Татяна Дончева е готова със съдебните искове срещу Тошко Йорданов за набедяване

Замисълът около партията на Слави Трифонов е деструктивен за политическата система, каза зам.-председателят на НС

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

КНСБ: Храните поскъпват драстично, до края на годината хлябът може да стигне 2 лева Олиото е поскъпнало с 43% за година, най-скъпо е в Бургас и Ямбол Някои хранителни стоки у нас поскъпват драстично от началото на пандемията, а прогнозите са повишението в цените да продължи. Това са част от изводите на проучване за изменението на цените на 32 хранителни и нехранителни стоки от първа необходимост, проведено от ИССИ на КНСБ. Целта на експресното изследване, проведено в периода 26 август - 1 септември, е да представи ценовата динамика в началото на есенния сезон в условия на извънредна епидемична обстановка.

Тая дърта паранджа явно иска да се види на видеозапис в съда.. Тогава може и да се успококои и тихо да си плати..

Давокатката НА МАФИЯТА И НЕЙНИТЕ СХЕМИ !

Стига сте се занимавали с гнусни пачи като Лайняна Дончева!

Ще бъде много забавно ако в съдебния си иска Дончева поиска като обезщетение 500к.

Доказателствата на красивата и умна Татяна са "...а пък кой още ще го мислим"

Жабо, винаги си била хамелион - мимикрираш според келепира.

Дончева е юрист от класа, ще осъди Африкански и ще вземе едни пари.

Лайняна Дончева е боклук от класа :) А и е сигурно че са я записали :)

Неграмотници, казва се набеждаване.

Омаскаряване

На нас, БЪЛГАРИТЕ, ни трябват Депутати и Министри, които да МАХНАТ носенето на арабски МАСКИ в БЪлгария... Да ИЗГОНЯТ всякакви маймуни, които се разхождат по футболните стадиони и заразяват ни с ВИРУСИ, и КРАДАТ Парите и Работата на българите... Да ЗАКРИЯТ Агенцията за бежанци... Това е Агенция за превърляне на арабско- негърски башибозуци през турксата граница.. Филип ДИмитров от СДС я направи през 1992 г, за да го сложат турсктие ШПИОНИ от ДПС, да управлява БЪлгария за 1(една) година. Обаче тоя ИДИОТ- Филип ДИмитров, ЗАБРАВИ да закрие тая агенция, след като турците-ДПС, спряха да го подкрепят и подаде ОСТАВКА.. Трябват ни Министри, които да РАЗЧИСТЯТ това лайно, останало от Филип ДИмитров- Агенция за башибозуци- бежанци.. И после , парите, които са давали на башибозуците, да ги дадат на нас, българите. Всички Държавни чиновници( данъчни, полицаи) , Банкови чиновници, адвокати, и лекари да се МАХАТ от Правителството... Тия мошеници НИКОГА не търсят клиенти и не ги интересува, дали ще имат клиенти. Клиентите( хорат) ходят при тия САМО ако са в голяма НУЖДА.... все едно да са ти се СКЪСАЛИ обувките или дрехите и да НЯМАШ какво друго да облечеш... Ако тия ни УПРАВЛЯВАТ БЪлгария ще ФАЛИРА и българите ще станат ПРОСЯЦИ.. Тия мошеници да вземат да направят МАГАЗИН и да видят как се търсят КЛИЕНТИ.. Преди 20 години, в центровете на градовете, имаше тениски за по 50 лева на брой.. А сега, на мястото на тия магазини, има магазинчета за 1 ( един) лев... Заради такива мошеници- Държавни и банкови чиновници, адвокати, българите ФАЛИРАТ и стоят ГЛАДНИ... Преди 20 години, хората ОБИКАЛЯХА магазините и ако си харесат нещо го купуваха... Сега, заради МАСКИТЕ, никой не купува НИЩО.. Купуват САМО арабски маски.. ОСТАВКА на министрите !! Трябват ни министри, които да МАХНАТ маските като влизаш в МАГАЗИН.

... на вас БАКШИШИТЕ. Не намесвайте българите.

