СЗО одобри за спешно използване ваксината на китайската компания "Синофарм"

Решението ще позволи включването на препарата в глобалната програма КОВАКС

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сия вижте! Ваксините ,които одобряват, нито са ефикасни, нито напълно безопасни. Целта не е такава. Относно Русия, проблема е 1.че путин и кръговете около него, не искат да са в периферията на световните господари, а част от тях. 2.отгоре на всичко руската ваксина наистина е 'загадъчно' ефикасна удължено във времето и наистина относително безопасна, Отгоре на всичко в самата Русия е абсолютно незадължително ваксинирането. 3.в самата Русия акцента е върху лечението и разработването на ефикасни фармакологични терапии на заболяването, в противовес на западната истерия с ваксините

За 'западната истерия с ваксините' е ясно - Сорос (че кой друг) е виновен. Така и не стана обаче ясно що 'мегаефективната' руска ваксина не бе одобрена от братско-фашистки Китай, хм? Или пък някоя от чудодедйните ватни 'фармакологични терапии'..

Ами защото Китай имат 2 ваксини произвеждани в милиони бройки.

Аз отдавна съм си отговорил, ама ти май не можеш. Най-разпространената китайска ваксина е с 79% ефективност според китайски данни (и 50% според независими, докато руската не само че не е одобрена за използване но дори не се признава на влизащите в Китай (за разлика от 3те американски).

СЗО е ауторизирана да одобрява употреба за коя страна? Защо изобщо някой ги слуша тея?

за страни от третия свят кат Бг, македонско, Занзибар, Того мое

Путин: Руската ваксина е надеждна като автомат Калашников

За Спутника изобщо и дума не се обелва! Това, че цял свят разбра, че е най-безопсна и най-ефикасната ваксина не е важно за тях, по-важни са мангизите разбира се! Гадове!

Да, защото спутника е изпитана ваксина, а те си пробутват боклуците! Да пикая на СЗО- то!

А аз си мисля, че тази ваксина е същата стока, както и всички останали. Зависимите биха могли да си я поставят като поредна "бустерна" ваксина, а любопитните - също. След като на малки деца се поставят тривалентни ваксини (едновременно против тетанус, дифтерия и коклюш), би могло да се помисли и за комплексна ковид19-ваксина, с едновременното поставяне на дози от ваксините на Пфайзер, Модерна и Синовак, а защо да не се добави и Астра/Зенека! Втора доза може би няма да е необходима. През зелени коридори. След подписване на информирано съгласие, разбира се.

Както винаги става въпрос за много пари. А срещу какво е ваксината един Господ знае.

Казват, че е против ковид19. Не си чел внимателно ;) :)))))))

Явно Тръмп беше прав по отношение на СЗО. Политкоректни доктори-чиновници - нищо друго. Най-ги бива да тиражират постерчета - как да си мием ръцете, какво да не ядем, какво да не правим. А какво да правим?

Живей си живота както ТИ смяташ за добре. Преди да се вслушаш в съветите на когото и да било, помисли той дали има изгода ТИ ДА ПРАВИШ ТАКА КАКТО ТОЙ ИСКА.

Китайските отровители на света напълниха джоба на мошениците от СЗО. Първо прикриха епидемията, сега одобриха и маймунската ваксина. Браво!

Е значи точно като за теб .

Човек трябва да е луд, че да си слага китайски боклук.Тази ваксина е най- слаба и сигурно ще трябва да се ваксинираме всяка седмица. Бедните китайци , обаче, ще направят доста рари.

СЗО са в джоба на Китайските болшевики, ама требва да си много неинформиран за да се боцкаш с китайската недомислица Справка - сейшелските острови

За това , карай по навик - боцкай се с анадоската .

Значи китайската може но руската не що за безумие

защото китайската е със 78% ефективност, а руската с 94%

пък каква логика търсиш. Фармацевтиката е най-хищния милиардов бизнес в света. Спутника е първата създадена ваксина, одобрена в 64 държави с 3.2 милиарда население, с най-висока ефективност, но ЕМА със зъби и нокти я стиска в ъгъла, защото не я интересува здравето на хората, а печалбите.

3евзек

Руснаците са видяли, че 6 от всеки 100 ваксинирани се разболяват и са казали 94%. Но са пропуснали дребната подробност, че около 70-80 от същите 100 не са имали шанса да срещнат вирус. Освен това в Русия за послдната година има около 500 хиляди души наднормена смъртност, при обявени починали от Ковид само 100 хиляди, вероятно имат големи поблеми с откриването на болните, включително болните ваксинирани. Има вероятност разликата от 400 000 да са жертви на ваксината, макар че не ми се вярва много, предполагам ти ще знаеш от какво са починали.

Останалите ваксини също са тествани именно по начина, който описваш

3евзек

Г-н дьо Зевзека, Дрън та пляс! Не всички имат нисък умствен капацитет и затова могат да го оценят далеч по-добре. А защо стотици хиляди руснаците започнаха да измират след старта на масовата ваксинация?

Сам си отговори що за ваксина е.

Готови са всичко за одобрят само и само да не е Спутник V. Не знам защо, но си спомням една поговорка от детството - Двама се карат - третия печели. Американците си мислят че двамата които се карат ( и които те със всички сили се опитват да скарат) са Европа и Русия, а те са третия, но не знам защо ми се струва, че третия са китайците, а европейците ( и ние барабар с тях), американците и руснаците са в кюпа на тия които се карат. Ама така е, на американците като не им стиска да се обявят срещу Китай и си мислят, че някой друг ( Европа) с проблемите с Русия ще им свърши работа. Тяхна си работа, но в крайна сметка ние сме между чука и наковалнята и май ще фо отнесем"яко":(

а спутничката???

Нещо май СЗО се подмазва на Китай.... Доклада за причината за пандемията не е още официално публикуван, що ли? Сега се "одобрява " една от най слабите васкини - Китайската.... Какво следва още????

Чудесно решение с подклщкане към Китай..... Та тя е САМО с 60 % ефективност..???? Боцкай се народе....няма страшно...после бустъри има - колкото щеш... За всяка година по няколко пъти.....