СЗО: Пандемията далеч не е приключила

По данни на АФП от снощи потвърдените случаи на коронавирус по света са над 10,2 милиона, а починалите - най-малко 502 599

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

хубаво,но ако си беше вирус или обикновенна зараза.Но това си е специално заразен вирус,явно с подобрени показатели,способно не само да убива,но и да модефицира в различни щамове.По подобие на рака,но и заразен.Човечеството е в опасност,за тези които още не са го разбрали. Ще се мре поради горното.Това каза генерала,но малко го разбраха защо.

Тоя от СЗО, с шоколадовия тен, най-добре да си подаде оставка и да си заминава за не знам коя беше - африканска държава.

"Всички ние искаме това да приключи" - вие не искате.

Хей СЗО, а какво става в Китай? Преди месец два беше съобщено че един от по големите градове близо до Ухан ще бъде затворен и никой няма да има право да влиза и да излиза от него! Как върви вируса там след като спряха да дават отчети за състоянието си?

СЗО веднага да бъде закрита. Членовете й да бъдат съдени за разпространяване на фалшиви новини и всяване на страх и паника сред хората по света.

За България играта приключи. Да, с много загуби за обикновения човек, но ако има опит за ново затваряне, то това ще завърши с много бърза смяна на властта. Епидемия със 100 (останалите са само по документи) умрели за 4 месеца не е епидемия, а долна лъжа! Само още малко да се бяхте забавили с простотиите със затварянето на градовете щяхте да ходите в затвора и каскета, и охранителя и онзи нещастник коремния хирург, който къде се скри не стана ясно, че нали всички яко щяхме да измрем. Ей имам 1000 болести , но няма да умра, а ще се боря за свобода на народа, пък междувременно мисля и децата да си отгледам.

Няма бе, няма вирус.

Другари много много прости, разбирате ли че светлата демокрация вече приключи, 30 години достатъчно си поиграхте чалга, а сега КОРОНАТА 21 е запланувано да бъде доста по опасна водеща почти до военно положение. мощно ура за светлата демокрация.

Не ги слушайте тия! Онова нещо, което им е директор, как се усмихва като чертае черни краски, забелязвате ли? То дори не е доктор. Миналото корумпирано ръководство се разкара, ама това още стои. Какви пари и лъжи само... За разстрел!

Да, само че папкането за вас приключи :)

за нас приключи! НЕ НА СТРАХА!

нема къ да приключи щото Били им даде едни пари за да има пандемия докато не чипоса всички или не продаде всички лекарства за милярди долари ще има пандемия и болни ще има поне още една година

От къде се пръквате такива чалгаексперти. Наистина човешката глупост е безкрайна.

Ти явно си от тея, които чакаш "експертите" от СЗО да ти кажат кога да ходиш в клозета.

Билчо и той е пионка.

Бе кой щи я остай "пандемията" да приключи - чакат се милиарди, дебилите с намордници, на "социална" дистанция - раят на управляващите гадове.

Пак се почна с тъпизмите на прсостолюдието...

Кретенче, да чуем остризмите на сложнолюдието, от тебе, може би. А? В коя дупчица се скри, след като изцърка.

Верно си балама.

Ти си тариката, с намордника ли!? Заключен в клозета, чака да му донесат храна от олинклузива. От миналата година.

Съществуването на СЗО ще приключи с края на "пандемията".