици.

За последните 4 години Тимченко (пръв приятел на Путин) е забогатял с над 9 млрд. Откъде?

Интересно е как Путин този път не разчете правилно нещата. Планираше да скръцне със зъби и със санкциите, които наложи над ЕС и САЩ да създаде напрежение вътре в съюза. Сметките му излязоха криви. Вместо бизнесът да се уплаши и да се огъне пред заплахите пред джуджето в Кремъл, се случи точно обратното. Вече почти нито една развита икономика не прави планове в близките години да прави бизнес с Русия. Това добавено с ниската цена на горивата и рублата, обяснява позицията на Украйна.

може ли да ми подскаже поне един мъдър ход на Кремъл ?? Махнаха една дузина крадци и ги замениха с една друга дузина послушковци при което Кремъл грабна лъвското парче от баницата - и толкова.

big_uncle@dir.bg

Аз мога. Но това ще е доста над нивото ти на възприятие, пак няма да разбереш. Затова се ориентирай към немските медии, там има много интересни неща по въпроса!

Бандровските Превратаджии , се Страхуват от всяка критика !!? Защо ? Защото Знаят , че до гуша в Ла.на, че са за много Кратко,че държавата Потъна ,хората са вече много Гладни и зле .... И всяко Изричане на всичко това по медиите...Бързо Намалява Времето им заа Бягство !!! Хитлер също гореше Книги !! Къде Хитлер сега Бандерофили ?

СА БЪЛГАРСКИ! НЕ ГИ Е ИЗМИСЛИЛ ЛЕНИН!

Интересно, това не сте го пропуснали, а за ракетния обстрел на жилищни райони в Донецк и тримата загинали - нито дума.

руснаците не са спирали да стрелят нито преди, нито след Нова година. Къде е новината ??

big_uncle@dir.bg

Разбира се, че ще стрелят - щом хохлите ги обстрелват, те с водка ли да ги черпят?

Не се заблуждавай, че отстояват сами тази си позиция. Техните помощници западняци в момента го правят, и ще ги нашият.... и тях ... Те сами по себе си са глупаци пълни, демокрация...... хахахахах

Кончи Вурст,и Пуси Райат,разрешени ли са??? Ако са,значи всичко е наред,аз друга музика не слушам!ОстаФка,остаФка!

Това е висша форма на демокрация!

Това означава да имаш принципи и да си ги отстояваш. Браво на украинците, че им стиска да се опълчат на империята. След като са казали, че няма да пускат Кобзон, заради позицията му за Крим и си го следват. Дано и тук се появят повече такива политици, които да им стиска да отстояват българското.

big_uncle@dir.bg

Намали малко адреналина, опасно е! Още повече, че в коментар на "Die Welt" авторът прогнозира, че със сегашния си начин на управление до 2-3 години Украйна ще изчезне като държава от картата на Европа, така че си запази сълзите за този момент!

Форумен плазмодий, аз имам рода в Украйна. Ако това, което предават украинските СМИ беше поне малко истина отдавна щеше да е приключила третата световна война.

телевизия в Украйна, е като да гледаш пазарджишкия имам по телевизията в България.

уплашили са се от едни певци.ами ако бяха показали путин.сигурно щяха да оцапат гащите,заедно с потрошенко и яицето.

Платената от САЩ майдановска хунта се състои от "бандеровци" и не реализирали се в обществото хора!!! Обикновенните украинци НЕ СА за сближаване със САЩ!!! Преди да посетя Украйна се колебаех по въпроса--- бях в Украйна до 02.01 2015г , населението е отвратено от настоящата платена про хамериканска клика!!!!

Лъжеш!

Не лъже , факт е !! Познавам лично семейства със смесени географ. проииз. - руско,украйнски. Никога пред мен и приятелката ми на са говорили на друг език освен руски. Кой-колко разбира от даскало , но никога на друг :)))

на снимката Джаба Хътянина, а отдолу пише че бил мужик-путлерасс, моите извинения, лоша снимка сте сложили

Кобзон ще се пръсне от удоволствие, когато прочете това, което пишете. Той много отдавна не се чувствал в русия толкова значителен.Някой да го помоли за автограф за по-голям ефект.... Аман от простаци. Весела Коледа на БЪЛГАРИ!!!!