Тази противна бабишкела има данни за много по фрапантни и мерзки "постижения". Не може да и се вярва и половин дума. Да не говорим за задкулисни попълзновения. Да бъде прогонена и изолирана от всякаква обществена дейност ще бъде добре за хората и за България.

Пръднята Дончева е старо куче, ще се измъкне. Това обаче не я прави по-читава. Ванко1 мамицата и. БКП къртица. Да ви ева у промянта....

На тая вярва ли й някой? Вместо да завежда дело, нека се яви на детектор на лъжата., както много пъти и предложиха.

Дреме ми на батериите.

Аз мисля че тази е много печена и знае как да направи нещо така че да не го е направила. А винаги съм се чудел защо такива като тази ги слагат да ги избираме в списъците като полза за обществото

Добре е , че адвокатите на мутрите си отиват в новия парламент.

"Аз не знам дали съм писала, възможно е да съм си драскала, понякога си драскам, понякога - не." Това я издава че е предложила! Драскала си била но само понякога, хехе съвсем за балъци ни взимат.

Постоянно се опитвам да изляза навън от тази дама, но тя така се е стиснала, че не дава нищо да излезе от нея.

Крайно време е, избирателя да разбере същността на ИТН . Партия , без програма,без цели, без нищо. Не ги интересува съдбата на никой . Целта им е да изпълняват поръчките на системните играчи . За около 5 месеца оплюха всички, които не им скачат по гайдата им. Не остана другомислещ, неомакарен. Само не чух нищо за Борисов, Доган, Гешев. Интересно защо .

Гледайте си комсомолците продайбългарианци тогава!

Дончева като запретне ръкави и тръгне в НС срещу Тошко маймунето да му разбива мутрата с крушета и павиана се чуди накъде да побегне!

Устатата въшла Дончева готова да съди. Забрави закона Ванко-1. А нея кой да осъди за свинщините и простотиите й?

Пак ще стрижа тая маймуна, ех Африка

Чудно има ли разлика между класически простак и обикновен простак? Едната хипотеза е че класическият простак е завършил Националната гимназия за древни езици и култури „Константин-Кирил Философ“, а обикновеният простак някаква по нормална гимназия. След това и двамата са завършили висше образование ...

Ако Дончева спечели делата, вероятно ще вземе от Тошко няколко хиляди лева. С тия дела Тошко ще спечели много повече в TV 7/8, защото за тия дела ще пише сценарии поне пет години.

само че за да спечели тошко от сценарии, някой трябва и да я гледа тая телевизия :D :D

Още щом чух какви ги ръси Тошко си помислих, че тези 500К ще са обезщетението, което ще им вземе заради празните глави съчетани с големи усти на някой хора в ИТН. Дончева може да е всякаква, но досега не съм чул да я обвиняват, че е лош правист. Какви доказателства и записи имат се видя в мига когато Радостин Василев бързо даде заден ход и тръгна да се оправдава в стил "Не знам, аз съм късоглед и пея в хора".

Разговаряме за партии на статуквото и нови партии, партии на морала и прогреса. Слави ли е новото лице и с него ли ще осъществим каквато и да е промяна. С декрети, с ултиматуми, без никаква диалогичност. Подписвай бе, ние сме спечелили изборите, и подобни отношения за него са нормални, сякаш насреща са му Годжи и Ванката. Така , както важните въпроси се решават на експертно ниво в комисиите, така и отношенията между партиите, още повече тези които се готвят за кооалиция, нужни са разговори, уточнения, караници ако щете, и браво на Татяна Дончева че точно така действа, като опитен и зрял политик, но може ли тази ливада Слави да го проумее. А, за 500-те хиляди Тошко трябва да го отнесе и си плати като поп.

Не бе, Дончева е. Тя е в политиката само от има-няма 30 години. Че и от БКП/БСП е отлюспена. Гнус.

В това листче с 500К няма никаква политика-това си е адвокатска практика между два адвоката, които уточняват кой ще спечели делото и на каква цена. Ха върви доказвай после дали иде реч за 500 круши или други к-ви. Това е реалността на съдебната ни система и е жалко, че никой не вижда как се купуват дела, че това не е прецедент, а поголовна практика, че най-успешните адвокати на практика са търговците на дела.

