СЗО разочарована от Китай - бави разрешенията за пристигане на международни експерти

Двама души вече са започнали своите пътувания, а други не са могли да пътуват в последния момент

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

КИТАЙ САМО УВЕЛИЧАВА ПОДОЗРЕНИЯТА НА СВЕТА КЪМ ТЯХ!!!! МНОГО ГЛ.У.ПАВО ОТ ТЯХНА СТРАНА!!!

Много елементарно съждение. Ако приемем, че специалистите които ще проверяват искат да скрият от къде произлиза вируса /говорим за широката публика/ и направят фалшиви следи или само заключения. Щото малцина вярват, че не е манипулиран вируса и то с основание. Много малко са учените разполагащи с добра техника за да удостоверят, че не е така. И в края - може вируса да не е манипулиран, а само пуснат нарочно в Ухан от "Х" ... и няма как да се докаже, НО потърпевшите /Китай/ ще знаят със сигурност, че е атака срещу тях, ако не са го изпуснали те!

Що да се хабят пари и време като е толкова ясно! Англосаксонците един прост новичок немогат да произведат като хората, нито вариация на грипен вирус като хората немогат да направят, че даже и ваксините им куцат, но в комбина с евреите пари ще изкарат ... Те така докато не им се представи сметката накрая!

И аз бих се почуствал разочарован ако нацията на която съм се мазнил свирепо и съм величаел като най-добрата по време на епидемията, не полага и минималното усилие да покаже малко признателност!

Всичко покрай този вирус е някаква мътна история.

Все още китайските комуновласти отказват достъп на експертите! При този отказ на китайските комунисти да допуснат международната експертна група, работата е ясна. Няма смисъл да се настоява и да се молят за каквото и да било съдействие, а трябва незабавно да се пристъпи към ефективна изолация на китайските комундета. Пълна изолация. Тотална! Защото тази зараза е предизвикана умишлено, след дълга подготовка и проби с други подобни вируси, за да се създаде усещане, че уж мутациите са естествени. Този вирус е идеално биологично оръжие, благодарение удълженият скрит период на инкубация - типично по китайски. Освен това, обърнете внимание, засяга най-работоспособната част от населението, като пораженията върху организма са тотални, включително и върху мозъка! Още в началото редица учени установиха някои аномалии в поведението на вируса, както и по отношение неговият строеж, твърдейки, че върху него е работено. Тези твърдения умишлено бяха заглушавани и дори опровергавани, по съвсем разбираеми причини, една от които е, че светът не беше готов за пряк сблъсък с Китай. Може би вече е време, защото колкото по-късно, толкова по-зле за света и по-добре за комуно-маоистката китайска върхушка. Техният срок е 2035. Те искат до 2035 всичко да е приключено и светът да слави китайският социализъм - новото робство! Всички китайски "колонисти", бъдещи наши надзиратели, пръснати във всички държави по света, трябва незабавно да бъдат отпратени в Китай, като им се прекратят визите и друго право на пребиваване и дейност. ПП: Мнението ми, изразено в този коментар, може да изглежда крайно за някои, но то дори е закъсняло, въпреки че повтарям това още от пролетта на 2020 година!

Греши. Мнението ти не е нито крайно, нито закъсняло. То е едно правилно и точно изразено мнение, като на пациент от психиатрична клиника. Или американски трол на заплата, с мозъчно съдържание от няколко клетки. Което си е едно и също практически. Уцелил си грешната публика, за нас САЩ са колонизатор, който ни изсмуква оскъдните ресуврси и ни рекетира. А Китай са източник на евтини и достъпни стоки. Които с всяка година осезателно подобряват качеството си. Кого ли да предпочетем в България. А и не е никаква тайна нито теории на конспирацията, вече е добре известно, че вирусът е американски и е пуснат основно с две цели, да има последваща ваксинация и да се проведе нулирането.

