Такси падна по таван в канала на Владайската река

До инцидента се е стигнало след катастрофа с друг автомобил

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бакшиша курбан трябва да дава. Ако се беше метнал там преди седмица щеше да се удави, че коритото се беше напълнило с вода.

Друго не знам ,ама пък е удобно за гресиране !

Е, то това и аз го можем. Ако си професионалист трябва да си паднеш на търкалетата.

паднал в ....канала на владайската река

Моля някой са почеше таксито по гърба, че сигурно го сърби от удара.

Таксито се приземило по гръб, хахаха. Тия от дир трошат тъпомера!

Наркотици!

На Бакшишо винаги някой му е крив. Винаги някой го е "засякъл", въпреки че в здвп такава дума няма, а има несъобразена скорост от страна на засечения.

Днес за 10 км шофиране поне трима нагляра от лява лента, без мигач се хвърлят в лентата, по която се движа, въпреки, че дистанцията между мен и предния е по-малка от дължината на автомобила, с който ме "засичат". Та питам те, д-р Дрегер, кой не е съобразил скоростта? Ако бях малко по-темерут като тия, нямаше да натискам рЕзко спирачки, за да им направя място. Пък и колата ми е нова, на има-няма 4 години имам си каско.....Възпитание, съобразяване от страна на "бързаците" и "безсмъртните" би довела до доста по-малко катастрофи. Манталитета трябва да се помени, вкл. и твоя....

Айде още един. Мен пък никой не ме засича, независимо дали карам кола на 4, на 14 или на 40 години. Неразумно престрояващите се ги избягвам с леко отнемане на газ. За да трябва да натискаш рязко спирачки значи си мало више от позволената скорост.

тя София се напълни с такива селски дебили като вас та за това не ви прави впечатление-вари го,печи го на цървул си мирише

E kak задръстване като една кола е освободила платното. Би трябвало да движението да става по-лесно.

Едни освобождават, други пълнят. Черният от снимката беше запречил две от общо четирите ленти. Едната от свободните е BUS.