Коментари - Тълпа преби до смърт американец, откраднал кола с 3 деца в нея (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А не, този е отвлякъл три деца! Не просто да е откраднал колата! Нормално е на бащата да му е паднало пердето.

И майката е дебил да остави 3 деца сами в кола с работещ двигател ?!? Те може и сами да я подкарат и да се убият!

А тук тълпата гледа сеира на няколко крадци на милиарди коли.....

Всъщност в БГ по българските закони, този баща ще го съдят за умишлено убийство.....

Аз мисля , че думите на този полицай струват *0 зеро зирооо.

Ако някой ми открадне колата с детето ми, надали ще стигне и до болницата

еее , срещат се и нормални американци

нещо перверзно става с "демокрацията", след като саморазправата е станала последното убежище на плащащия данъци поданик на тази порочна, джендър система, която е толерантна към престъпниците и е мащеха за нормалните хора...

Марш в чукотка бе жмел!

"американец"

Виждат престъпника и всички го гонят и наказват А в Русия ги докараха до 136 евро минимална заплата и те ОАК продължават да скимтят колко обичали Путин и кражбите му Едните са хора, а другите - роби

Работя с американци всеки ден. Преди време си говорех с около 60 годишен, разказваше ми как като е бил дете, само баша му е работел като механик, майка му се е грижила за него и 4-те му братя и сестри. Не се лишавали от нищо, имали голяма двуетажна къща, две коли, редовно ходели на почивки. Сега неговите деца живеят в мазето им, защото не могат да си позволят да си закупят жилища. Работещи вишисти. Та не сравнявай щатите от преди 50 години със сега. В световен мащаб работещите стават все по-бедни, докато банкерчета и прочие богатеят на гърба им. Вземи се пообразовай малко и контактувай с хора от различни държави. И да те светна пиле - в Китай от септември миналата година минималната заплата е 597.06лв чисто. Предлагаха ми работа като учител там за 2500 чисто, сосигурена храна и квартира. Вземи се поинтересувай малко.

15 минути да проверите всичко, което съм казал. Ама то трябва да поназнайвате английски, което явно не ви се отдава. Същите сте като русофилите навремето - или хубаво или нищо. Жалко.

НАПЪЛНО СЪМ СЪГЛАСЕН С ВАС, ОТНОСНО СЕГАШНОТО СЪСТОЯНИЕ НА САЩ. АМИ СТАНАЛОТО МОЖЕ ДА СЕ ОБЯСНИ СЪС СЪСТОЯНИЕТО НА ИКОНОМИКАТА ИМ. ПРИМЕР - ГРАД ДЕТРОЙТ - ПОЧТИ МЪРТЪВ ГРАД!!. ЗАТВОРНИЦИ - НАД 2.5 МИЛИОНА, НЕЩО ДА ВИ НАПОМНЯ????....... КОИ ДЪРЖАТ ПАРИТЕ И ГИ ПЕЧАТАТ???. ОГРОМНИТЕ КОРПОРАЦИИ....ВОЕННО-ПРОМИШЛЕНИЯТ КОМПЛЕКС....

Аха и с 136 Евро идват на почивка в Бг, ти тях не ги мисли

От 145 милиона руснака, колко посетиха Варна това лято?

Атентати са поьложени клетите руснаци,а оня дерибвйства.

Ми то затова рублата ви е тоалетна хартия хахаха $1=300 рубчички хахаха

А Пловдивското докторче се опита да се спаси от крадци и какво стана ,,разби си живота с две малки деца,,пък после защо бягат умни и образовани хора.Корумпирана съд.система,заспала прокуратура

Друже, пловдивското докторче не се опита да се спаси, защото гледайки от балкона нищо не го застрашаваше. Разби си живота защото не се сети, че ако използваш незаконно оръжие ще трябва да отговаряш за притежанието му. И най-вече защото реши да изземе функциите на властта. А властта няма как да остави гражданите да раздават правосъдие, защото това може да доведе дотам, че народът да раздаде правосъдие и над тази власт.

