СЗО: Делта вариантът е предупреждение, че вирусът се развива

В Китай най-сериозният скок на инфекциите от месеци се разпространи в още две области - провинция Фудзиен и мегаполиса Чунцин

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Един бг вирусилог още в началото каза че повече на епидемия никога не се прави ваксинация защото това провокира вирусът който е в силата си да мутира. Много е бил прав, но медицинската мафия иска печалби и за всяка мутация нова ваксина и още печалби. Порочен кръг.

+++++

Аз предупреждавам: Пазете се, МЕДИЙНИЯТ вирус се развива и става все по-опасен!

Ех, къде ли е бай Мангър, отново да ни просветли колко лесно се лекува с чайче и лимонче.

Случайно да ти направи впечатление, че в статията пише за заразени, което не е равно в никакъв случай на тежко заболели или починали? Хайде вече да се гледа малко по-трезво на ситуацията (манипулацията).

По-скоро го развиват. И защо никой не се насочи натам след като са толкова загрижени за здравето ни?! Занимават ни тука с разни псевдо ваксини и др. вместо да се насочи внимание към истинския проблем... :/

Money, Мунчо, money...

Ние вече сме водили-БОРБА ЗА СВЕТЛО БЪДЕЩЕ(45год.)! Пак ли? КАК ТАКА,ДВЕ ГОДИНИ-НЯМА ГРИП...ЗА ПЪРВИ ПЪТ ОТ ХИЛЯДОЛЕТИЯ??? ВИРУСНИТЕ ИНФЕКЦИИ-НИКОГА НЯМА ДА ИЗЧЕЗНАТ!!! ЗА БОЛНИТЕ-ИМА ЛЕКАРИ И БОЛНИЦИ!!! ЗА УМРЕЛИТЕ-ГРОБАРИ И ГРОБИЩА!!! Само истински-ДЕБИЛИ,вярват,че ще дойде ден-БЕЗ БОЛЕСТИ И СМЪРТ....само ако спазват-“МЕРКИТЕ”!!! ДЕБИЛИЗМЪТ-ТРЯБВА ДА СЕ КРИМИНАЛИЗИРА!!! СЪД-КОНФИСКАЦИИ И СМЪРТНИ ПРИСЪДИ !!!

Големи всезайковци сте. Това излиза чак сега за делта варианта. Никой не го е знаел. Ами ако епсилон вариантът повтаря всички преболедували и то тежко? А?

10+

СЗО са велика организация. Колко години след създаването си най-накрая разбраха, че вирусите са организми, които се развиват! В близките 10 години се очаква да открият бактериите!

Уж медицината много се развила, а вече 2 години световна паника, нечуван мерки и ограничения! Доста съмнително е това. Или лъжат за развитието на медицината, или всичко е замислено предварително с други цели.

СЗО: делта варианта е доказателство, че ваксините са булшит.

Ако не бяха вашите простотии, отдавна да бяхме забравили...

Докато не се "споминат " шефа на СЗО, Урсули,мурсули и сички купени от фарма мафията политици няма отърване. А наглеците от файзер даже публично оповестиха, че очакват ръст със 75% на печалбата заради ваксините, които са препоръчани от кой- от гореспоменатите купени боклуци. Наскоро четох, в един стар учебник, че коронавирусите,които са известни от 56_та година имат 80% благоприятен изход, еболата за сравнение е 98% смъртност, а вируса на бяса е 100% смъртност, е тва им пожелавам на всички,които се продадоха за пари и лишиха от права нас обикновените, да не говорим, че никой не си направи труда да преброи колко от населението е с антитела, на практика ние сме защитени и сме много! Не трябва да се кълне и мрази, знам, но това са купени продажбите, не са човеци и не заслужават да дишат нашия въздух

Урсула фон де Лайен не е купена от фарма мафията.Тя е част от нея.Мъжът и е медицински директор на компания ,работеща в партньорство с Пфайзен. Затова настоява всички ваксини да се одобряват и купуват от ЕК.Не от някаква солидарност.

