Татяна Дончева: Поведението на лидерите на ИТН няма нищо общо с правилата

Някой стоварва на сценаристите очаквания, които те не могат да изпълнят, защото идея нямат какво да направят и сега те си търсят на кого да прехвърлят, каза още тя

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Трябват нови хора. Такива като Дончева ни дойдоха до гуша - вижте докъде ни докараха. Всеки има право на шанс да опита, след като има гласувана отговорност. Ако хората искаха свраки като Дончева, щяха на тях да дадат доверие.

Т.Дончева е напълно права. Редно е Слави и неговите съпартийци да се смирят и да бъдат по-диалогични.Без политически правила и разум няма да има правителство. Никой не е незаменим. Успех!

Дано учиндолеца разбере, какво е да управляваш България по времето на РАЗЕДИНИТЕЛЯ, каун Радев.

АДВОКАТА на МАФИЯТА, Т.Дончева, говори за правила!!!-За кои правила др. Дончева?-Тия на мафията ли!!?

За кои правила говориш Дончева? Повече от 30 години ви гледаме политическите правила съгласно които няКОЙ оправяше България и цъфнахме и вързахме. Писна ми от празнодумие и лицемерие. Хвърляте в пространството някакви високопарни думи които досега ама никой, наистина никой без значение от какъв цвят партия е не ги претвори в дела. По делата ще ги познаеш, не по приказките …

Ще ви го кажа само още веднъж: цялата палитра от несистемни, "протестърски" формации са долна, платена сган, чийто смисъл на съществуване беше патологична омраза към Борисов! Сега, когато той не е ба върха смисълът на тяхното съществуване изчезна, но омразата остана и те я насочиха един към друг! Никога преди в българския политически живот не е имало толкова омраза и разединение и причината за това е Радев! На неговата съвест ще лежи неминуемия крах на държавността при тези жалки същества, които си въобразяват, че управлението на държавата е като правенето на смешки! Бог да пази България!

Тази си мисли че едва ли не , депутатските и министерски кресла се дават по наследство. Явно се мисли за богопомазана . Шантавелата явно си е за психиатър.

Дончева, а правилата, за които говориш, включват ли превръщането на избираемата длъжност "депутат" в професия. Искате промяна? Ами започнете оттам - депутат - един, максимум два мандата и нито ден повече. Стига с това безкрайно депутатстване. Някои ще се пенсионикат май като такива, както я карате. Но що се отнася до ИТН, вярно е - това, което става, със сигурност го няма в сценариите на Тошко. И сега се чудят какъв край да намерят, такъв, който хем няма да оцапа рейтинга им, хем пък да изглежда достатъчно приемлив за избирателите им. И Тошко съвсем избеснява, че не може да го измисли. Ама така е то, едно е да пишеш сценарии, където всичко става по волята на автора, друго нещо е реалността, където играчите не искат да играят по твоя сценарий и да говорят с твоите реплики.

По принцип съм съгласен с теб, но как да правим нов "бардак" със старите "ку*ви"... нали искаме по нов начин да работи вече нашата политика, "ревем" за промяна, а се оказва, че държим на едни министри, за които най важното нещо във промяната на плана за развитие е да прелеят едни пари от едно място към ВЕИ мафията.../справка: https://trud.bg/%D0%B2%D0%B5%D0%B8-%D0%BC%D0%B0%D1%84%D0%B8%D1%8F%D1%82%D0%B0-%D0%B8%D1%81%D0%BA%D0%B0-%D0%B4%D0%B0-%D1%83%D1%81%D0%B2%D0%BE%D0%B8-%D0%BF%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%B7%D0%B0-%D1%83%D0%BB%D0%B8%D1%87%D0%BD%D0%BE-%D0%BE%D1%81%D0%B2%D0%B5%D1%82%D0%BB%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D0%B5" И излизат през седмица-две едни и същи лица по всички медии /пример: Огнян Герджиков/ и ни обясняват колко са добри тези министри!?!?!?!... и колко са лоши тези които не искат да ги "поставят" в ново правителство...

С поведението си Славуца ева майките на извънсистемните партии, а те се виждаха вече като сигурни министри в едно коалиционно правителство. Но Ови, нищо такова не се случи и затова сега ИЗВЪНСИСТЕМНИТЕ вият на умряло. Така се получава, когато рибата е в морето, а тиганЯт с олиото е на котлона и вилиците са наредени на софрата!!!!

ВСЕ ПАК ДАЙТЕ МАЛКО ВРЕМЕ НА ДУБАЕЦА !!! ДА ГИ ПОСЪВЕТВА ТЕЗИ КЛОУНИ !! ПЛЕШИВИЯТ И МУНЧО СА САМО ПОДЛОГИ !!! ФИГУРАНТИ НЯКАКВИ !!

Правилата на играта ги знаем от 90-та година насам, хайде сега малко по нашите правила, че да видите хубаво ли е!

