Тържествените чествания за Деня на Независимостта на България (снимки)

Вижте кадри от официалните церемонии в някои от българските градове по случай празника

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

НА 22.09 НЯМА ГОДИШНИНА ОТ НЕЗАВИСИМОСТТА НА БЪЛГАРИЯ Съжалявам ви българи, но вие сте действително един от най-тъпите и необразовани народи по света. Датата се празнува на 5.10 и нито ден по рано! Предайте го на тъпият ви президент и на тъпаците от БАН. Когато елитът е безкрайно тъп, какво да кажем за обикновените хора. Не срамете историята и великите личности, от които днес сте на светлинни години разстояние.

Бойчо у Филибе набива обръчи на раята и пак реве от Радев, кумунистите и Путин. А къде е Мустафа?

Русия ни е освобождавала много пъти. Затова имаме Освобождение, Съединение, Независимост, 9.09.1944 . ... И не е последно

Какво каза, че е станало 44та??? Я пак?

България бе освободена от хитлерофашизма

от кого била освободена България? :)))) ха ха ха... абе момче... я кажи коя година попадаме под фашистко робство? :)))) ужас... вижте го !!!! Те това са днешната младеж... хабер си няма от история... България била под фашистко робство?! :))))

СССР толкова мразиха тази дата, че измислиха 9ти Септември - деня на поробването ни след ВСВ. Че чак промиха мозъците на 2 поколения, че ни освободили ВСВ, а всъщност бяхме на страната на Германия. Никога не сме стреляли с/у Русия, но ни освободиха от няколко тона злато. Някой хора знаем за заповедта за колко кг злато може да вземе офицер и колко войник като си тръгва от България.

Без Русия нямаше да има нито Освобождение, нито Съединение, нито Независимост за България. Това знае всеки разумен човек

Поредния българомразец който не оценява българските войници и преноса им за победата на Русия в Руско-турската война която губиха на източния фронт ореди да им помогнем тука. Поредния който не е чел история, а само пропаганда. Да те питам... Де бяха 500 години твоите братушки и що не се срещаха за нас????? Отговори ми.

За Съединението си прав. Русия ни раздели и се обединихме въпреки нея.

Русия е единствената държава в света - обединител на България

да бе :))))) ой милия ... Русия беше С/У ОБЕДИНЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ!!!!!!!!!!!! Стига сте изкривявали ФАКТИ !!!!

Няма парад, няма войска, няма народ на празника и празничен дух няма! А каква беше България преди американското робство!?

Защото на тържеството го няма нито Волен Гюлето,нито Маги Ташева...Мдаа-Баш националистите

Да живее България !!! Честит Празник българи !!!!!!!!

"На 22 септември 1908 г. във Велико Търново княз Фердинанд обявява независимост, с което страната ни отново се появява на картата на Европа." Значи прави са били американските граничари като са писали че Алеко Константинов е от Турция в "До Чикаго и назад"... Били са доста по-грамотни от сега дето не знаят коя е столицата на Канада...

Е то е така. До тогава сме били в Отоманската империя. Просто доста тъпаци с промити мозъци от КГБейска литература хабер си нямат от историята на България и все още смятат че Русия ни освободила, а не ний сме им помогнали да спечелят Руско-турската война която губиха на източния фронт. Но това са хора българомразци кланящи се на тероРусия.