Защо Т.Дончева е разговаряла с депутати от ИТН? Защо? Защо? Ами тя иска да ги поквари и разцепи ИТН. Ей, такива мисли преминават през пилешкият мозък на Славчо. Нали и поради подобна причина изключи Росица Кирова, защото пила кафе с Бойко. Такъв нарцис и ограничен човек не си спомням да е имало. Бойко може да е всякакъв, но е далеч по-далновиден и дипломатичен, като прие в ГЕРБ враговете си. Като...., да не изреждам, цяла сурия си. И накрая трябва да си отдъхнем, че въпреки загубата на време и паричен ресурс, въпреки че позволихме да ни лазят дълго по нервите, в края на краищата се отървахме от този клес Слави и на предстоящите избори изпратим да върви у курец.

Точно Борисов пазареше депутати на килограм.

С две думи - проблемът е за болната вождистка практика (като най-лесен начин за контрол от мафията) в българските партии и политически живот. Или - ако лидерът, вождът на една партия - Борисов на ГЕРБ, Симеон на НДСВ, Доган на ДПС, Сергей Станишев и Първанов на БСП, Слави Трифонов на ИТН ИЗНЕВЕРИ, ИЗЛЪЖЕ избирателите си, подведе ги, предаде ги - например защото е корумпиран, алчен, ткестлавен и самозабравил се, некадърен,...с две думи зависим от някого, някои и нещо (скрито), то на кого трябва да служат членовете на шайката, ууупс партията, и особено депутатите, НАРОДНИТЕ представители? Аз мисля, че отговорът е пределно ясен, дори и в Конституцията, която същите много обичат да цитират и четат като Дяволът - Евангелието!

Как умишлено пропускаш разни имана. Или казваш Пинокио не е излъгал нито веднъж до момента. Щото Маджо така е казал. Корнелия приватизатор ката също не е лъгала нито веднъж. Мая патологичния лъжец също удобно я пропускаш. Интересно паметта ли ти изневерява?

Всъщност проблемът не е, че Дончева се е опитала да им налее малко акъл, здрав разум на тия, а че не са я чули и разбрали, или по-точно че се подчиняват на онова дълго зомби, защото чрез него и лъжите му са станали депутати! И че не го е обсъдила и съгласувала с групата си Дончева, с адвокатът Хаджигенов и с Мая Манолова, които досега правят правилните неща и заслужават подкрепа, заедно с останалите от групата! (И Бабикян)

А що се касае до това, че Дончева се е опитвала да убеди онези от ИТН, за които е преценила, че има смисъл изобщо да разговаря, че като народни представители те трябва да поставят интересите на държавата и на хората, които са им гласували доверие над злобните директиви на едно очевадно сбъркано и комплексирано, а и зависимо същество като Слави Трифонов - аз тук съм напълно съгласен и с нея, и със Сашо Диков, Дончева е направила нова, което трябва - друг е въпросът за намина - тоест тук и адвокат Хаджигенов има основание да я критикува, според мен, доколкото действията й не са били съгласувани с групата... С две думи - изобщо не може да става въпрос за някакво нарушение, дори и от морална гледна точка въпросът е спорен, и не само защото това да се цепят депутати и групи в порламента е правило вече 30 години (да си спомним например златното пръстче на Болен Сидеров, рекетиран чрез Цацаров, който му бе предявил близо половин дузина обвинения, като при Цветанов, и после ти смачка всичките, отново - като при Цветанов) А и мен ако ме питате Слави Трифонов излъга жестоко избирателите си, и групата му безропотно изпълняваше сбърканите му директиви, явно спускани на Трифонов от посредници на ДПС и Доган и Пеевски (защо един от най-приближените на Пеевски е ходил толкова пъти в офиса на Слани в телевизията, след като не е за да учавства.в предаване?)

