Търсят концесионери за плажовете "Силистар" и "Бутамята"

Определен е вече концесионерът на плажа "Дяволска река 1" в Приморско

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е какво сте я плеснали тази снимка с надпис, че достъпът до плажа е свободен. Хич не е, събират по 5 лв за паркинг. Но някак си няма къде другаде да се паркира, така че не е свободен. Няма и друг път. От горското викат, че от високо им забранили да разчистват друг път до плажа. На Данчо Ментата на зет му били тези земи. Баба му пасяла кравите с морски краставици там сигурно, че са му ги върнали. Мафията е навсякъде. Ама си ги търпете де, и пак за тях гласувайте! Винету и апач(п)ите, барабар с ДуПиСе-то ни обърнах ана маймуни!

Поредният пример за унищожаване на черноморският туризъм. Никой няма нужда от още кръчми и барове по плажовете. Ще бъдат унищожени последните останали диви плажове чрез текст от закона "обезопасяване на морските плажове и предоставяне на услуги от обществен интерес". Какъв е обществения интерес? Кой иска да плаща за чадъри и да слуша чалга на див плаж? Време е да се сложи край на концесията.

Много интересно е как договарят фиксирана цена за 20 години напред. А бабаитът-концесионер обещава без да му мигне окото.

Основно изискване да не издава касови бележки.

0

На хартия да вземеш един под аренда не е голям проблем, дори за човек със средни доходи. Обаче, когато се появиш там за търга, "фаворитите" спокойно ти казват да се откажеш докато е време и докато няма строшени крайници.