СЗО призова за по-голяма "солидарност по въпроса за ваксините"

Призивът беше отправен в момент, в който ЕС, подложен на критики за бавното начално на кампанията за ваксиниране, удвои тази седмица предварителните поръчки за ваксината на Пфайзер

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

за да направи едно добро дело!

Да направим голям жест, половината да ги дарим на изтерзаните и бедстващи хора от Индия, Африка и пр.

Ми нека , много хубаво сте го замислили , дай да се жертваме и да ваксинираме първо незполезните паразитите дето ден работа не са хващали и 5 те им жени с по 15 гладни чаавета па ако остане за нормалните работещи остане ....

СЗО трябва всеки ден да пита как вървят клиничните проучвания на ваксините. Вместо това Пфайюер извадиха 162 човека и от два месеца мълчание, все едно такова клинично проучване вече няма.

ами германия ще бъде ли солидарна?!

само през Брюксел, a "демократи", да ви го...

вместо маймуна на снимката - слушалки и КЛАВИАТУРА ? дистанционно за чипа ? иначе - нема лошо и СЗО иска да е близо до баницата

ваксина - това не е въпрос на общност, а следва от ясни и еднозначни медицински факти - солидарността по никакъв начин не може да направи ефикасна ваксина...

до СЗО аз, понеже уча дистанционно, работя от къщи, лекуват ме по телефона, в неплатена съм и спазвам така желаната СОЦИАЛНА /що не физическа - не обясниха/ искам да се ваксинирам, ама онлайн, Моля, пратете ваксината на мейла или с смс. ама по- добре на мейла, че тилифона е в заложната къща ваксинирането ще излъча в youtube, щот немам facebook, ще платя с кредитна карта, че дебитната е на червено

Ако трябва да ти бъде направена животоспасяваща операция, но нямаш пари да си платиш, ще те оставят да пукнеш като куче. Но за коронавируса е друга работата - искаш, не искаш, ще те спасят, тук всеки един живот е важен. Солидарност от лицемери.

що да не ги дарим всичките на сзо, ама да се ваксинират и те, зер са хептен на първа линия

алооу, СЗО-то, кво стана с проверката в китай ? намерихте ли бабата на вируса или питахте само за 13-та заплата ? щот за мен нема

Инак само руска ваксина не може нали. А и те не са участвали във втората световна война и на Райхстага е развято Американското знаме. Мамето ви мръсно еврейско, май не са ви гонили винаги във вековете без причина.

ЕС започва да прилича на един много известен концетрационен лагер в една известа държава. Малко време ни остава да знаете. Скоро ще бъдем с еднакви облекла, чип и ще ходим като зомбирани и гладни идиоти без никакви права!!

И СЗО и ЕС/ЕК са трагични. вирусът, ако не друго показа колко несъстоятелни са международните организации и споменатият съюз, управляван от споменатата комисия. При първото предизвикателство, предполагащо наличие на единство и двете структури се оказаха във фактически разпад и пълна неефективност. Особено за ЕС лъсва отрезвяващата истина, че де факто от началото на пандемията не функционира. Идеята за общи правила се сгромоляса, а ценностите, свързани със свободата на движение отидоха в тоалетната. Лека му пръст на ЕС. Жалко, защото това беше шанса тази Европа най-сетне да се пребори с унищожителния сепаратизъм.

Aбе тоз къдравия от СЗО, реши ли всички проблеми на африканския континент, та тръгна да оправя света? Какво да очакваме от него - да превърне света в Сомалия, Етиопия, Уганда. А, и Нигерия, разбира се. Хайде къш!

Те не са ппреодолели още колониалното си мислене, ти искаш сепартизма да преодолеят.

А Ройтерс писа, че се наблюдавали тежки алергични реакции при някои от ваксинираните в САЩ! Ако при грип ваксините жило 1.3 на милион, при тази на Пфайзер било 11.3 на милион! И това е само началото, не се знае какви други странични увреждания ще нанесат! СЗО да си ги набият тези ваксини отзад!

"И призовавам възможно най-бързо страните и производителите да престанат да сключват двустранни споразумения в ущърб на Ковакс", , е как няма да призовават като ваксината(Пфайзер) е в трета фаза на изпитване, и не случайно в документацията й е посочено " глобална фаза на изпитване". На СЗО им избяга "глобалното", все по-малко балъци играят в циркът им, а и търпят огромни загуби. Ще призовават и още как...

Дръжте си ваксините. Никой не ги иска.

абе ония двамата дет си мерят 'акциите' - мъск и безос нема ли направят нещо по въпроса с ваксинирането ? били сам ли ще го зарежат да се бори с пандемията ? /не че не мое пусна некой ваксиниран ъпдейт, ама сигур ще е бъгав/ примерно - безос - с всяка доставка над ххх $ - безплатно ваксиниране при получаване на пратката а мъск - колко му е да ваксинира сателитно ? нали ваксинираните могат да заразяват ? ми що да не може ваксинираните да ваксинират, по 5 джи -то де или кой там квото джи ползва аз например искам да поръчам един пфайзер за тъщата, една модерна за жената, кашон гроздова за мене и една астра за прахосмукачката, /щот съм в ЕС - то все пак/ тъпата китайска прахосмукачка, моля ви се си поръчала сама руска ваксина /евтина била/ не на мен тия, урсуЗа не дава.