Те да кажат, че сестра ти е *, пък ти обяснявай, че нямаш сестра :) Според мен обаче този път прав е Тошко

Е как ще е прав Тошко, бе, като Тошко обвини Дончева, че е предлагала подкуп, и докато се пенеше “подкупеният” Василев съвсем ясно заяви, че Татяна Дончева подкуп не му е предлагала?!? Защото - отново - явно, че този Василев наистина не е глупав и освен това е наясно със законите и отговорността за клевета, за разлика от Тошко! Ти изобщо мислиш ли? А на всичкото отгоре и онзи зависим глупак Гешев побърза отново да си покаже простотията, като нареди разследване! Е, я да те питам - на съда ще повярва - на Василев, който ясно призна, че Татяна Дончева НЕ му е давала (предлагала) подкуп, или на Тошко, който твърди обратното:)

Ти си глупак..Гешев не е

Гешев не е САМО глупак, той е и идиот, безподобно нагъл идиот! Впрочем простотиите му около “подкупа” на Дончева ми напомнят и за пошлите сценки на този кретен Гешев и при сготвянето на Иванчева със Сламеният им кошаревски свидетел Ваклин! Този идиот не видя откраднатите И от Пеевски милиарди от КТБ, дето и от Вашингтон ги видяха, не видя кюлчетата злато и пачки евро, барселонски къщи и милиардите откраднати при строежа на магистрали, или кирограмите злато от “8-те джуджета”, другите стотици милиони от БРР, или тези от инхауз далаверите, той ни убеждаваше как ДП от документите (и изчезнали тефтерчета) било 10, а сега щял да разследва какво означавало 500 к Идиот! И той си въобразява, че само се прави - като Борисов!

да бе говорила някакви несериозни неща Дончева..и Африкански веднага на въдицата....

Тошко ще бъде осъден за клевета и набеждаване, а Радостин ще се прости завинаги с кариерата си на адвокат, след като сам се дескредитира, че прави записи на всеки, пристъпил кантората му.

много се ... смее.

Парламента приключи, айде може да се прибираш свиньо. Може да им кажеш, че си се опитала да им предложиш 500 кифтета за банкета.

Напълно очакван и съвсем логичен ход на Дончева! Дори според мен се забави, тя все пак е юрист! И това няма нищо общо със самата персона на Дончева, с това дали ми харесва или не. А на всичкото отгоре, докато Тошко Йорданов се само навиваше или Слави Трифонов му навиваше пружината, онзи, дето уж бил подкупван взе, че ясно призна, че подкуп Татяна Дончева не му е предлагала:) Явно, че този е наистина умен или поне по-умен за да разбере по-добре ситуацията и да избегне по-нататъшния резил, вкл. в съдебната зала.При това положение делото или делата са предрешени. Но има нещо друго, което е интересна тема за размисъл. Около тази история се раздуха истерия - и от корумпираните и зависими Борисов и Гешев, и от очевидно неадекватния Слави Трифонов. Да приемем, че това, което твърдят от ИТН е вярно (отново - аз НЕ симпатизирам на Дончева и мразя корупцията и корумпиращите и корумпираните еднакво)! Да приемем, че Дончева наистина е написала въпросното 500 к на листче - тя самата не отрече, че МОЖЕ и да си е драскала на листче... Да приемем дори, че тя наистина е искала да подкупва ... (Ако обаче човек се позамисли малко ще разбере, че при създалата се ситуация и разположение на силите това е абсолютно безмислено и човек трябва да е много прост за да си го помисли, а Дончева очевидно не е...) ЕДНА НАПИСАНА НА ЛИСТЧЕ СУМА (ако е сума), която ДОРИ НЕ Е ДАДЕНА - връчена, показана (самият Василев ясно каза, че е УСПЯЛ !!! да види написаното (или надраскано, според Дончева) може ли според някой вменяем да се счита за подкуп, за предлагане на подкуп и на тази база някой да бъде осъден, респ. заклеймен?!? Отговорът е очевадно НЕ! Абсолютно НЕ! И тогава онзи прост Каскет Гешев защо отново ни харчи парите и времето за поредната си бутафория, за да отклони вниманието на хората от техните престъпления и кражби (на него и на началника му, дето много обичали да се правят на луди...)?!? Тоест, да излезнем от конкретния случай и да помислим - ами то така всеки може да бъде обвинен и набеден и да бъде ударен! Представете си, че вие при среща с някого държите например вестник с голяма цифра в заглавие на първа страница, или сте си написали нещо - на лист, във тефтер, на книга, която държите... Представете си, че сте с блуза, фланелка, яке или панталон, дреха на която има написано например 500, 1 милион,... Нали разбирате, че това избива на шизофрения и това умишлено се култивира и поддържа от някои! От някои, които например твърдят, че някой ги следи с дрон или подслушва и в тоалетната непрекъснато! Някой, който спи с пистолет до главата си и с кюлчета злато и пачки евро, някой, който сериозно си мисли, че той лично е построил не само дори и една магистрала, но и половин милиард пътища, и такива като него!!!

