Коментари - Дончева за Тошко Йорданов: Ако някой смята, че в политиката тези постове се купуват, това не съм аз | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тази ли е носител на промяната? Където е стар кадър на БКп и се прегръщаше и с Боршсов....

Тая селянка още ли е в политиката ! Личи си,че е стар номинклатурен член на Партията !

Сядай си на дебелия задник! Прислуга на МАФИЯТА!

Местя го

Тошко е безспорен,роден на пъпа на София, завършиш Английската гимназия с Шест,казах шест! Отличник на випуска Според свидетели,пръв е слязал от дървото.

Изгонете тази дебела, гръмогласна , селска простакеса с вид и държане на зарзаватчийка! Най-вероятно наистина е предлагала подкупи.

Колко си Хитра Болшевишка Отрепка ! Дано не влезеш в следващото НС ! Пак ще гласувам за ИТН !

Уругваеца изтрещя тотално

Аман вече от палячовци! И чалгата и чантата!!! До къде ни докараха десанта на Росенец и юмрука на зеленый носок (зелен чорап)!

ВАНКО 1 ! , ВАНКО 2 ! От Болшевишко Котило е госпожа голямо дупе !

сега има смяна почвайте сплюенето!! Предната статия беше Тошето плюхте, вчера, Боко, сега Леля!! Давайте крепостни селяни!!

Тази е страшно хитра и за това се съмнявамче тя нещо да е предлагала ачик ачик по скоро ще прати някой друг, а Тошко е много злобен и нагъл тип , но тази сега ще го разхожда по съдилищата и ще го отсъди , въобще цирк

на невежите, които имат телефони само като аксесоари - Татяна Дончева е уволнена от поста градски прокурор в София след като отказва да регистрира ДПС като партия!!!! А вие крепостни селяни плюнчовци продължавайте да ръсите мозък кой какъв е!! Явно тая леля има много повече достойнство 90% от всички ВАС!!

То и Борисов е стар кадър на БКП.Даже по-стари от Дончева.

Всъщност бърз Гугъл показва, че Дончева критикува Борисов от поне от 11 години...

истината боде очите, затова е цензурата, триенето ... и минусите.

Няма го вече стария нормален интернет.Един на десет е нормален човек от коментиращите, всички други са зловонни мизерни тролове.По-добре е нормалните хора изобщо да не отварят и четат коментариите.

Вероятно някой за да си гарантира избираемо място в листата е лакърдясвал пред шефа г-н Тошко,доказвайки лоялността си към каузата на г-н Слави по несъмнен за г-н Тошко начин.

Всъщност, дъртата червена бабка Дончева не отговаря директно с НЕ на нито един въпрос в интервюто на 24 часс, а като типичен адвокат заобикаля въпросите било чрез риторични въпроси, било чрез отместване на фокуса на въпроса към други неща и размиване на темата . Извод за мен: Наистина е предлагала...

Има Такива Налъми!

На ИТН много им се иска да изглеждат извънсистемни и да вадят кирливи ризи. Само че нещо май повече работят с въображение, отколкото с факти. Струва ми се нелепо Дончева (на която не съм фен) да ходи при депутати и ги пита дали се продават, щото имала едни милиони в излишък. Ама че смях. Подобни неща се правят много по-тънко. Освен това тука не виждам файдата от купуване на депутати, щото то реално няма правителство. Явно това са филми за "сюзерена" (избирателите на ИТН), в чийто глави представата, че Дончева обикаля депутати от ИТН с куфарче с пачки наистина звучи достоверно.

А тази бабка не е ли вриме да си ходи Стига дотягала с празни прикаски ч

Този нагъл,дебелогъз хипопотам е напълно възможно да е играл подмолно.

Не знам кой КРИВ, кой ПРАВ, но около ТРЕТИЯ мандат е имало големи СОВАЛКИ. Слави НЕ Е ИСКАЛ да състави правителство, моля ви се. Ристьовците направиха и невъзможното да няма кабинет на Слави. Дори Слави им отстъпи много с издигането на ВТОРИ кабинет.

Дъртата лъжлива комунистическа лисица, що партии смени, според вятъра, сещайте се това партии за промяната ли са или самото статукво.....долна ненаяла се паплач. Пфу, съсипаха народа. А за Мая какво да кажем.....

