Телефонни измамници, използвали 80-годишна баба за "муле", попаднаха на прокурор

Престъпниците заплашили, че, ако не получат парите, ще изпратят 15 брадати мъже

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Отлична работа! Сега очакваме да прегазят сина на прокурор на пешеходна пътека, цuгaни да изнacuлят бабата на прокурор, на магистралата да засекат колата на жена му и да и теглят един бой заради отнето предимство... ...и нещата ще се оправят лека полека...

Ако и след този случай(да се обадят директно на прокурор) не ги хванат и да им таковат майката, значи прокуратурата за никакъв чеп не става.

Май наистина сме 80% дебили. Тоя социализъм буквално ни е сварил мозъците.

веднъж пък нещо за рязане на пръсти и уши ставаше дума. При бездействието на полицията, хората се чувстват беззащитни

Ха ха ах а! Социализма свърши преди 30 години, а вероятно и по-рано и още е виновен. Само , че по време на соца телефонни измами нямаше никакви, така, че как е подкрепено вашето заключение с факти?

Писанки :)

Трябва да направят един гаранцинен фонд, в който телефонните измамници да са длъжни да внасят пари, а измемените да бъдат компенсирани от него. Като хванат някого, да го принуждават да си внесе вноските за 5 години назад, заедно с глобата за това че не е внасял. Пък и... след като вече звънят на прокурори, току виж някой се излъгал да внесе доброволно.

"Междувременно, вече на мобилния телефон на прокурора, ' - как се появи мобилния телефон? То излиза, като да са го попроучили? Интересно и на моби-то ли е бил румънския номер? Добре би било, като ги хванат да им пускат снимките а не да са анонимни.

Или просто не са написали, че прокурора е започнал играта и си е дал неговия телефон.

Ex, какъв секс сега я очаква бабата! А още да попитам редакторката - защо употребявате думата баба, вместо възрастна жена? Трябва да сезирам комисията по дискриминация!

Chefo77

То не е сигурно, че се самоопределя като жена. Създанието, родено преди 80 години ... 'щото и възрастен може да обиди някого.

Най-накрая са попаднали на когото трябва. Намерили са си майстора.

Какъв майстор, какви 5 лв. Говорили 5 часа по телефона, организират акция и залавят........ бабата муле. Майко мила

Много е лесно зад монитора, нали?

и за полицаите се оказа лесно, и за съдиите също

нещо в грешка ! Ами то май директно на Конов са звъняли ... ? И .. случили на правилния човек !

Колко ли са прости прокурорите и полицаите ни, че не са проследили "мулето" до баш измамниците? Наистина, трябва да си адски тъп! И им плащаме заплати, а ?!

Добре , че си ти, Шерлок! Да ги светнеш!

И почти всички измамници са цигани!!! Забележете,цигани са!!!! За такива трябва задължително в затвора за десетки години,ноо лошото е,че ги пускат и те продължават с белите...

Български пенсионер : - Идва сина му и му казва недей яж сирене от палма, че е отровно : не му вярва - идва непознат румънски циганин и му казва дай си всичките пари - вярва му............ Годините четене на жълти вестници, теории на конспирациите и руска пропаганда не прощавам на интелекта.

Абе охлюв, когато имаше руска пропаганда, измамници като тия, ги пращаха на "почивка" в Белене!

79 годишните са най опасни, затвора не ги плаши, вероятно между 2-3 инстанция ще ни напуснат, изведнъж.