Я Америка скоро ще стигнат до линчуване. И как може да го бият до смърт. хайде набийте го и предайте го на полицията.

от беринговия протокна север, до огнена земя на юг всички са американци, драги "журналисти"

Въпрос с повишена трудност - Колко дълго трябва да стане едно криминално досие преди да се реши един път за винаги?

Дължината на досието е право пропорционална на финансовия статус на престъпника. В прекрасната ни Родина има индивиди с досиета от десетина тома , който си живеят преспокойно и на свобода . За сега ...

Проблема с този с дългото криминално минало е решен завинаги. добър пример как се решават проблемите. Лошото е, че полицията и "правосъдието" остават на сухо и без работа и ще се вдигне безработицата.

-Дир-бг.!!!-Защо само крадецът е АМЕРИКАНЕЦ !? -Другите и особено тия, които са раздавали правосъдие, КАКВИ са???

Майката ще бъде привлечена под отговорност , защото е оставила сами децата в колата . Бащата също ще бъде осъден, но на колко вече зависиот съдията .

От политическа коректност не пишат, че престъпника е негър, както и у нас не пишат, че престъпниците са цигани, Америка е наказана с негри, а ние със цигани.

Да ви обясня за да не се мъчите! Закона в Америка не позволява дете под 12 г. да бъде оставено бе знадзор. Сръчни прокурори, които искат да израснат в службата, ще осъдят майката. Ако намерят предишни подобни инциденти, ще й отнемат децата. Бащата ще бъде съден за непредумишлено убийство. Майката е главната виновница! Куче не може да оставиш в кола, тая оставила трите си деца. Двигателя работи, ключовете на ключалката заради климатика!

Тая майката, утре докато готви, реши да отскочи до магазина, защото защото й трябва нещо за рецептата и изостави къщата с трите деца вътре. И къщата се запали, бащата кой да трепе, пожарникарите ли, дето не са дошли навреме да спасят децата от пожара!

Ако трябва да перифразираме др. Джугашвили - няма дете -> няма проблем, май работата така излиза...

В България никога няма да има подобни закони, защото в голяма част от случаите кадецът ще е от толерирана малцинствена група.

Подкрепям напълно бащата.

Хора защищавайте правата си сами.Дори когато държавата не е с вас или е против вас.Не чакайте на друг.Ако не можете да получите своето възмездие- изчакайте но не забравяйте.Престъпници като този много, но ако всеки си намери заслуженото след първия път престъпленията ще са мноого по малко.Тези които са сложени от жидо-масоните да унищожат българите са узаконили всяко едно престъпление срещу нас.Не им позволявайте да ви унищожат без съпротива.

Пред клавиатурата - лъв, а иначе?!? А какъв ставаш, търсейки възмездие? Не ставаш ли и ти престъпник? В случая - кражба срещу убийство, при това умишлено!?! Къде ще му излезе края? Единия краде, други го убиват, после близките на крадеца убиват тия, които са го убили и така нататък. Ехееее, че кеф! Много плоски разсъждения, приятелю. В случая грешката е изцяло на държавата, не успявайки да изолира съответния индивид или да го поправи. Същото става и при нас. Очевидно и там е така. Но не е чудно - законите идват от едно и също място. Сега да смятаме ли, че евреите искат да унищожат САЩ, както нас? Хайде мислете!

Не е кражба, а ОТВЛИЧАНЕ на 3 деца!

Ако тези ги връхлети нещо, съизмеримо с това, което те причиняват на други нации не ми се мисли. Това е черешката на тортата, всеки от тях има по минимум един патлак в къщи. Учудва ме, че човек с "богато досие " не е в затвора в страна като САЩ. Което идва да покаже, че или реалностите там не са такива, каквито ги представят или някак си са го изтървали. Получил си е заслуженото, но мисля, че сега бащата ще лежи, защото това си е умишлено убийство на човек, който не предатавлява заплаха за нападателя. Което е жалко. Аз не бих си пропилявал живота заради подобен боклук.

