"Таймс": Лондон преговаря с Киев за доставката на ракети

Предмет на преговорите са ракетите "Бримстоун" (Brimstone), разработени от британския филиал на международния консорциум MBDA

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Лондон явно бърза да вкара Украйна обратно в Русия. Поне ше е забавно как ше реват от оеерастките си медии кати Путин ги направи за смях барабар с ракетките им.

Ша ядът уя хохлите

Кофти новина за Мужикистан.

Хохлите вместо да хвърлят пари за скъпо оръжие и да пълнят джобовете на западналите олигарси, по-добре ще е да си стегнат държавата, че скоро ще останат без население.

Украинската армия трябва да получи всичко необходимо срещу агресора.

От агресора, объркал си се. Агресора е запада а не Русия.

Schilo

На първо място, холандците трябва да видят в какви ла.на затънаха.

Русия ако наистина имаше намерение да напада Украйна, дали нямаше да го е сторила вече, вместо да чака толкова години Украйна да се въоръжи ?

Schilo

британците ще чистят мазетата и вместо да утилизират, ще продават. А с оглед на корупцията в Хохландия, скоро с такива ракети ще разполагат и опълченците.

Кой с кого преговаря? От заглавито се разбира че Лондон иска доставка на ракети. Много добре знаете как трябва да бъде заглавието, ама не искате да го напишете. Защо ли?

Нато одобрява план за отбрана при евентуално нападение от Русия, а англичаните продават оръжие на хохлите! Е, кой търси свада? Смешковци.

Французите и германците ще го духат и в Украйна. Да си пазят старите железа в шкафа.

Сделката ще е с парите на ЕС.

"за продажбата на ракети "земя-земя" и "въздух-земя" И на снимката - ракети земя-въздух