На следващите избори НЯМА да Има Такъв Народ, който да гласува за Има Такива Налъми. Повярваха си сценаристчетата и се о'каха.

а такива като Тътяна от кой мислите ще откраднат половин милион ?!?!?!?! Аз ще подкрепя г-н Борисов. На него даже митничарите " пури" не му носиха и назначи своята любовница на държавна ясла

Тошко става смешен вчера беше закана за убийство веднага намери дългата ръка на ГЕРБ, а след 5-6 часа хваха "виновника" е не бил Борисов и да не го вземат за "мезе" реши да измисли друга глупост..

Не знам дали прави впечатление, но ИТН активно маскарят само по ИБГНИ и ДБ. Не съм чул една лоша дума срещу ГЕРБ и ДПС. За Радев да не говорим - така са му олизали….та чак лъщи.

Двоумях се за кого да гласувам след като ИТН ме разочароваха за втори път, но след поредната Тошкова нагла стъкмистика със сигурност ще дам гласа си на Татяна Дончева!

Горките наивници, които припознават ИТН и ИБНИГИ за спасението на БГ. Страшна пасмина, политически трупове се опита да се завърне. Ако три пъти гласувате за тези... сами си правете изводите.

Татяна Дончева е дялан камък, опитен, зрял и завършен политик от който страната ни има нужда. Кой е повече подготвен от нея, Ива Митева ли, Тошко, Филип, Слави> Ама била адвокат на Мултигруп. Това и е работата, да отстоява правата на своите клиенти, както лекарят да лекува всеки нуждаещ. Ама тя е била адвокат и на св.Синод, това не означава, че е светица. Хайде стига сме се делили на комунисти и демократи, а да гледаме кой каква работа върши и доколко е опитен професионалист в сферата която работи.

Тошко казва истината според мен. Колкото и да ми е антипатичен. На тая вуйна не бих дал и два лева на заем. А това че нямала половин милион да го разправя на балъците.

ТЪПтяна с тези изказвания влезе в лагера на словоблудстващите

Един от авторите на сигнала срещу Илиев: Така се прави в правова държава "Аз не твърдя, че е плагиатствал, но искам компетентните институции да кажат дали това е така или не" * Почитания за написаното от г-н Тачев!Убийствени аргументи. Лилипут тошку бе застрелян с артилерийски снаряд. При цялата си бъбривост, джуджето и дума няма да пророни по казаното от г-н Тачев.

Ами защото явно няма….пред фактите и боговете мълчат. То само с празни и изопачени нападения не става, поне в последно време.

На следващи избори с удоволствие бих гласувал за формация с участието на Кирил Петков и Асен Василев. Бих се радвал, ако в подобна формация би участвала и Татяна Дончева, Мая Манолова също. Всичките те доказаха че са работяги, и че разбират от работата си която вършат. Да ме извини Тошко и останалите му съратници, но ми се струва че бъркат шоуто където са вещи с политиката.

Това беше иронично, нали?

…работяги на празни думи.

Другарки и другари, пак ли ще гласувате за Дончевата Таня и за Тошкото на Слави?!

Правителство дори и да бяха направили при първият вот на недоверие щеше да падне като правителството на Филип Димитров А Бойко колко вота изкара ? Аз вече им изтървах бройката ама по едно време БСП през ден му внасяше вот на недоверие Няма начин- те в самата коалиция Бойкикев се кара с Атанасов и Дончева ако пъмните първата работа беше да нарита Хаджигенов Не не няма начин тия хора заедно да вършат нещо - обща работа Това са хора индивидуалисти и всеки иска да се наложи на другите Ама така работа не става, така става панайр Да признавам иначе са майстори да ти разправят лакърдии как Бойко има къща в Барцелона, гачили Рашков няма 19 къщи кат на Борисов И няма значение за какво се карат, днес се карат за половин милион лева утре ще е за друго.. Разберете, тия хора и баз Борисов ще си избодат очите. Борисов затва и си трае седи настрани и гледа сеиря, просто бат Бойко е умен и знае че на българския казан няма дяволи

Видяхме ви какви Големи Боклуци сте. Всички сте корумпирани и само пари ви се при виждат. "А иначе сте много загрижени за бедния бълг. народ." Махайте те се, и да ви няма заедно с президента си.

Тошкото надмина и Госпожа Лъжа

Отрича да е купувала депутати, Защото сделката не се е състояла! Ха сега де?

