СЗО е против изискването на доказателство за ваксинация при пътувания

Комисията по извънредната ситуация се аргументира с ограничените доказателства дали ваксинацията срещу Covid-19 намалява възможността на хората да предават вируса

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Против е, ама накрая ще клекне, щото много държави го искат това. Ееех долни номера бе, долни, бързат да наложат Новия световен ред на глобално робство. Младите горките ще живеят в новия жесток глобализъм, т. е. комунизъм.

Ами СЗО си забърка тази каша, така че сега ще си събират плодовете. Не всичко може да се предвиди с точност.

Харесва ми

Те ръководят целия цирк по подобен начин, още от самото начало. Само няколко примера - СЗО се въздържа да обяви пандемия, после обявява пандемия. След това продължават да играят на иди ми, дойди ми - препоръчваме маските, не препоръчваме маските, накрая пак препоръчваме маските. Теза, антитеза и синтеза. Лансираме едната версия, после точно обратната и накрая стигаме някъде по средата, пак по посока на това, което искаме да направим. Ето тук има интересни обяснения за философията и технологията на сегашната пропаганда: https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%94%D0%B8%D0%B0%D0%BB%D0%B5%D0%BA%D1%82%D0%B8%D0%BA%D0%B0 СЗО са в основата на този цирк, още от самото начало. Преди една година, април месец по това време, вече се заговори за имунни паспорти за преболедували. Отхвърлиха ги. Защо? Чакаха "ваксината". С това си изчакване СЗО се опитва да създава впечатлението, че размишлява и събира информация. Всъщност обръщането на палачинката е това, което на 100% може да се очаква от псевдомедицинските фашисти (псевдо, защото нямат нищо общо с медицината) и тогава трябва да се даде решителен отпор на безумието, което ще сложи напълно край на свободния свят, във вида, в който го познаваме. Край на правото на свободно придвижване, край на защитата на личните данни и медицинската тайна, край на правото на сдружаване между хората. Правото на труд и правото на обучение, вече няма да са изконни човешки права в новия медицинско-фашистки тоталитарен строй. Край на нас, но и край на бъдещите поколения. Те ще бъдат индоктринирани в "новата нормалност". Те няма да знаят кое е нормално и кое - не, защото никога няма да са живели в нормалния, свободния, ХУМАННИЯ свят, а ще живеят в света на хладнокръвните биологични роботи, лишени от състрадание, човешки чувства, духовни стремежи и лишени също така, от считаните доскоро за базови, неотменни човешки права.

X

след 2-3 месеца когато има повече ваксинирани ще се променят и настроенята . СЗО нямат думата за това как развитите държави ще решават въпрова за ваксинацйоните паспорти . бедните да го духат ( както винаги)

Хората от световната здравна организация не дават пари за тестове те им ги плащат .нека който пътува и има ваксина да може да пътува по лесно.

Няма да се ваксинирам.Ще пътувам след края на пандемията.

Че кой те спира да чакаш края на пандемията ? Успех и дерзай

ВИждам те като немските пенсионери как изкачваш стълбите на Пантенона.

Абе те СЗО, наред със Световния икономически форум се кланят на техния си сатанински бог, но този път са прави. Ваксинационните паспорти са чиста проба дискриминация и не бива да се допускат.

“Комисията, състояща се от 18 независими експерти”...от кой са независими?

Те са независими, защото от тях нищо не зависи.

Добре свършена

Напълно естествено! Ваксинираните могат да се заразяват (без да боледуват ако ваксината е успешна) и да предават вируса както всички останали.

Е тука ти е грешката . при нас в болницата всички лекари и медицински персонал са ваксинирани . от 2 месеца нямаме нито един болен от персонала. преди това винаги имахме по някой болен в отпуска и дори загубихме 2ма колеги .

И колко постъпили в твоята болница с огрицателе пср излязоха от там с положителен? Или вие правите изкледвания само на входа, не на изхода. Твои колеги може да не са се разболели, което не значи, че не са заразили пациенти, роднини...

ИЗМАМАТА КОНВИД-19

Искат свободно движение на заразни елементи от третия свят, та първия и втория да са във вечна криза. Гледай си работата етиопски негодник!

Айде стига с тези театри! Накрая ще се съгласи, нали това е целта?

Де

Тяхното бездействие създаде тази пандемия ! Защо някой да се съобразя с техните глупости !

Имаше ли досега изискване за ваксинация при пътуване? Нали досега беше доброволно и с тест също щеше да може?