Капризи на стара мома парламентарна аристократка.Ако бях аз щях даѝ кажа "Майни са оттук ма дръта жабо."

уууу ма извинява земноводното язе съм по–дрът от него

Добре казано!

Правила при чалгата нема.

Боже, отговорност нямало да поемат ! Че през последните 30 години такова чудо като политик да поеме отговорност не сме видели ! Червени,зелени,пембени се изредиха да крадат и пълнят бездънните си джобове , окрадоха държавата , унищожиха промишлеността , селското стопанство ,80% от българите живеят бедно , на последно място сме в Европа.,загиваме като нация.И някой да е поел отговорност!????Приказва си ги госпожата…..

По досегашните правила работата не става. Все по тези правила я карахме 30 години и вижте докъде я докарахме .Не им харесва на старите кучета в политиката промяната на правилата , объркват се .Свикнали са “едно си баба знае -едно си бае “

Бацо Гацов за премиер...Ейййй...шшшшш Ейййй..лево, десно..с глава..бегай щта прибиа

Това е правилото на обществената тоалетна. Всеки се услушва някой друг да пръдне първи.

Нейните правила. Едно семейство не успяла да създаде, за управление на държава говори. Смахната работа.

То пък муркуча едно семейство създаде ...

Какви правила бе Таня,какви?Тези дето толкова години преход,кражби и всичко там.Ти най добре знаеш.Вечно чакаме овчаря да дойде да подкара стадото.Да ,правила за стадото.Стига толкова.

Не знам за какви "правила" става дума - в политиката от както свят светува "правото" е на силния. Явно "общите" интереси на опозицията, не са толкова "общи" . И нито си дават сметка в какво положение са хората-избиратели и държавата, нито си дават сметка, че следващите избори по-скоро ще вкарат нови играчи в парламента, отколкото да вдигнат % на сегашните избраници.

Я виж как е в Дойчланд?

смърт за комунистите!!!

Я, само един комунистически трол днеска :)

Малко ни задържаха, че требе един съботаж(или съботник беше) да прайме на линията за македонско. Ама на. Успях и надника да хвана. Та: Да живее революцията, че с това правителство дето дългия избаца, жална ни майка. Аре лека аз си за работих хонорара. Венсеремос и сполай ви.

Намери се и по-гнусна шаврантия от тебе :)

На фърчилото му изтръпват зъбите от мисълта че президентските избори ще се организират без Чашков!

Тази им ... Родител 1

Таз пък, какви правила ма, досега като я карахте по "правилата" докъде я докарахме?

Това е най-голямата комунистка ! Забравихте ли я ? Движение 21 - за 21 години забравени кражби. Тази изглежа по един и същи начин отвън и отвътре ! Който разбрал, разбрал ! Не само мърша, да подскажа :)

Министри се сменят при несправяне, но с философ начело може да се управлява само подредена държава. Министър председателят трябва да е технократ, да може да разгражда, да може да гради, да може да контролира процесът на ликвидиране на корупцията.

Щото зеления чорап е един технократ та знае ли се ;)

кажете едно нещо, с което да я свържем тая като кадърен политик за толкова голям стаж за ваша сметка!

няма нищо общо с корупционните правила и мислене, както на вас така и на ГРОБ

Баце не виде ли днес тъпанара на ИТН сценаристчето? Толкова бе жалък, че и за виц бе става. Борисов изглежда като титан на мисълта и кандидат за Нобел. За министрите какво да говоря. ИТН тотално са издъниха. Дори зеления чорап се справи по-добре с подбора. Извади барем хора с биография. А тия на ИТН ако не е на финансите ще е на спорта, ако не е на медицината ще е на финансите....хайде нема нужда от форумни специалисти по всичкология Еле па оня тъпунгер със соросоудните коспирации и министър щял да става майко мила.....

Написаното ти се разбира какво тъпо парче си. Бай Ганьо нема да умре докато живее в такива като теб.

АЗ НЕ СЪМ Я ВИЖДАЛ ТАЯ НА ПРОТЕСТИТЕ ....КАК СЕ Е НАМЪРДАЛА ДЪРТАТА СВИНЯ ????

Тия дето хвърляха яйца и домати ли са ти симпатични и смяташ, че могат да управляват?

Баш тия ще ги копаме!

"Не искайте от нас да носим отговорност, допълни Дончева." Иначе цял живот лапка в парламента, а е не свършила за 5 стинки работа! Всички като нея трябва да носят отговорност, включително НАКАЗАТЕЛНА и тогава може и да се появи шанс да се оправим! А тук има масово дебили,които даже я харесват, шантава нация!

ИТН са тотални смешници. Ако искаме те и ГЕРБ да се да се махнат трябват избори. Няма как ИТН и ГЕРБ са повече от половината в парламента. Без тия две формации сега мнозинство и правителство не става. Да гласуват, да ги отхвърлят и да се приключва.

Ще КРУШИРА, ха ха, егати думата! И Дончева като част от него.