Тези отиват не да изследват произход на вируса, а да подхвърля какворо тябва където трябва. После да създадат "доказателствен" доклад, който по един "безспорен" начин да потвърди вината на Китай. След което, може би, САЩ ще искат Китай да плаща неустойки. Нещо като замитане следите и набеждаване на невинен. А може за да се почви отново вируса там. СПИН пламна в Африка на определени места, където преди известно време СЗО е правило ваксинации на населението. Сега прилепите виновни, яли ги били небелени. При СПИН, местните били правели секс с едни зелени маймуни без презервативи и се заразили. Но се появи цяла нова фармацевтична индустрия с трилионни печалби.

Това ли е опорката, която ти спуснаха от китайското посолство?

Не ми я спуснаха и ми обещаха един завод, дето произвежда стоки Made in USA. А опорката не ми я пуснаха китайците, а реалната история, която не е толкова отдавна. А проблема на лъжите е, че може и временно да минат. Но истината винаги изплува. И не може да я покриеш. А ти да не си живял в някоя пещеричка? То може и самото ти мислене да е завряно и да си живее в пещеричка? Щото е доста примитивно, но гласовито, за да компенсира.

"Не всички са служители на СЗО, а някой обслужват и ЦРУ и други агенции. Един от "служителите" на СЗО е от лабораторията създала вируса. Министерството на отбраната ще докладва случая и мерките, а решението ще вземе ККП." - извадка от доклада на разузнаването.

Кое разузнаване? Китайското?... Руското?...

Ще ближете китайският .... и ще мълчите

Тоя негър не бих го пуснал и да ми копае на нивата, какво остава за нещо по-сериозно....

лично недоумявам какво е основанието да се има доверие на Китай?Държава която пренесе зараза на целия свят и изпрати предсрочно в небитието толкова много хора по света?Това е все едно да си сътрудничи с Дявола!?Вероятно никой не го еня за починалите!?

А откъде у Вас тази сигурност, че Китай е "Държава която пренесе зараза на целия свят и ..." т.н. Бъркам ли, че се опитвате да тичате дори пред комисията от СЗО? Кому е нужно такова слагачество.

Заразата я създаде и управлява САЩ! В Китай в момента няма коронавирус, той е в Европа и САЩ - и естествено, единствената одобрена ваксина е... американска.

Доста ли трябваше да се напиняш за тоя коментарен бисер или ти го дадоха написан на лишче с китайски туш?

А твойте хора подадоха ли документите за виза... че наскоро пак някакви такива ревливи твърдяха че китайците не ги били пуснали, а после се оказа че на ревльовците са им се досвидяли няколкото юана за лепенката в паспорта;)

В китай ще ядеш прилепи или ще правиш свирки на комунистите ?

ама то щом е с дръпнати очи за американците разлика няма, нали?