Спрете се бе да ви е.а майката. Оставете хората на мира

Ганьо както винаги е разбирач , от 5г ( телекомуникации ) до Ковид ( вирусология ) и да не забравил и откривател на всяка една "истина" щото ОН ЗНАЕ.

По принцип да, така е. Малко сте тези, на които все друг трябва да ви обяснява и всеки друг може да свърши работата ви по-добре от вас , иначе казано тъпаци.

да, на тези, на които друг мисли вместо тях и им нарежда какво да правят се наричат опитни мишки, зомбита, бройлери, пушечно месо... и как ли не, но не 7 разумни хора

То понеже България е пълна с разумни хора сме най-голямата дупка на Европа .... Значи по-голямата част от Европа , Израел , Великобритания са бройлери и хора без разум. Българина много обича да мрънка , да е недоволен и да се сравнява как на запад е по-добре. Обаче като трябва да прави като на запад то това не е за него. Никога няма да се оправим и винаги ще си останем най-смотаната държава в Европа.

А ти, защото не си Ганъо, а Бай Ганъо само от телекомуникация разбираш...

Поредната от сутринта статия за Коронавирус! Поредната статия и за терористите от СЗО, предвождани от един Етиопски престъпник, който е издирван в неговата страна за тероризъм. Е шайката от СЗО са най-големите престъпници в човешката история, заедно с тези, които им плащат. Светът трябва да се върне към нормален живот! Стига с тези мерки, репресии, те убиват повече отколкото вирусът. Колко хора са с депресии, колко хора са с проблеми в общуването, колко хора не са добре образовани заради онлайн обучението, колко хора загубиха работата си и прочие. Стига вече с този цирк наречен кОРОНАВИРУС!!! Разделението на хората също е факт - Ваксинирани, неваксинирани, привърженици на мерки и отрицателите им.

Еваларка, батко! Тоя купен етиопски мангал е излишен на тая Земя

След делта коя буква от гръцката азбука следва да се подготвя психически.

Вече е изолиран нов вариант в Бразилия, Ламбда! Това не бива да ни изненадва, вирусите еволюират, защото са застрашени! Това е природата!

Епсилон. Едни немци твърдяха, че вируса изчерпва възможностите си за мутация. Причина да мислят така е, че виждат едни и същи мутации от различни точки на света да се повтарят. До колкото разбирам има някакъв набор вариации в генетичния код, които оставят вируса жизнеспособен, но с различни характеристики. Май този диапазон за ковид вече се изчерпва. Поне така твърдяха швабите. Ще видим. То това е малко успокоение предвид, че в България хората са масово незащитени. Болниците са с пкачевно състояние и недостигат лекари. Ако те тръшне тоя вирус в България шанса за оцеляване е горе долу най-ниския в света. 7-ми сме по процент починали от ковид спрямо разболели се от около 200 държави…,

Не е верно, че сме незащитени. Аз и около 70% около мен го изкараха, това ни прави автоматично защитени, понеже по-добър имунитет от придобития след преболедуване няма

Ходи се ваксинирай и тогава коментирай антиваксър малоумен

Еми сори, но думите на човека по- горе са 1000% истина. Вчера разговарях с един от най- добрите вирусолози за Източна Европа и той лично ми каза : “По - добра защита от тази след боледуване все още няма. Разчитай на нея. Ако прецениш, сложи една доза ваксина, за да подсилиш малко антителата си, но имай в предвид че Делта заобикаля повечето ваксинирани вече, а Ламбда и Епсилон ще заобикалят ваксините на 100%. “ Аз вярвам в това, което ми каза - доказан специалист на световно ниво е. Също така каза, че се разработват нови шотове на ваксините, спрямо актуалните мутации и да ги изчакам тях, тези в момента не вършели работа вече. ФАКТИ!!!!

Аз не съм сигурен, че антиваксърите са малоумни. Май някой друг е.

