17-11-2017 20-11-2018

Коментари

перверзия найденова

да видим, коя е калинката и кой е професионалиста! : "От миналата седмица за председател на Патентно ведомство е назначена Владя Борисова. Тя е един от най-младите професори в България. Експерт е към Световната организация за интелектуална собственост и вице-президент към работните органи на организацията. Има дългосрочни специализации по интелектуална собственост в Queen Mary Intellectual Property Research Institute of London и във Университета в Лил, Франция. Консултант на Международната търговска камара. Била е ръководител на катедра в УНСС, директор на Института по право, икономика и интелектуална собственост към СУ и преподава в Софийския университет „Свети Климент Охридски“."

странно, когато я назначиха преди два месеа не обжалва!

То се знае, че такива сладки длъжности, които са с екстри като командировки в Люксембург и Женева са си за свои хора на съответното правителство, та въпросната "експертка" от БСП да не се чуди, че на нейно място ще дойде друго партийно назначение на свой човек.

си от БСП да не би ведомството да е на БСП и да искаш да си там до гроб , още една КУрнелия :)))

За шест месеца две командировки в Западналата Европа и отпуск! Ей това, всички са равни, ама като се партиен член си маааалко по-равен!

са 6 месеца! 2 месеца!

коври започнаха да ги сменят. Идват свежите калинки..

Машалла,хубава лачена чанта.Тази колко чепа е строшила вие толкова кафета не сте пили.

била 2015 председател (пак партийно поставена) за 6 месеца и голям експерт стана!

Като сме некадърни, що да не сме и нагли ...

Няма значение от коя партия ! 5 дена като не ходиш на работа щото така си решил е нормално да те уволнят !

Свръхбогати социалисти, които са едри капиталисти, топ-енергетици с частни ВЕИ, бивши приватизатори, експлоататори на работническата класа и по презумпция едновременно с това защитаващи правата на наемния труд. Е, няма такова животно. Няма Социалистическа БСП. В България социалистическа партия няма.

Нека да види простият народ защо се натискат да управляват.Само за 6-7 месеца БСП е вкарало хиляди калинки във властта ,за да ги храни държавата,защото партията няма пари.Тази била експерт ,но не разбрахме по какво ,може би до слагачество ,лизачество и кражби.

Каква е тая демокрация?! Как може някакви партийки с по 6-10% екекторат да си налагат мнението на обществото?! Какво е това нещо?! Кой избра бсп на власт та да назначават хора? Разадоха фанъците ни на пенсионерите за да си купят изборите. Корнела никога няма да управлява!

Трябвало е в болнични да излезе, ама нали никой не я е посъветвал... То и на Нинова времето и се приближава, ама нека съвсем да срине БСП-то, че тогава. Дано не и вземат главата преди изборите.

Прав си ,може да е настинала по време на командировките в чужбина.

Тя била експертно назначена... в какво точно е експерт тая?! Я марш на бунището!

Като БСПарка мислех че съм бетонирана и до след пенсия, но...уве. БСП яе умре...

Боли ли като ви вадят зъбките другарко Нинова???

Комунистите сте все експерти. И винаги като сте на власт е криза, за която е виновно международното положение и империализма. Мишенници

назначена през юни, малко преди правителството да падне, няма и два месеца на поста и ѝ се полага отпуска, 16 дни в командировки с почивните почти месец и то в Люксембург и Женева, изобщо жената си е поживяла, че знае какво я чака и всичко при правителство в оставка

Ей,тя е хубава булка ,що я гоните ?

Е па тя пак ще си остане убава и след като са я изгонили. Гладна нема да умре.

мазна и нагла!

Те всички назначения на БСП са експерт до експерта ... за благото на партийното ръководство.

Министерство на икономиката - за 2 месеца управление на Таня Найденова общият брой на дните ѝ в командировка са 16, или близо един календарен месец, ако се сметнат съботите и неделите. Общата стойност на тези командировки възлизат на 11 394 лв. Председателят на Патентното ведомство е надвишила полагащите ѝ се разходи за командировки с близо 7 хил. лв. за този кратък период на управление (най-вероятно, за да се ползва най-висока класа на самолетни билети и хотелско настаняване).

Когато ги назнчават по партийна линия са по тихи и от водата,били експерти,когато ги освободят рев до небето било политическа репресия,а като ги погледнеш все са обикновенни боклуци!

нинова да излезе да защити ценния си кадър, пуснала я в отпуск, за да не я уволняват, че все повече намалява подкрепата ѝ в БСП, никой не се жалва толкова като тези от БСП, нинова "изчегъртала" кадрите на президента и настанила своите верни и послушни лелки

Ама разбира се че сте експерти, как не!? Свиленски каза ясно в ефир каква е експертизата в БСП, носиш плакат, активен член си на кликата..., автоматично ставаш експерт- задължително ти се намира удобно местенце....и те така 20 години! Нещастни профани със самочувствие на професори!

Какво експертно назначение, какви 5 лева! Какво е завършила и откъде и идва експертизата. Партийните назначения са бич за България.

Егати и наглия комунистически урод.

По–нагло и неадекватно държание не съм виждал ! Много време са я търпяли !

През задния вход влезнахте но през парадния ще си отидете червени изедници.

Всички членове на бсп ВЪН от администрацията.