Абе мозък, той за бащата може да не представлява заплаха нападателя ама за децата представлява - така, че бащата е в правото си да го ликвидира - такива са природните закони - в гората ако приближиш мечетата мечката те убива - тя няма да чака да види , какви намерения имаш. А тоя взел колата с децата - това си е отвличане на три деца - бащата просто е издал и изпълнил правилната присъда.

ХОРАТА не живеят по природните закони...ИНАЧЕ-жив човек няма да остане на планетата....Ще се изколим взаимно...При това-в този случай целта на крадеца е колата...От текста се вижда, че той не е знаел за децата вътре...НЯМА УМИСЪЛ за отвличане на деца...Бащата ще бъде съден за убийство...по простата причина, ЧЕ Е УБИЛ ЧОВЕК...

Съгласен съм с някои от нещата, които казваш. Това обаче няма как да е умишлено убийство, - всъщност има предумишлено и непредумишлено. Няма как да е предумишлено защото там се изисква предварително планиране, подготовка и т.н. Отделно ще бъде невъзможно да се установят всички участници в боя, както и няма ка кда бъде доказано кой е нанесъл смъртоносния удар. Има и още една подробност - опрадават те ако си дествал от страх за собствения си живот или живота на други - конкретно за живота на децата, поради което бащата е изкарал крадеца от колата. А за това, че след това тълпата е смляла крадеца бащата надали може да бъде привлечен под отговорност. Това е и причината защо полицаи биват оправдани когато гръмнат някое хлапе размахващо пистолет играчка - не е защото са полицаи, а защото дори и опасността да не е била реална те са действали с убеждението, че е.

Негри.

нормална човешка реакция и един боклук по-малко!

Убийците са афроамериканци, нали?

Не. Негъри са.

Така се прави, аз бих одрал жив.

Комунягите кръв пикаят хо хо хо

Кога ще ги подпочнем така?

когато жена ти и дъщеря ти се приберат най-сетне от циганската маала, че три дена вече работят там без почивка

Заслужил си го е крадеца ! Мигновена карма...

А жената как може да остане 3 малки деца сами в колата???

А ти как мислиш дали си тъп или си мега тъп

А, ти си от тия, за които да зарежеш три деца в кола е нормално явление! Явно си мега тъп.

Аз не бих оставил 3-те си деца между месеци и 5 години сами в колата със сигурност! Живея на много спокойно място и пак се замислям като оставя 10 годишното ми дете за малко в колата.

Най-хубавата и удовлетворяваща новина. Благодаря

Логичен край на един боклук

В Америка е нормално да претрепят престъпника, но у нас се насаждат теории, че трябва нищо да не му правиш, защото след това започват да съдят нормалния гражданин. Аз съм за това да има правосъдие и то на място, а пък дали ще го утрепят - ами да не е вършил престъпление. Това е добър метод на превъзпитание и не е случайно, е в държавите където има смъртно наказание/ Близкия изток, Азия- Китай, Сингапур...../ такъв род престъпление са намалели драстично. Следователно Европейската гей общност не желае да има спокое живот в Европа и затова всячеки спъват правораздаването на престъпниците, а населението само се моли д ане му се случва на него- това ли е прекрасната Европа бе?

Смотан, ако някой утрепе детето ти и скалъпи впослесдствие убедителна история ти как ще се чувстваш? Как ще се чувства и майка ти ако след това убиеца претрепе и тебе за всеки случай за да не му отмъстиш?

някой да ти откъсне топките и да ти ги даде да си ги изядеш...

Това дете за 54 лазарника не е станало човек, няма какво да го жалиш.

Нямаш представа как е в Америка...

много си прост....другото е без значение..за теб де:)

не е знаел,че вътре има деца....Т.е. у него НЯМА умисъл за отвличане на деца...

Ти как разбра? Да не си екстрасенс и да си се свързал с умрелия от отвъдното? Аман от разбирачи ей.....

Къде са регистрираните джендърасти на килири? Къде е канадската деменция да се изходи по въпроса?