Кобзон е достатъчен да подлуди киевската хунта

на митинг на БСП

Украинците са малки, дребни и невръстни русначета със смесена кръв. Сега хамериканците са им подали бомбонче и укрите се репчат на московския батко

Ти чистокръвен ли?

"смесена кръв" - ама това елфите от най-висшата раса ПУТЛЕРАС сте странни създания, виж че и жожето преди пластичните операции му бяха сецнати некси монголоидно очите, е там шефа на гъзпром, всички сте такива, отаковани от монголци, скандинавци, немци, кви ли не

Какви елфи бе, това са хобити-орки :)

Ахмед Доган

Е, друга боза сте вие ... отакованите от ... манGали!

ха-ха-ха-ха-ха хохолите сами си го набиват. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Просто им се чудя на украинците защо се церемонят с тия идиоти. Това е национално предателство. Закриване, конфискация и затвор.

Пей Йосифе, пей Кобзоне ... С песен ще победиш фашистката орда в Киев

все нещо да се отнеме, открадне от хохлите- бой по тиквите укробски

Като чета коментарите започвам да се страхувам, че в България не са останали нормални хора а само русофили и полуграмотници, които не знаят що е фашизъм.

Може да си прав, Иван Вазов е мъртъв отдавна

да ти пикам на дипломата тогава.сигурно е купена.

Ти пък какво общо имаш в България и искал ли ти я някой мнението за да го даваш.

Имам много общо С България защото съм роден и живея В България и ми е жал за полуграмотната паплач с промито вещество, подобно на мозък, оставила се да я моделират като пластилин.

Украйна се променя с безкрайно бързи темпове. Рашизмът няма да успее. Рашняците са спрени в крайчеца на Украйна, който те наричат Новоросия, а представлява Лугандон. България също печели. Печели, защото варварите от восточната Орда на Кремъл остават далечеот нашите граници. А и рашняците свършиха гадните зелени хартийки и край и на тези пияни тирусти. Е, малко ще съжаляваме за блядките, вършеха добра работа и почти без пари.....

маи не си изтрезнял ощe.

Украйна се променя уж от 10 години с оранжеви революции, сега с военна хунта. Ти кажи на добро ли е тази промяна, засега само заеми и разпродаване на държавата се вижда плюс война и загуба на територии... Шок без терапия, по-зле и от нашия път.

А Ирак, Либия и Афганистан ако знаеш как се промениха като свалиха долните диктатори. Такава демокрация настъпи, че камък върху камък не остава.

Украйна може и да се променя, ала такива бегеевски кретеноиди- никога. Те са си такива по рождение.

Асенчо съвсем си изперка. По нова година сигурто си се насмукал като украински казак и съвем ти си е проимило и малкото мозъче дето ти беше останало. Изобщо не си се променил от миналата година и пак същите простотии пишеше.

Украина иска да няма нищо обшто с руския (россиския народ )Но такава нация украинска няма и е нямало никога !Това че,създадената ук-ска държава е на 23г( НАРОДА Е СЪЩИЯТ ОТ РАЗЛИЧНИ НАЦИИ ПОВЕЧЕТО ОТ КОИТО СА РУСНАЦИ ) от разпадането СССР не означава че народа живеещ в тази страна трябва да забрави историята си! Културата от прехода в друга държавна формация си остава такава каква то е !Получава се че ръководсвото на страната не знае какво значи КУЛТУРА!!! И КАКВО ТОГАВА ОБСЪЖДАМЕ

Руски троле, на БЪЛГАРСКИ се пише ниЩо, а не ниШТо. Пиши си на рашистките си сайтове. България ВЕЧЕ е враг на Рассия. Ние сме НАТО и Европейски Съюз, нещастници

българия не е враг ха русия.ти си враг на българия.

Сепаратистите заплашват да си направят екскурзия са калашници и гранатомети до Киев и там да отбележат победата си над фашистката хунта.

Опитите за заблуда от страна на САЩ и лакейте на ЕС, че Русия е враг на България и най-голямата опасност на света, то те са неуспешни. Хората са наясно с истината и знаят отлично, че руснаците са готини хора и няма европеец, който да не смята Украйна за фашистка хунта.