Някои коментари са трогателни! Има СЗО, има вируси, няма СЗО, вирусите ще изчезнат от само себе си и ще настъпи пълното щастие! Красота!

Спрете този лайнян цирк и геноцида срещу хората. Майка ви да ебааа....

Колкот повече 5G толкоз по-активни мутации на вируси, щото немат кожа да ги пази от ултракъсите вълни!!! Представям се какво ще стане с 6G вълните...

Maika ti prosta na selanduro

и сзо се развивае! УБИВА ХОРА ЧРЕЗ ИЗОЛАЦИЯ, НЕПЛЪНЕЦННО ОБЩУВАНЕ, ОГРАНИЧЕНИЯ ,РЕПРЕСИИ И ГЛОБИ. Най-новото: ваксинова СЕГРЕГАЦИЯ! ЧЕ И ПЛАШ С НОВИ, ОЩЕ ПО-СВИРЕПИ БЕЛИ, КОИТО ИДВАТ, ЗА ДА ЕБЪТ И ИЗМЪЧВАТ НЕГРИТЕ - РОБИ. Единствения начин било да работиш на захарната тръстика, да се бодеш по три пъти на ден и да разпространяваш сзо пропаганда.

и трябва да бъдат обявени за такива с всички последици от това!

Докато не се вземат главите на оня етиопец от СЗО, Урсула фон ала бала, Бил Гей _изобщо на "загрижените"политици, очевидно купени от фарма мафията нема отърване от тоа вирус, а до епсилон има още много букви, ще чакаме цялата азбука ли и до тогава ли ще ги търпим тия измекяри? Но Господ гледа, рано или късно не им завиждам

Новото правителство изобщо няма да му обърне внимание на този вирус, все едно че не съществува! Тошко Йорданов поначало не вярва, че съществува такова чудо!

Има олигофрени всякакви. Например - такива които не вярват, че Земята е кръгла и си мислят, че е плоска. Но реалността не се влияе от това, в което олигофрените вярват.

Докато човечеството не успее да се пребори с този вирус, дотогава той ще мутира и дотогава ще се кръщават новите варианти. Етиопецът нищо не може да направи, на негово място и американец, българин или руснак да сложат, ако буквите от гръцката азбука свършат, ще кръщават новите варианти с други знаци!

Калчо, нахрани прасето човек и не барай компютъра.

Вирусите като всички други организми еволюират. През колкото повече организма преминат, толкова повече се усъвършенстват. Това показват и експериментите с мишки, след преминаването на вирусите през всяка нова мишка те стават все по-опасни.

Мутацията е естествен процес в природата. Мутацията е едно от условията да има еволюция. Но не виждам логика в това вируса( който е просто една верига от молекули)да става по-опасен непременно. Мутацията може да направи вируса смъртоносен, може да направи вируса и не-опасен. Въпрос на случайни изменения.Вирусът няма разум.А и да имаше, каква е логиката на вируса да убива приемника си. Нали ако умре приемникът, вирусът и той си отива с него.Проблемът е, че ако оставим вируса да си мутира безконтролно, рано или късно ще случим на опасна версия и тогава го закъсваме. Затова има смисъл да се борим за изкореняването на вируса колкото може по-бързо. Разбира се, има вируси с които не можем да се преборим, например вируса на СПИН и досега си съществува.

Ви устройства мутира и става все по-заразен. Значи хората във форт Детрик се стараят максимално.

Какъв шок. Ами то основно по това се различават вирусите от бактериите, вирусите мутират, бактериите не.

И бактериите мутират, иначе нямаше да се получава резистентността към антибиотици.

смъртта на педерасите ротшилд ще бъде като добър ден!!! ротшилд е!!! унищожено!!! ротшилд ще бъде унищожен!

)--{;;;;;;;;;}=---------------- ~

Вирусът е в процес на мутация вследствие на климатичните промени.Ваксината не го спира. Разобличителя

Всеки третокласник би стигнал до подобен извод. СЗО? За какво сте ни?