Танева нареди проверки за прасета в задните дворове

Установени са над 300 нарушения, като повече от половината са в Кюстендилска област

Обратно в новината

Коментари - Танева нареди проверки за прасета в задните дворове | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

на този свят няма нищо случайно, в САЩ ,Германия и почти цяла Европа одгеждането на домашни животни е забранено,на плодове и зеленчуци също,глобите са големи а в някой Щати има и затвор.Всички трябва да са зависими от системата, не се толерира никаква самостоятелност и независимост, като най голямата зависимот се наложи кражбата на деца и тяхната продажба с нея могат да се рекетират всякакъв вид протестиращи и недоволни, което вече се прави даже и в Русия. При нас всичко върви с пълна сила но хората не го осъзнават и се чудят защо

Хаха ама сте големи смешници като почнете да пишете глупости. - В Европа и САЩ не само не е забранено отглеждането на зеленчуци и плодове, а общините ПРЕДОСТАВЯТ малки площи на живеещите в градовете ЗА ДА МОГАТ ДА СИ ОТГЛЕЖДАТ ЗЕЛЕНЧУЦИ И ПЛОДОВЕ! - Животни също се отглеждат, естествено не в градовете или в предградията с къщи, а по по-малките населени места, но има определени правила за спазване, главно насочени да не се пречи на съседите.

Абе само тотално задръстените вече не разбират, че Африканска чума у нас НЯМА. БАБХ от няколко години насам унищожава по (ЧИЯ ли) поръчка малките земеделски стопанства. То не бяха болести по крави, по кози, по овце, по свине. Всяка болест наречена "чума" е кръстена така по причина и тя е, че убива масово. Колко случая на масово умрели животни има? 0 Колко ПОТВЪРДЕНИ проби има от западни лаборатории като тази в Мадрид? 0 Ако продължавате да си храните касапите, никой не ви е виновен, че ви третират като говеда. Разберете кой се облагодетелства и ... трябва ли да ви казвам нататък?

Първо се опитаха чрез законоуважението, което изпитват възрастните хора да ги накарат сами да унищожат прасетата си, после подмамиха неколцина с пари, сега плашат. КОЙ ОБЕЩА ДА СЕ ИЗБИЯТ ПРАСЕТАТА В БЪЛГАРИЯ И НА КОГО?

танева ела да ти намажа една фелия с свинска мас че нещо си прежълтяла много говориш

В София на площад Народно събрание има голяма бяла сграда. Виждал съм доста Прасета да се мотаят в задния двор. Понякога не много често влизат и в сградата и грухтят силно. Сигур са гладни. Знам ли

Оставете хората да си заколят прасетата по Коледа, че Господ ще ви накаже! Хем ги излъгахте, хем не ги оставяте на мира! Лакоми наглеци! Колко ли пари от Европа закътахте от тази далавера????

Е аз като живея в 20 километровата зона до голям свинекомплекс сега нямам ли право да отглеждам прасета? И освен това аз си отглеждах поне шест броя. Сега ме накараха да ги вкарам в буркани. И ще дават пари някакви. Не е ли по-добре свинекомплекса да ми отглежда шест броя прасета годишно и да му е мирна работата и на мен чиста терасата на апартамента.

Едно прасе в задния двор на Горанова.