UN Agenda 21/2030 Mission Goals – Програма на ООН 21/2030 (ЦЕЛИ НА МИСИЯТА) http://bit.ly/Agenda21-30 Ваксините. За смъртоносните коктейли на фармафията. http://bit.ly/Za-Vaksini-otIzvora СЪБУДЕТЕ СЕ, ЛЪЖАТ ВИ НАГЛО И БЕЗПАРДОННО. КОЙ ЛИ? - Медиите ни, правителство и "експертите му", медицинска и фарма мафия! Джордж Оруел написа: „Революционно действие е да казваш истината във времена на всеобща измама.“ "Теория на конспирацията" е термин, който се използва обикновенно за дискредитиране на истината. ИСТИНАТА Е ПРОСТА. КАКВОТО И ДА ИМА, НЕ Е ТОВА КОЕТО Е, А ЕТО КАКВО Е. Човекът, версия 2.0. Събудете се: Д-р Кери Мадей (ВИДЕО-БГ СУБ) http://bit.ly/Doktor-vs-TransHumanVer2 Обръщение от Международният алианс на лекарите възтанали срещу измамата СОVID-19 (ВИДЕО-БГ СУБ) http://bit.ly/AliansLekari-vs-IzmamataK19 Бил Гейтс: Генетично модифицирани комари ще ваксинират хората чрез ухапване (ВИДЕО-БГ СУБ) http://bit.ly/KillGates-Vaksina-s-komari Това не са ваксини: Измамата в инжекциите http://bit.ly/Izmama-v-injekcia “Яко ще се мре“! Експериментът с СОVID ваксинираните преминава на съвършено ново ниво. http://bit.ly/Genocid-s-vaksini Безопасни ли са ваксините срещу КОВИД-19? Категорично не! Възможни са фатални хиперреакции и смърт! (ВИДЕА) http://bit.ly/CovidVaccines-HiDangers Разкрития на вътрешен човек за ваксините http://bit.ly/2WZaBiP Смъртоносни ваксини (ГАЛЕРИЯ+ВИДЕО) Вижте преди, а не след грешката да се ваксинирате. http://bit.ly/killer-vaccines-gallery-video Ваксиниращите се лица дали знаят, че участват в толкова дългосрочен експеримент ? (официално инфо) http://bit.ly/2MmvtOF Прилагането на ваксина, която не е преминала необходимите клинични тестове е форма на геноцид http://bit.ly/3rNknmm Чуите си и за плановете на елита огласени от Килл Гейтс за това как ще ни следят и контролират тотално с нано чиповете във ваксините и как искат да премахнат парите въобще за да ги заменят изцяло и не 1:1 със 100% цифрови и напълно контролирани от елита кредити.(ВИДЕО) https://www.veoh.com/watch/v142077383FN55mnYR Чуйте Д-р Хайнрих Фихтнер предупреждава: „Това е убийствена ваксина“ (ВИДЕО) http://bit.ly/Truth-K19-KillerVaccine Носителят на Нобелова награда вирусологът д-р Люк Монтание обявил СОVID-19, че има изкуствен, лабораторен произход на въпрос дали ще се ваксинира отговаря твърдо НЕ и обяснява защо (ВИДЕО) http://bit.ly/NobelLauretRejectVaccination Истината от устата на ген НОЩ-Мутафчиев, но преди да му платят за да ви лъже. (ВИДЕО) https://bit.ly/AntiCovVideos Ето тук е всичко нужно ви, за да схванете хитрите ходове с които се гласят да ни цакат през 2021. (документални видеа на Бг (гледайте ги с натисната опция HQ) https://bit.ly/SecretVideoLibrary Сборен материал с много подбрани линкове за вашето събуждане от медиината хипноза, цензура и успивки. http://bit.ly/Svoboda-BG

Този май само Меркел го слуша.