Аз съм солидарна. Отстъпвам си ваксината на всеки приритал за нея.

Няма да стане. Да сте виждали антилопа да изяде лъв?

Това минава всякакви граници. Абсолютно престъпно е това, което прави държавата. Не всички са прости, виждаме какво се случва около нас и нищо не отговаря на официалната позиция, че имало много сериозна и смъртоносна пандемия. Това просто не е вярно. Но тези боклуци са се хванали здраво за тази кампания и оправдават всички неконституционни мерки. За съд и присъда са всички, които продължават да поддържат този цирк. Не мога да разбера защо няма сериозен отпор от страна на хората. Много от тях явно от изкуствено създадения страх за живота им просто се предават. Отвратително и унизително е.

ЛИЧНО НЕ ПОЗНАВАМ НЯКОЙ, КОЙТО ИСКА ДА СЕ ВАКСИНИРА!!!!

Черния гъз от СЗО да призовава в Африка и в частнот Еритрея

Най-накрая да прочета коментар на един мислещ човек, който забеляза една от многото простотии - тази за СОЦИАЛНАТА дистанция. Или идеята е просто да отчуждят хората, защото за предпазване от болест е нужна ФИЗИЧЕСКА дистанция. В ерата на дигитализацията достатъчно сме се дистанцирали!! Но, то и журналята с половин грама мозък, само слушат великте и повтарят мантрата - социална дистанция, та социална..

Я ОТИДИ В НЯКОЯ БОЛНИЦА С КОВИД, ОТРИЦАТЕЛЮ! Ако ходиш хо улиците - няма да ГО срещнеш!!!

малко реклама може ли ? животът ти е сив и скучен ? искате го изпълнен с емоции, обрати и силни усещания ? имаме решения прасни едно паве в предното стъкло на първия скъп лъскав автомобил който видиш удари по масата и изгони тъщата ваксинирай се

и то - лъв вегетарианец. има ли такъв ?

Най-добре да дарим всички ваксини на Израел. Хубаво е да видим, ако в една държава се ваксинират 70-80% от населението, какво ще се случи. Ще спре ли пандемията, колко време ще имат имунитет, ще се появят ли заболявания. Казвам Израел, защото са най-близко до тези проценти, да не решите, че имам нещо против евреите.

мразя гнусните комунисти.

ще опитам да ваксинирам баща си - 88 годишен. Майка почина от този трижди проклет вирус на 06.12, месец, преди да навърши 87. Добре, че ги бях "заточил" в различни стаи. И двамата го изкараха, но десетина дена след отшумяването на всички симптоми, майка ми получи инсулт и си отиде за 15-ина минути, в ръцете ми... Аз НЯМА да се ваксинирам засега, въпреки, че работодателят ми ме държи за гърлото!

Ехооо, СЗО идиоти, запада мисли само за себе си, него бедните не го интересуват. А вие сте лаещи кретени на високи заплати, нищо повече.

БГ е на 10-то място в света по брой починали на глава от населението! Worldinfo

медицинското им действие не може да е свързано със солидарност

не може да подобри никаква ваксина

Я да ви питам колко са починали от грип и как разбират, че някой е починал от грип при положение, че не се правят тестове преди да ги приемат в болница или като се разболеят?

От грип колко са починали и как ги изчисляват при положение, че не се правят тестове?

По принцип са с доста алергии. При нас европейците не е така.

Спомнете си как се ръгаха с лакти за респиратори в началото на пандемията, за маски, за защитно облекло за медиците! Отклоняваха се , крадяха се пратки по летищата. Няма да има солидарност и за ваксините, вижте какви количества е закупил Израел. Като се появи Онази с Косата и всичката солидарност заминава!

Кой ти говори за подобрение бе!

Тази шега изобщо не ме разсмя, честно! Всяка сутрин обявяват броя на тестовете, колко са ПСР, колко са антигенни!

Питам от грип колко са починали и как разбират като не са правили тестове? Изглежда си тъпо парче, затова говориш за колонавирус. Да не се окаже, че в световен мащаб от грип умират 4 милиона срещу 2 милиона от страшния коронавирус? Само дето при грип няма затваряне на икономики и граници, както и да се спира образоватулния процес. Та как изчисляват на годишна база починалите от грип без да се правят тестове?

Които имат излишък от ваксини? Много ми е интересно Тва си е чист болшевизъм Да вземем от тези които имат щото са инвестирали, платили и произвели и да дадем на тез дето нищо не са свършили! Та като сме на тема болшевики, да искат ваксини от Китай От месеци насам рапортуват как всичко им е ок. Преборили са вируса А ваксини имат няколко и доста пари имат Да почват да раздават, и без това вируса е техен, пък и са болшевики( офицялно поне), да проявят малко интернационална солидарност с трудовите маси в Азия, Африка и Латинска Америка

Разбрах, че ече се води колективено дело международен трибунал срещу този ковидгеноцид, срещу тези, които измислили тази пандемия, срещу коронамракобесие..

Някакви немци подготвяха иска. Дано да успеят.

Ганьо два месеца реве, че няма да се чипира с тия ми ти зли канцерогенни империалиситчески експерименти, обаче като чу, че може да дадат ваксината му някъде из третия свят, веднага нададе вой.

От както почнаха рекламите на Ковид-а от нищо друго не умират хора. Само от коронавирус.

Май имало един, но той размислил.