Ти сериозно ли? Провери си данните в уикипедия

Червените комуняги са трудни за улавяне!! А тя е едра мазна и хлъзгава

Кирил Петков посяга на най-значимите държавни активи Историята на разграбването в периода на преход и как се заражда олигархията в България Икономическият преход в България през призмата на приватизацията и трансформирането на държавната собственост в частна е белязан с едни от най-съмнителните подходи, които облагодетелстват определени кръгове и групи от хора. Две от партиите, представени в настоящия парламент, а именно ДСБ и БСП стоят в основата на тези грабежи. Българският гражданин е бил свидетел на работническо мениджърска приватизация, на касова приватизация на множество действащи предприятия за 1 лев или 1 долар, както и на масова приватизация чрез бонови книжки стартирала през 1996 г. От раздадените предприятия на работници и мениджъри в момента на територията на страната работят 2-3 от сферата на машиностроенето. От продадените на безценица индустриални гиганти срещу 1 долар и ангажимент за изплащане на дългове, в момента оперира може би 1 предприятие, което е случило на истински собственик. Приватизирани предприятия по линия на масовата приватизация все още съществуват, но те бяха придобити без пари от приватизационни фондове, които на първия етап само управляваха боновите книжки на хората. В резултат на фалита и приватизацията на банковия сектор, работническо-мениджърската приватизация, приватизацията за 1 лев или 1 долар и приватизацията с боновите книжки на гражданите, се възползват определени олигархични кръгове близки до управляващите в тези периоди. Никой обаче в този дълъг период на преход и разграбване не държавата не си позволява да посегне към дружествата, които са от значение за националната сигурност или пък са носители на специфично ноу-хау, важно за България. Всички тези предприятия, които са важни за държавата законодателят включва в т. нар. “забранителен списък” по чл.3, ал.1 от Закона за приватизация и следприватизационен контрол (ЗПСК). Подготовката на най-големия обир на национално богатство Забогателите икономически и олигархични кръгове близки до партията на Костов и наследници на “успешните” ръководители като Румен Гечев от периода 96-97 г. създадоха своя канадски потомък Кирил Петков и чрез президента го инсталираха за служебен министър на икономиката, който да посегне на най-ценните държавни предприятия в страната. През тази седмица той оповести намеренията си за началото на грабежа на националното богатство. На 31 август Кирил Петков обяви, че “ДКК е излишна и трябва да влезе в ликвидация”. Какво всъщност означава това. С акта за обявяване на процедура по ликвидация на компанията се освобождава цялото ръководно тяло и се назначава ликвидатор. В този случай при обявяването на ликвидация Агенцията за публични предприятия и контрол издава съгласие по чл. 28, ал.6 от ЗПСК и от този момент Закона за приватизация не се прилага за активите на прекратеното дружество. Прилагат се разпоредбите на Търговския закон, касаещи процедурата по ликвидация. Така се оказва, че съгласно чл. 269, ал.1 от Търговския закон ликвидаторът, назначен от Кирил Петков ще представлява дружеството и ще има правата и задълженията на изпълнителния му орган. Съгласно чл. 268, ал. 1 от Търговския закон основно задължение на ликвидатора е да довърши текущите сделки, да събере вземанията и да превърне останалото имущество в пари. Така се оказва, че ликвидаторът на ДКК трябва да превърне имуществото в пари, т. е. да продаде активите на компанията.

Танчето категорично е нарцистичен социопат.

Не разбирам, защо се обръща внимание на бръщолевенията на Тошко за някакъв подкуп който Дончева давала за да се разцепи ИТН. Както му се обръща внимание на Слави за някакъв атентат срещу Ива Митева. Тези хора от ИТН, като не можаха да свършат никаква работа и се провалиха още на първия ден от управлението им, започнаха да се занимават с интриги, кой какво казал какво рекъл за някакви детектори на лъжата, макар че детектор на лъжата не се приема като аргумент и доказателство в съда. Твърдя, че този път няма да им се размине и очаквам съдебен иск към Тошко от Татяна Дончева. Този човек трябва да се усмири, не може неадекватните му действия да останат без последствия, попаднал е на най-неподходящия човек с който се занимава и тепърва ще види, какво му подготвила Дончева в съда.

И препикано ниско храстче.