Всички заблуди падат и всички изстрезняват когато сравним стандарта и начина на живот на запада и на руснаците в Русия!

magit@abv.bg

Нищо не можеш да сравниш, защото нищо не знаеш за запада, нито за Русия.

защо не сравниш руския стандарт с българският.дето викаме че сме в европа.да видим какво ще излезне.

Рус не идва от Русия, а Русия идва от Рус. Киевска Рус е създадена от викингите и рус са народ от скандинавските страни.

този термин е от журналистите иняма ништо обшто с историята - това е просто тъпотия - все едно да кажеш търновска българия

Принцеса Олга, жена на Владимир е българка. Явно тревата ти пречи да прочетеш историята както труябва....Олга създава град Плисков, руснаците го наричат Псков. Викингите създават Великий Новгород и то много преди Киевская Русь. Киевска Русия е просто Русия, а сепаратистите в Киев, подобно на сепаратистите в Скопие се опитват да създават изкуствена Укронация, подобно на Македонската. И двете изкуствени нации пишат на диалекти, български и руски. Предатели като теб признаха първи Косово, нова джихаджистка държава с неконтролируема военна база на САЩ, съхраняваща хероина от Афганистан. Признаха Украйна, американски щат като България.Министри уса-агенти.В България щом не плащат военните бази, значи говедарите са собственици на Българска територия. Както винаги десните са придателите на България и нейни гробокопачи....

Украйно, Украйна, земньо македонска...

Анджък де. Няма значение кой е и от къде е. Дори и самият Путин да беше пял, като са казали, че няма да ги пускат - ами няма да го пускат и който нарушава правилата - ще има наказания.

следя кризата от повече от година. Следя коментарите под статиите на ДИРа. До сега нищо кой знае какво неочаквано не се е случило. Предимно неща, които част от анализаторите предсказваха още тогава. Виж това, което им се случи на руснаците в последните 4 месеца беше в голямата си степен изненада. Горките мужици, но като си имат такава олигархия, това може да се очаква. Няма изгледи в скоро време за подобрение. Поне не в близките 20 години. Западът не търпи такива измекяри като Путин и обкръжението им.

Измекяри са тези които смятат, че трябва да получат без да дадат. Но това време свърши, както каза Путин. Който каквото си изработи, това ще консумира! Най-лесно е да си простак, нищо не се изисква.

е точно де Какво е дал и очаква да получи? Че нещо аз и няколко милиарда на планетата не схванаха. Айде да бях само аз - иди-дойди, ама аз за другите питам. Ти, барем, разбра ли?

И какво им се е случило на руснаците последните 4 месеца? Доизкажи се,че нещо не става ясно. Защото не съм забелязал нещо лошо да им се е случило,та затова питам,де.

Интересно е как украинците устояват правилата. Казали са, че на Кобзон, който подкрепя анексирането на Крим, сцена и пари няма да дават, и си го следят. Не знам прави ли са или криви, но щом като са решили...Можем и ние да се поучим, как да отстояваме националните си приоритети.

По-забавното е, че САЩ не дават виза на хазарина Кобзон от много години насам.

Водещите по украинските телевизии започват уж на украински, завършват на руски. Така е и с украинските политици и депутати ...

Нe само държавите, а и езиците започнаха да пречат на фашагите.

конфликт между руснаци и украинци няма ......кобзон и олигарсите - они все евреи

По-добре чалгар, отколкото рашар!

И аз гледам руска телевизия. Някои канали са отлични - с историческа тематика, образователни, музикални, спортни... Гледам и хамериканска, но по-малко. Там едни дебели хора ходят на работа, посля много ядат, пият и посещават тоалетната ... И непрекъснато псуват, почти колкото сърбите ... А украинските канали са долнопробен фалшификат

С една дума-Руснаците са цигани!

А фащисаните какви са?

да излъчва Марлене Дитрих и песните Erika или Morgen Marschiren Wir или Waffen SS March и московските власти да не вземат отношение. Резачка през глезените на жиромоскала Кобзон!!!

извинете