СЗО: Между 80 и 180 000 медици са изгубили битката с Covid-19

Общият брой на жертвите на коронавирусната пандемия наближава вече 5 милиона

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Между 80 и 180 хиляди медици са изгубили битката с Covid-19" - Ако и общата статистика за починалите от КОВИД я водите със същата "точност" ....

Тия са били сухи съчки.

Всичката им статистика е толсова точна. И аз миналата година съм спечелил между 50 и 500000 лева.

Най- малко две от големите държави в европа бяха обявили че не броят правилно случаите на ковид... Испания и Англия също... после ми говорете за достоверност...

А колко е общия брой на загиналите в автомобилни катастрофи и кога ще забраняваме автомобилите?

За определени секции от обществото действително би било добре автомобилите да бъдат забранени.. а още по-добре - възпроизвеждането..

Заплата ми е между 5 и 5 000 лева...

поне са се намерили балъци да те наемат..

Направо ги напишете между един и двеста хиляди.

Несериозно е да тормозят целия свят заради този сравнително безопасен вирус със смъртност под 1%.По тяхната логика след10 години ще има няколко милиона починали лекари....но те така или иначе си измират за дълъг период. След 100 години почти никой от сегашните лекари няма да е жив.И какво ?

"Има обаче огромни разлики по отношение на географските региони. В Африка например на всеки 10 лекари, имунизиран е един, в богатите държави те са 8 от 10." Ето, само ние и африканците все още удържаме на натиска на диктаторите и отказваме да се ваксинираме! Лекрите в Германия, Франция, Италия се предадоха. Сега ги чакаме да мутират и да ги командват през 6G мрежата. Дано да дочакаме... :)

ico_all

Вашият IP адрес е блокиран и не можете да правите коментари

ПИПО

Вчера писах, че по голяма цензура, демагогия и лицемерие от сега не е имало и по времето на Тато, и ме блокираха веднага :) Отностно платената статия, декиш няма да хване. На 7 милирда население 5 милиона за няколко години починали от незнайно какво не звучи убедително.

Аз съм 'соросоид', но и мен често ме блокират. Нищо лично :)