тоя гнусен етиопски мангал е слуга на жълтите плъхове и евреите сатанисти

СЗО, Бил Гъза, и всички покрай тях, я да ги набучваме на колове, че много са нагли. Бил, Китай и СЗО са мръсните ръчички на баш кукловодите. А името на баш топ кукловода в човешка кожа е ПЕПЕ РОСИНИ! Запомнете това име на демон в човешка кожа. Той е управител на Земните илюминати и драко-рептили. Бог да го убие за злините и безчинствата му спрвмо хората и свободната им воля. СЪБУДЕТЕ СЕ, ЛЪЖАТ ВИ НАГЛО И БЕЗПАРДОННО. КОЙ ЛИ? - Медиите ни, правителство и "експертите му", медицинска и фарма мафия! Джордж Оруел написа: „Революционно действие е да казваш истината във времена на всеобща измама.“ "Теория на конспирацията" е термин, който се използва обикновенно за дискредитиране на истината. ИСТИНАТА Е ПРОСТА. КАКВОТО И ДА ИМА, НЕ Е ТОВА КОЕТО Е, А ЕТО КАКВО Е. Човекът, версия 2.0. Събудете се: Д-р Кери Мадей (ВИДЕО-БГ СУБ) http://bit.ly/Doktor-vs-TransHumanVer2 Обръщение от Международният алианс на лекарите възтанали срещу измамата СОVID-19 (ВИДЕО-БГ СУБ) http://bit.ly/AliansLekari-vs-IzmamataK19 Бил Гейтс: Генетично модифицирани комари ще ваксинират хората чрез ухапване (ВИДЕО-БГ СУБ) http://bit.ly/KillGates-Vaksina-s-komari Това не са ваксини: Измамата в инжекциите http://bit.ly/Izmama-v-injekcia “Яко ще се мре“! Експериментът с СОVID ваксинираните преминава на съвършено ново ниво. http://bit.ly/Genocid-s-vaksini Информационно хапче за събуждане от медиина хипноза! (гледайте с натисната опция HQ-висока резолюция) https://www.veoh.com/watch/v142081795FMDG9Nh2 Вижте какви са плановете за хората на Бил Гейтс и приятели(сатанисти-педофили-милярдери-черен елит). (гледайте с натисната опция HQ-висока резолюция) https://www.veoh.com/watch/v1420839359M2pzTyH Ето ви истината в 10-ката, изказана в реч на ТРЪМ, за която елита и МЕДИИТЕ ИМ никак не щът да знаете.(ВИДЕО) https://www.veoh.com/watch/v142081122zz72k8j6 Безопасни ли са ваксините срещу КОВИД-19? Категорично не! Възможни са фатални хиперреакции и смърт! (ВИДЕА) http://bit.ly/CovidVaccines-HiDangers Разкрития на вътрешен човек за ваксините http://bit.ly/2WZaBiP Смъртоносни ваксини (ГАЛЕРИЯ+ВИДЕО) Вижте преди, а не след грешката да се ваксинирате. http://bit.ly/killer-vaccines-gallery-video Ваксиниращите се лица дали знаят, че участват в толкова дългосрочен експеримент ? (официално инфо) http://bit.ly/2MmvtOF Прилагането на ваксина, която не е преминала необходимите клинични тестове е форма на геноцид http://bit.ly/3rNknmm Чуите си и за плановете на елита огласени от Килл Гейтс за това как ще ни следят и контролират тотално с нано чиповете във ваксините и как искат да премахнат парите въобще за да ги заменят изцяло и не 1:1 със 100% цифрови и напълно контролирани от елита кредити.(ВИДЕО) https://www.veoh.com/watch/v142077383FN55mnYR Чуйте Д-р Хайнрих Фихтнер предупреждава: „Това е убийствена ваксина“ (ВИДЕО) http://bit.ly/Truth-K19-KillerVaccine Носителят на Нобелова награда вирусологът д-р Люк Монтание обявил СОVID-19, че има изкуствен, лабораторен произход на въпрос дали ще се ваксинира отговаря твърдо НЕ и обяснява защо (ВИДЕО) http://bit.ly/NobelLauretRejectVaccination Истината от устата на ген НОЩ-Мутафчиев, но преди да му платят за да ви лъже. (ВИДЕО) https://bit.ly/AntiCovVideos Ето тук е всичко нужно ви, за да схванете хитрите ходове с които се гласят да ни цакат през 2021. (документални видеа на Бг (гледайте ги с натисната опция HQ) https://bit.ly/SecretVideoLibrary Сборен материал с много подбрани линкове за вашето събуждане от медиината хипноза, цензура и успивки. http://bit.ly/Svoboda-BG

Абе човек, вземи иди на психиатър!

Да не би Пепе Орсини, не Росини.

Pepe Orsini – Italy Henry Breakspear – Macau, China

айде къш маймуно проклета

мЪДАААА господа съдебни заседатели... Трябва им още малко време да скрият повече неща и да заметат със сигурност следите на това, което са направили.... А въпросът е: ЗАЩО толкова късно се прави тази проверка?????????????? Защо до момента Китай отказваше всякакъв достъп на НЕзависими експерти ??????????

защото са голяма икономика. основната цел на европа беше да се намазнят и да подпишат инвестиционния договор, а не да се карат с големия Китай заради ковиди и т.н. Това винаги е била мечтата на европа, да просперира за сметка на други.

Предполагам че му се къса сърцето може би. Колко време мина господине?? Добрютро, страшния.

бой по сзо

Манго, бягай в Израел, докато не си срещнал китайците.

Такива проучвания трябва да се проведат и в много други държави! Никоя държава не е доказала, че вирусът там не го е имало, преди да е внесен от човек, влязъл от Китай!

Тази СЗО не вдъхва много доверие ... Поече съмнения

и фашистка организация.

свършиха и обърнаха палачинката. А Китай нищо не дава и не иска замени САЩ като донор. Жълтите комунисти като всички комунисти де, само вземат и то за себе си без да дават

А де?

Търсят още Джак Ма да им организира постещането ....

и Шундин така отсвирва своите олигарси

Двулични китайци сър