нигногс

Джъст нига тингс...

Изхождайки от фактът че в хАмерика всичко живо на 100% (от дете до старец) е зависимо от някаква дрога може само да се гадае въпросният индивид откраднал колата с децата колко е бил насмъркан , напушен , препил и т.н. Друг е въпросът че такъв да го пребиеш на улицата не е никаква загуба за обществото - напротив. У нас е добре да започнат точно по същият начин да пребиват крадците на коли , нека се поучим от хАмерите.

"хАмерика " - така говорят циганите, браво...

Ми не, това е ирония предвид едно популярно хамериканско ястие, ама не се учудвам, че ти не си наясно. Сложничка материя за мозъчето ти, все пак.

Използва се и да покаже САЩ като циганска държава според циганската случка.

"обвинения все още не са повдигнати" Няма и да бъдат. Това не е България с разните хелзингски комитети и гов.на.

Аз

Точно обратното. Ще я свършат по закона. Ще има обвинения, ама ще ги замажат или ще го оправдаят. Освен ако някой не подбере съдебните заседатели да са само негри.

Има две фази. Първата е бащата е догонил крадеца на автомобила и го е измъкнал извън автомобила - защитил е собствеността си и безопасността на децата си. Втората фаза е линчуване, саморазправа под афект след като няма опасност за отнемане на имущество или непосресствена заплаха за здравето или живота на хора. Разбира се от защитник на живота бащата се превръща в убиец и трябва да бъде съден за това.

Във Филаделфия нема бели...

Значи е бил руснак. Черен!

Да вземем да им пратим емигрантчета за избелване ?

В България бащата щеше да си довърши смяната и после чрез социалните медии да си търси децата. Много сме толерантни. Отзад да ни бъркат ще си траем .

щеше да ги хвърли от моста още преди да навърш.ат 5 г

Ако крадеца беше мангал и бе у нас.... родителите барабар с децата вече щяха да са във затвора, а БХКурви щяха да оневинят крадеца.

Бравоооооо ! Кога и у нас ще се случи подобно правосъдие?

Когато закрият осраният кенеф на мутрите Ме Е Ре и назначат шерифи избрани от народа, което е кошмарът на мутроченгесарите.

Тва не мое да е истина, в белите дръжави не стават таквиз работи.

А в България при "гадния" соц. не си заключвахме колите...

то пак кой ще седне да краде москвич или жигула па тогива да ги заключваш

крадяха, крадяха..моята я гепиха!

И докъде я докарахте тогава........

До предателството на Горбачов и депопулация от близо 2 млн. ...

По-леко с послъгването - може да не си си заключвал колата, ако си живял на село, където се познавате всички. Аз не познавам и един човек, който да не си заключваше автомобила.

То и апартаментите не се заключваха! И рядко имаше някой да пипа....

Тогава се крадяха много части от колите.

То и в САЩ 70% от американците не си заключват къщите и колите, от тези райони новини няма, само от гетата в гокемите градове

Браво те са го линчували, тази страна има бъдещ

Jaxon

но ние нямаме бъдеще

А защо навремето тълпата не линчува и най-известния педофил на света - МАЙКЪЛ ДЖЕКСЪН? Всички знаеха че е педофил и че обарва момченцата с които спи в едно легло в имението си но понеже беше богаташ никой не го закачаше а той даваше луди пари на родителите да си траят и те си траяха. Никой не се възмущава от това че Мачкан Чесън си е допирал патката до дупенцата на такива като Маколи Кълкин!

Ами ако наистина ги е пощипвал с едноокото пипало както казваш трябва да питаш родителите защо не са го линчували, а са взели парите и са си траяли. На практика излиза, че са сводничили на децата си. Съответно децата би трябвало да съдят родителите си. Само, че семейството на МД има кинти, а родителите им вече вероятно са опукали каквото им е платено.

Нали?

Тази новина ме развесели. за първи път нещо хубаво и хуманно от USA.

е, поне некой действа срещу престъпниците...