Технически проблем с продажбата на винетки

Не могат да бъдат купени по електронен път чрез Националния доставчик на услуги

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

нищо не е на ред в тази тъпа система, на 02,03,2019г и аз направих опит да закупя винетка за три дни но уви не ми пусна бележка но парите си ги удържа от картата ми това е пишман система Какво и беше на старата но винаги се намират идиоти да прецакат хубавото,

Тая система сигурно още 10 години няма да тръгне, и с всяка изминала година ще става все по-малко вероятно някога да тръгне въобще... С тези 500 лв. заплата за директора, сигурно служителите, които трябва да поддържат, дописват системата, и въобще да я направят да работи, взимат по 200 лв... Жалка история... Българска, малоумна и не знам още каква... А сигурно други 200-300 души в тези ведомства си клатят краката и си вземат заплати и бонуси...

Така се получава когато цяла сграда пълна с “експерти” разчита на един единствен чивек да им изгради системите. Но какво да се оправи...осъкатена държава, осъкатен народ, осъкатени избори, народни предатели на всеки ъгъл по 10 и като цяло 90% постолюдие, далавераджии, екс-мутри и всякаква друга сган!! Като цяло това тук е една фиктивна държава, ако този абсурд въобще може да бъде определен като държава..,

Тези от тази агенция са за прокурор.Само искат да вздимат пари без да правят нищо.Освен това ИЗОБЩО НЕ ЕБАВАТ ДА СПАЗВАТ ЗАКОНА ЗА ДВИЖЕНИЕ ПО ПЪТИЩАТА.нА ЪГЪЛЪ НА БУЛЕВАРДИТЕ бОТЕВ И мАКЕДОНИЯ ТОЧНО ПРЕД апи НА ТРОТОАРА СА СЕ ПОКАТЕРИЛИ НИ ПОВЕЧЕ НИ ПО-МАЛКО пет леки коли ва обирджиите от АПИ.Ако обикновен туземец по случайвост граждани паркира на тротоара и то изцяло колата си ще наруши закона и най-малкото ще бъде вдигнат/казано научно репатриран/За кретените чиновници не важат никакви закони.Те са имунизирани отвсякъде.За тях няма контролни органи и общината не ги закача изобщо с другарите си кретени от Центъра за градски дебилност.Скоро тези няма да ги бъде изобщо.Не си дават сметка , че всяка нещо има горна граница.Някои управляващи прекалиха и режат клона на който са седнали.

Днес,никъде не можах да си взема свинетка за колата ...незнам,как става електронни с разплащането,защото нито банкова сметка имам,нито карта,нито пенсия или заплата,но съм си плащал най редовно всички рекет задължения към държавата и застрахователите.Сега разбрах,че и за скромното си ремарке от категория ,,О1"-до 750кг ще купувам свинетка,защото ако го тегля с буса надвишава бруто допустимо тегло на състава ППС от общо 3500 кг.С колата не е.Мама им тъпанари,че ни дерат ...дерат ни,ама защо ни и измъчват.Нали се знае каква е годишната сума от винетки ...нали се знае и количеството на реализираните горива у нас.Да я разхвърлят върху цената на литър гориво и това е....А не за моите общо кола...бус ..ремарке от 10-15000 км да плащам три винетки по 97 лв....толкова,колкото и фирмена кола въртяща 100-150000 км.

Пак ще има виновен това ще е опозицията ХА ХА ХА . Много пари за дребна работа .

Сигурно виновен ще е Навални.

Навални е просвредлил микроотверстие в баката за хелий.

Е то щеше да е новина ако всичко работеше

Не знам кой подред сме в онлайн винетките, но със сигурност сме първи по трабълшутинг!! С 240-те проститутки на мафията ще е така!

Така че, това е една голяма недомислица за много ( откраднати ) милиони.

И от сайта не е много сигурно. Купувам си винетка и на мейла идва с друг номер и латински букви. Звъня за да разбера какво става. Три дни никой не вдига телефоните. Пращах оплаквания и жалби. Резултат никакъв.

Преди 3 дни си платих винетка по банков път. Оттогава ни вест, ни кост. Да ти е..ва и системата гербаджийска.

устафка. устафка. (за да ти мине плащането, е желателно да имаш налични средства в сметката си)

Това нещо няма да тръгне.

Сигурно пак е имало хибридна атака и сикаджията е наредил да изключат машините?

Всичката ни работа е такава ,пълни идиоти! А иначе "европейци " сме били,еврозони и бля бля глупости могат да плещят..изроди ! Некадърници ни управляват ! Да се махат,некадърниците му с некадърници Оставка, да си ходят !Чу ли Боко събирай си пасмината и да ви няма !

Сефте:))))))) Елена и Орешарски са виновни че опетняват името на гербераските ''професионалисти'' па макар и да няма какво да се опетнява..

Те затова си търсеха системен Администратор...Поредният...Ама ще намерят на куково лято. В обявата им едното от задъженията на администратор беше да поръчва и следи за хартията на принтерите... Подозирам на дебелите лелки и дъртите пръчове дето са са намърдали там и са супер неграмотни и мъзеливи.

изненадан съм че въобще е имало момент без да е имало проблем....

Сега като се налапат посредниците и догодина ще вдигнат цената, защото в хазната за пътища няма да влизат достатъчно пари!

Тъпаци

Сега научавам че имало и паразитна частна структура която освен всичко се кичи и с името национален доставчик !

И взима по 7 лв. комисионна от винетка...

За да бъдем по-точни 7% взима.

Попитай А1 те ще ти обяснят точно и в подробности! :)

Пълна некадърност. Какъв е този национален доставчик на услуги. Защо комисионните вървят през него ? Защо на желаещите да продават не е даден достъп направо до АПИ , а всички преминаат през Винетки.бг?Чия е тази фирма. ? Кой стои зад нея ? Беше ясно от самото начало , че системата няма как да издържи на огромния брой заявки за винетки , който настъпва последната седмица на януари и продължавав целия февруари.Затова от началото на годината си карам без винетка. И мисля така да и и зкарам годината. Хаосът е пълен и съм сигурен , че с тази разбита система , която къса нервите на всички ще посмеят да глобяват в изборна година. За всичко са виновни ГЕРБ. Няма друг. няма преди тях , няма след тях. Хаоса с тол системата си е чиста рожба на некадърните гербаджии

Фирмите които лапат парите са едни и същи, няма значение коя партия управлява и наемат некадърни програмисти. Кадърните такива като чуят, че фирмата печели държавни поръчки бягат от там, защото знаят, че в такива фирми се управляват и правят мутренски номера.

Подскажете ми колко ни струваше тази "е"-винетка?;)) Въртят ми се едни 180 милиона...

Що за животно е това "Национален достачик на услуги"? Това е някакъв абсурд като "частна милиция" или "общинска армия".

може би?

Това е една "наша" фирма, създадена за лапане. Всички трябва да си плащат на държавата, но между тези всички и държавата сложиха въпросната фирма за да лапа процент.

Ами заради ограничения в рекламите не изписват името и са сучинили тази глупост. Става въпрос за А1. Явно механизмът е различен, защото когато bgtol имаше проблеми, от А1 можеха да се купуват.

Старата песен на нов глас.