Тапата при тунел "Витиня" на АМ "Хемус" ще е до края на 2020 г.

Останалите ремонти по магистралата ще приключат до средата на декември, съобщи регионалният министър

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тапата по Хемус ще е докато идиоти управляват държавата! А това очевидно ще продължи още дълго време! От 5 години съм в БГ, не ми се е случвало да минавам и някой от тунелите или мостовете да не е в ремонт! Отделно почти всеки път катастрофа с 1 км задръстване! Който има възможност да пътува по Хемус от 22:00 до 5:00! Тогава е ОК!

Ами оправете си бригадата, която го ремонтира ! Не може 2 души да оправят цял тунел. Пратете 20-30 човека с техника и го оправете за една седмица, ваща некадърна !

Тапата при тунел "Витиня" на АМ "Хемус" ще е до края на 2020 г. След това ще бъде затворен за довършителни ремонти!

Имам книжка от 2001г. и близки приятели в Ботевград. От тогава, тази магистрала е работила цялата около 2 години

Еми значи да стискаме палци през 2021 да го открият предсрочно ? Предполагам, че ще се напънат да го приключат криво ляво, понеже ще трябва да започнат ремонт в другата тръба ? Но няма майтап, откакто направиха моста след Правешки Ханове, ако не се лъжа 1999, няма ден в който да няма ремонти. Или не знам дали ремонтират, но отбиване на движението е всекидневие. А да не говорим, че половината магистрала е тотална щета.

Другата тръба я ремонтираха,но след 1 година пак ще е за ремонт.

Тоя тунел му трябват няколко тона бетон и да се приключва.

...питам за един колега...в расо ще е ..ще превозва бързо разваляща се трева....дали ще го спрЪт...

Бацееее...Бочееее...важно ми е бре бащице....

...всеки ден минавам през този тунел..за какви тапи говорите.....тапи не съм виждал...иииии не обиждайте БАЩИЦАТА...моляяя...

До колкота знам,парите за ремонта на Витиня са свършили и се тупа топката.Нищо не се работи,всеки ден пътувам от там. Хората за 3 години 3 тунела под Ламанша ще направят с 4 ленти!Тия уж ремонт-3 години и не му се вижда края!

Лъжат! няма да се справят, и го знаят

По скоро 2120

Заглавието е написано така , все едно хората ще прекарат Нова година там-в тапата! :D

Мечтатели.....

Стига бе ... няма ли да се покаже баце и да каже "Разпоредил съм, тапата до 2 дена да я няма!"

Хората тунел под ламанша построиха за времето през което герберастите ремомтират 2 моста и 3 тунела.

Тунелът под Ламанша е железопътен и се ремонтира почти всеки ден по график. На влаковете не им пречи много, защото всичко е съобразено с разписанието, освен в сравнително редки случаи.

Не правете генерални и негативни изводи за страната, в която живеем, защото дираджиите трият и цензурират поголовно! Най-добре да се ориентираме към други сайтове, а този да окапе.

не мога вече, тази магистрала я ромонтират от както съм се родил и никога не съм ползвал целия и пробег без да се налага да ни събират в една лента....пародия! п.п. И искам да отбележа, че когато и да мина винаги има по един-двама работбника по мостовете, които си стоят седнали и нищо не работят. А за тунела това е подигравка, за толкова време можеше да прокопаят нов тунел, това е разсипия на пари и разхищение, нямам думи!

Какво пише в договора за ремонт на тунела? Кой го изпълнява? Времето за изпълнение трябва да е заложено, а не да е новина пусната "по някое времев процеса на работа". Неустойки има ли заложени при неспазване? Ако няма - защо няма?

Изпълнява го държавната Автомагистрали. Държава сама да си плаща неустойките е перверзия.

А нашта тапа, дето ни е отзад кога ще се махне? Заради интересите на около 30 човека, които държат ТИР-ове, затриха жп транспорта и държавата се втурна да строи магистрали като тази около Чирпан и къде ли не.

Ако има нужда от помощ ? Докато чакаме в задръстването може да ударим по едно рамо на 5-те работника които се разхождат наоколо ? 2 години за ремонт на тунел не е ли малко много ?

По добре правете нова магистрала, а тази я зарязвайте, тя и без това е крива и износена.

На кого са му магистрали и ленти, като най-важният сектор ЖП не се развива. При една перфектна ЖП линия и средна скорост на пътуване 250-300 км/ч. на никой няма да са му необходими коли и магистрали. Товарят се камионите на интермодалните терминали и магистралата ще се разтовари.

За българската действителност, коментарът ви звучи твърде футуристично ;)) Реалността е следната : едвам движещи се стари композиции, мизерни, студени, бавни, тъжни, миризливи, и пълни с агресивни гратисчии от индиански произход, яхнали "железния кон".

"Тапата при тунел "Витиня" на АМ "Хемус" ще е до края на 2020 г..." Защо, нов тунел ли ще правят там?

По Тошово време този тунел е прокопан за 10 месеца и 8 дни. И то с примитивната тогавашна техника!

Откъде я имаш тази информация бе хейтър. Ти луд ли си или се друсаш?

Нямам идея за колко точно са прокопани двете тръби на тунел "Витиня", но години наред там не се минаваше. А по тунелите се работеше. Още от първата година започнаха ремонтите по този тунел. Всъщност спомена ми за две работещи тръби на този тунел са много малко.

Като имаш роби е така! Като имаш работници, дето не искат да работят, а стоят и чакат заплатка - е ти го:)

Не, просто тогава пристига Учтивият лос.

на