Луд за връзване и то с много свободно време да пишеш такива фантасмагории.

А нещо конкретно да споменеш, по темата, все пак? А за времето ми - ами кой както си го е направил, бе:) Пожелавам ти и ти един ден да си надвиеш на масрафа и да постигнеш поне 20 % от доходите ми (стандарта ми), с които в България ще си (по-)добре. Но за едно си прав - имам да свърша нещо...

С "пачките евро" и "кюлчетата злато в чекмеджето" в последният абзац на коментара срина всичко! И каква според теб е разликата между "пачките" и "кюлчетата", и въпросните "драсканици на Дончева"? Няма разлика! И едното, и другото е еднакво несъстоятелно за каквото и да е било обвинение! Поставих ти +, но под условие. Заради първият абзац от коментара ти.

Дърто,ако не беше Бай Чалга парламент нямаше да видиш.Мамбата кога ще извади доказателства от комисията си?

Пък може Вежди да я предложи за член на съюза на художниците,както бе предложил Бойко защото обичал да чертае геометрични фигури по време на заседание на МС,но тези от "Шипка" 6 не се съгласиха и той се качи на джипката.

Давай Таня! Мачкай герберската и чалгарска измет. Заведи му дело, вземи му поне 30000.

Да иска 500К €, алчна бабугерка с бабугерка. Отвратителна лъжкиня! Жалко за тези, които гласуват за такива отрепки!

Баба меца много богата бе, кво ни залъгвате със снимки менте за шкафчета.

Тази мазна комунистическа свиня по-добре да отиде на детектора на лъжата както предложиха от ИТН. Само тогава ще убеди хората, че говори истината. Но едва ли и стиска, защото от самолет се вижда, че е посрана. Поредния политически боклук в публичното пространство в държавата ни.

Писна ми от този полиграф,лансиран и използван само от службите и мафията.Който мисли концентрирано или,ако не е сигурен си сложи едно габърче на задника да се фокусира върху болката може и жена да се изкара и да излезе,че казва истината.Жичкаджийска мания.

Дончева, и ти си част от статуктвото. Всички били 10-20-30 години в политиката, че и отлюспили се от БКП/БСП сте за дръвника.

Показателно за българските адвокати и съдебна система. Може да са насрани но така ще го извъртят , че да се окажат божи кравички .

Дайте да ви кажа как ги виждам нещата аз. Много мислих. Христо иска пари. Мая иска секс. А Татяна иска бой!

А, Тошко банани. Всъщност не знам, Танчето може да иска и част аудиенция в изповедалнята на падре, Дионисий , няма само Инджова да я мандръсат , я !

Оставете мутрите от ЕБНИ, ИТН и ДеБъ да се самоунищожат. Гласувайте за ГЕРБ

ВСИЧКИ политици от 1970 г до сега на полиграфа. Следва рязане на глави и изземване на имущество. Инак червено синьото зло няма край.

Сеир ше има гьотири.

Тази е приготвила кошницата!

Няма как наказателен адвокат(не само) да е казал,че ще заведе искове за набедяване?Журналистката от БНТ 1 да си прослуша записа,тъй като набедяването е престъпление от общ характер,което не пречи,ако г-н Тошко направи същите твърдения пред разследващ орган да сезира и сама прокуратурата,ако не се самозезира,но не вярвам г-н Тошко да твърди това,ако бъде привикан да даде обяснения,тъй като въз основа на тях повдигнат ли и обвинение ще е късно да се отрече и ще си носи отговорността. Ясно че става въпрос за граждански искове.

И не ме вълнува кой крив, кой прав, но ще разпердушини в съда Тошкото на Слави, а той си го заслужава, защото прекали с всичко