Щото егати е върха? Смешник!

Моето 300-килограмово тяло да не се изхвърля, че едва се държи на крака... на корито хранено, машаллах !

Татянче, то хубаво, че даваш акъл, ама пита ли първо Ванко 1? Ако даде друга директива трябва да обръщаш палачинката. Както си свикнала да го правиш, де! И за това те е яд, че има хора, които правят това, което казват!!!

Държавата гори буквално, даже има жертви, мигранти се разхождат по цариградско в София, тия депутати си хортуват за подслушвания, техните си заплати и направиха 21 комисии, отделно се ръфат като кучета, а на хората им изгоряха къщите, премиера говори за някакви наредби за пожари и на никой не му дреме грам за народа

Не съм фен на Татяна и нейната формация, не съм фен и на комунистите! Но това ,което тази адвокатка на мафията казва, този път е сто процента истина! Тези нови политици не стават за нищо! Да си призная ,до сега за първи път да ми харесва изказване,точно в десятката, браво Татяна! А това е голямата истина от ,която ИТН бягат! Тези невъзпитани шоу изпълнители са пълни боклуци! Умело ни излъгаха!

кат гадулка

Не съм запознат с ИТН, но пък съм запознат със законотворчеството на Дончева. Не би трябвало да си показва физиономията дори в кварталния супермаркет, да не говорим да става депутат. Изключително нагло същество.

Изяжте се помежду си - руски подлоги такива!

Както винаги - ясно, точно и добре премерено. Дончева е пич. Не ѝ споделям съвсем политическите убеждения, но пък когато трябва да се каже някоя истина, го прави перфектно. Крайно време е да спрем да оценяваме хората по външния вид и по обтекаемото говорене на вървежни клишета. Хората правят политиката. Хората правят нещата да се случват по един или друг начин. Самия факт, че Таня Дончева, Христо Иванов, Хаджигенов, Бабикян са в парламента и имат достъп до трибуната и никой не може да им го отнеме, вече е голямо постижение за българската демокрация. Нещата, които те ще кажат и казват, остават записани черно на бяло. Хората са почнали сериозно да се замислят дали пък, аджеба, не са ни държали в калта едни 30 години. Дали пък наистина не са крали по 10 милиарда на година от нашите данъци. Ами да вземем новия министър на икономиката. Че той за няма и месец спря няколко милиарда, нагласени да бъдат откраднати. Едно неугледно момченце, никому неизвестно до днес. Можело, значи?

Кои правила? На 30-те години лапачи на власт ли? Еми значи така трябва. Никакви старомуцунни правила!

НЕ МОЖЕ ДА ПОДЕЛИТЕ МИЛИАРДИТЕ,А??? ВИЕ ЗА БЪЛГАРИНА МИСЛИТЕ ЛИ,ИЛИ САМО КАКВО ДА ОТКРАДНЕТЕ??? СТАНАХТЕ ГОЛЕМИ ПОЛИТИЦИ,НАДУТИ,НАГЛИ...ВЛЕЗЛИ В ПАРЛАМЕНТА И СЕ МИСЛЯТ ЗА БОГОВЕ!!! А ЗАБРАВЯТЕ,ЧЕ НАРОДА ВИ Е РАБОТОДАТЕЛ!!!

-Ние идваме, новите мутри...

Но защо ли точно Тишината в спалнята не ми е критерий за демокрация, правила и законност...

Какви правила?Къде са написани тези правила,че да ги прочетем?

В Конституцията ни! В Правилниса за работата на Народното събрание. Не в афиша на чалга клуба!

Я пак?Къде в конситуцията пише,че който и да е трябва да постигне съгласие с някого по някой въпрос?!?Като не могат да се разберат -служебно правителство и след 3 месеца нови избори -това са правилата!Та -я пак провери какво пише и къде го пише!

Добър вечер, български балъци. Дадох ви най-добрия си продавач-консултант.

Да, доста добре казано. Много добър оратор.

Твоя морал също!

Тази госпожа май забрави за Ванко 1. Но има хора които помнят. Тя ще дава акъл. Като юрист би трябвало да знае че възраста е лични данни и не трябва да се разпространява по закона GDPR. Не им предложиха постове не ги питаха за имена на министри. Така трябва. Когато стане първа парламентарна сила и тя така ще действа. Нямало да поеме отговорност. Баш пък тя. Народа има приказка Гьонсурат. Това което се иска от нея и други протестъри е не да се опитват да се наредят, а да подкрепят политическа програма. Ако я припознават подкрепят я. Ако не гласуват против и каквото стане. При недостатъчна подкрепа има втори мандат от президента след него трети. Ако всичко пропадне нови избори. Не е приятно но това са правилата.

Ама направо им съдра задниците.

Няма такава наглост, от 30 години е в парламента, където се извършиха уникални безобразия, понякога за персонална изгода, понякога от некадърност, а тя тръгнала да критикува някакви, които никога не са управлявали.

Да ти имам логиката.