СЗО се въздържа да обяви световна извънредна ситуация заради новия коронавирус

Ситуацията още не е извънредна, но може да се превърне в такава, следим я всяка минута, заяви директорът на Световната здравна организация

Обратно в новината

Коментари - СЗО се въздържа да обяви световна извънредна ситуация заради новия коронавирус | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

>:D Finis Homo Sapiensis.

Докторите на снимката да бяха турили малко описание на английски на знамето щеше да е много разбираем текстът. А така можем само да гадаем дали не пише:"Хора приберете си змиите от пазарите за плодове и зеленчуци!" Кой знае каква смрад нечовешка е по тия пазари щом е плъзала нечовешка зараза, от която се плаши целия свят.

пише хуашонг университет по наука и технологии филиал на тонгии медицински колеж вътрешен медицински партиен комитет. какво толкова трудо има да прочетеш едни хилядолетни йероглифи ?

prosti...oligofremcheta

haahhahahahha.....kakv..%::SA::18..duchi..v...kitai?

Ако няма ваксини трябва всеки болен да бъде евтаназиран както прасетата.

Made in china.

Ако беше от Китай досега да се е развалил.

Знаех, че ще е вирус или някаква бактерия. Обаче, че от китайците ще пламне земята, него очаквах. Трябваше да се досетя. Там е такъв живарник, логично беше да са те.

Тоз пък..

Я малко по сериозно. Еболата преди няколко години в Африка какво беше? Добре че Велика Русь направи ваксините за да спре ЦРУ заразата.

"Това още не е станало извънредна ситуация в световен мащаб. Но може да се превърне в такава"...и ще се превърне като са готови разработваните ваксини и тогава всички под ножа, пардон - иглата до пълна победа над Вируса и мислещото човечество!