СЗО: Не трябва да се изисква документ за ваксиниране срещу COVID-19 при пътуване

Пандемията далеч не е приключила и остава извънредна ситуация в областта на общественото здраве, твърдят експерти

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За бедните държави,които нямат достатъчно осигурени ваксини,зеления сертификат да не е единствено условие за пътуване, да се ползват тестове ,карантиниране и други ,които ще ви съобщи СЗО.

пътуват като са бедни?

Тия от сзо ви направиха луди!Тези стъпли се правят с цел узаконяване и подкрепа на нелегалната миграция,емиграция,имиграция и каквото още си помислите!Всичко се контролира от световните диктатори и престъпници.....бъдете спокойни!И това не означава че колана се разхлабва,напротив ....въжето е на шията и щсе затяга повече и повече!Просто си нямате на представа колко са изобретателни!

Как да не си мисли човек, че всичко е с цел първо да набодат де що има хора, да ограничат основни човешки права и сега, когато квотата им за ваксинирани е изпълнена - айде, няма нужда от сертификат за да пътуваш. Не съм антиваксър, не съм и конспиратор, но силно прозрачни станаха намеренията им вече.

конспиратор, но не може и да четеш. Цитат:"доказателство за ваксинация срещу COVID-19 за международни пътувания като единствен вариант или условие, позволяващо международни пътувания, предвид ограничения глобален достъп и неравномерното разпределение на ваксините срещу COVID-19". Т.е. да не е единствена възможност, а да има и други - напр. за преболедувалите. Не, че се искат да се премахнат, а искат да улеснят тези които нямат документ за ваксина да пътуват. Т.е. разни мургави и чернички от други континенти. Не, че те не си ходят където си щат без всякакви документи и още по-малко сертификат.

Иначе казано, довиждане зелени сертификати. Е що ги ручахме жабетата?

Мега подвеждащо заглавие отново, за да се насаждат още и още глупави идеи на и без това умствено ограниченото население! Те няма да си направят труда да прочетат целия материал, където пише "не трябва да се изискват сертификати при пътуване КАТО ЕДИНСТВЕНО изискване, заради неравномерното разпределение на ваксините" А какво чете простия човек - противозаконно ми искат сертификат за ваксина, искат чип в мен, искат да ме убият и да убият нероденитеми деца. Гнусни сте!! Долни манипулатори, които си играят със здравето и живота на невежите.

СЗО з.сра ситуацията в света и сега вече не е задължително. След дъжд качулка.

Iavno aviokompaniite sa lobirali, GOUBIAT MNOOOOGO PARI Strani s touristicheski destinacii (Fr, It, ....) sashto GOUBIAT MNOOOOGO PARI I xop razbirate li, ne triabva sertifikat za tezi neshta NAISTINA NI PRAVIAT NA IDIOTI

След миналогодишните истерии имали въобще живи хора в Италия? Стигнаха ли им камионите за трупове? Напълниха ли всички гробища там?

Трябва да се примирим. И да си признаем, че живеем един глупав живот. Натрапиха ни го, оковаха ни с него – и няма измъкване. Говорят ни глупости – оглупяват ни с глупости. И след това очевидни глупаци ни говорят като на глупаци. Никой истински не мисли за вас. Никога не са мислили. Само се джафкат – без дори да се сещат за вас. Това е върховен Властови Егоизъм. Всъщност, вече нищо не питайте. Доверете се на самите себе си, на собствената си преценка.

Кво каза.

На четно число се искат сертификати, на нечетно - не.

Да си покажат Зелените сертификати : Радев ,Янев ,Кацаров и цялото Правителство . Тогава могат да искат от обикновения българин такива сертификати .

Ще им ги издадат, макар и неваксинирани.