СЗО и УНИЦЕФ са против затварянето на училищата заради Covid

Пандемията предизвика най-катастрофалното прекъсване на учебния процес в историята, заяви Ханс Клуге, директор на СЗО за Европа

Обратно в новината

Коментари - СЗО и УНИЦЕФ са против затварянето на училищата заради Covid | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много прозрачно взеха да пласират ваксини и тия.

СЗО подкрепя цирка с извиването на ръце, за склоняване към ваксинация и тестване в училищата. Това е правилното заглавие. Затварянето на училищата, също е мярка в тази посока. По този начин се казва, че или учителите и децата ще бъдат ваксинирани насила, или училищата ще седят затворени. А това пасва точно на концепцията на психопатите от СЗО. О, миличките те, изроди глобалисти от СЗО. Явно са се загрижили за дечицата и правото им на обучение. Какво умилително заглавие само!

СЗО бяха против спирането на полетите на полетите от и до Китай в началото на 2020 и ето докъде ни докараха.

Бяха, за да се разпространи заразата и да може после да затворят не само Китай, а целия свят. Тогава Си Дзинпин се срещаше с Тедрос, шефа на СЗО. След това наложиха тоталитарния китайски модел на борба с инфекцията по цял свят, с тестове, карантини и строги локдауни. Интересно е да се отбележи, че всичко това се случваше в Китай, 2-3 месеца преди затварянето на целия свят през март 2020 г. Тогава пропагандата на китайската комунистическата партия беше надлежно отразявана по медии като CNN, за да се изгради в съзнанието като правилен модел за действие и, когато дойде момента за затваряне на останалата част от света, хората да са готови да приемат "мерките". На това му се казва "predictive programming".

Го играят доброто и лошото ченге Мноо тъпи овце има да им се връзват..

Вие сте изключително нагли лицемери!!! И двете организаций сте една и съща мафиотска структора, която най брутално изпълнявате плановете на кокловодите в сянка. И имате наглоста, да се правите на загрижени за децата ни??? Никой разумен и здравомислещ човек не ви вярва вече!

СЗО нещо напоследък съвсем се противопоставя на К19 фанатиците. Те и преди бяха доста резервирани и по този повод отнесоха доста критики и натиск, но напоследък са направо учудващо...смели. интересно, интересно

""най-катастрофалното прекъсване на учебния процес в историята" - тези от СЗО и Уницеф какво пият, пушат, шмъркат, гълтат? Колко по-хубаво е да се инатиш и да не затваряш училища, но затова пък да оставиш маса сирачета - е, ако те самите оживеят, де, защото както вероятно чайниците от СЗО и Уницех не са разбрали, делтатата и по децата ходи.

Ти и сам не вярваш това което пишеш, нали?

Кои сте Вие да командвате . Ако бяхте много важни няма да карате хората по света да експериментирате ВАКСИНИ. Вие сте мафия страшна. КРАДЦИ НА ХОРАТА и УБИЙЦИ. КОЛКО ПАРИЧКИ ВЗЕХТЕ ОТ ПРОИЗВОДИТЕЛИТЕ.

мръсни фашисти