СЗО: Броят на новите случаи на COVID по света отново се увеличава, за първи път от седем седмици

Твърде рано и нереалистично e да се мисли, че до края на 2021 г. светът ще е приключил с коронавируса, твърди водещ експерт

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

СЗО мошениците кога ще ги съдят за измислената пандемия ???

да да мене ме лекуват по телефона ВЕЧЕ УЖАС

АМИ ЧЕ ТЕ ВСИЧКИ ЛИЧНИ ЛЕКАРИ ОТДАВНА СА ПРЕМИНАЛИ НА ОНЛАЙН ЛЕЧЕНИЕ И ВСИЧКИ ВИЖДАМЕ РЕЗУЛТАТИТЕ, ДАЖЕ И МАСОВО ОТ ТЯХ ОТКАЗВАТ ДА СЛАГАТ И ВАКСИНИ ЗАЩОТО ГИ Е СТРАХ ОТ СРЕЩА С ПАЦИЕНТИТЕ СИ, АМИ ЧУДЯ СЕ ЗАЩО СА СТАНИЛИ ЛИЧНИ ЛЕКАРИ И ТО СА ДОСТА ДОБРЕ ПЛАТЕНИ, НИТО КАСОВИ БЕЛЕЖКИ ИЗДАВАТ, ФИКТИВНИ ГОДИШНИ ПРЕГЛЕДИ МИ ПРАВАТ И ТАКА 20 ГОДИНИ МАЛИИИИИИ И НИТО ЕДИН МИНИСТЪР НИЩО НЕ НАПРАВИ МИНИСТРЕ КЪДЕ СИ МОЙТО МИШЛЕ

Точно обратното е намаляват бавно....

Ега ти долното лицемерие! "Всички имаме интерес за защитим уязвимите!" При положение, че Земята е пренаселена и "уязвимите" тежат на социалните системи! Правете си сметка, как ни лъжат и манипулират!

Пренаселена е за кукловодите само че те в психическите си разстройства са се помислили за богове. Иначе Бог решава кой и кога трябва да се роди и да умре.

И какво са 2 млн пичинали за 2 години. Едно нищо като съпоставиш починалите от други болести като рак и спин. И тезо 2 млн са на средна възраст 70 години. Само ни правят на балами

Един

Цяла година локдауни, отваряй, затваряй, тестове, ваксини и накрая изненада, ковида хич не иска да си отива! Що така?

Умен, затова

Никога няма да си отиде короната.Докато не се стигне до тези които го създадоха и не се разбере как да се отървем от него,няма спасение.Ще създаваме ваксини и той ще мутира.N валетнnа ваксина няма все още. Преди няколко дни един професор коментира,че короната в този вид е биологично оръжие.Така изглежда.

Колегата Педрос Гейбресус освен страшен разбирач по вирусите има и страшни устни !! След колко ли процедури и моите ще станат такива !?...:(

Заразените се увеличават кретените не намаляват.

Go fk yourself WHO!

...и не умаляват

а ПКП кво каза по въпроса! у нас тя е важната! кат няма стомни, носим вода в поцинковани кофи! а и европейските рицари и те с кофи на главите!

Българският народ, пръв ще стигне до Рая, след Американския разбира се! Все пак те са по-първи от първите!

Има един Бог - Вирусът, една религия - Вирусологията, един пророк Шефът на СЗО! Вервайте и се конвертирайе в новата Вяра! Ваксинирайте се и ще влезете в Рая! Има един Вожд - Той! И неговите магистрали са пътят към Рая!

Благодаря колега !! Но им кажи на мат'ряла да тръгват към Рая по "Тракия" ,че по "Хемус " и "Струма" имаме още малко довършителни работи.....още има -няма 20 г. и ще са готови !

да расте да расте колко да расте до 70% преболедувани/ваксинирани

Не така бе драги ми Тедрос, член на сепаратиската и обявена за терористична организация Фронт за освобождения на Тиграй, подпомагана активно от СССР по линя "износ на революции по света". Не са ли те учили, че първо се казва добрата новина. А тя е че за първи път няма грип. Кажи това - край, преборихме грипа и Ура.Защото това наистина е нещо невиждано от 300 години насам. Странно е, ама такива са фактите. Пък след това удряй минорните тонове.

Тоиа сас сигорност е пионка на ниакои, 100%акцента му чуите

2600 заразени за денонощие,16%..... Напук на целия свят дебилите отвориха училищата, това е началото.След 2-3 седмици,като се прибавят и заразените от кръчмите и....пак ще сме начело! Колко трябва да си тъп,че след ноемврийския сценарии с училищата,пак да си играеш със съдбата????? Но този път няма да ни се размине лесно,това са новите в пъти по-заразни щамове! Начука си го Бойко предизборно!

Тези продажни идиоти до вчера пищяха, че с ваксинирането сериозно са намалели заболяванията, днес им натиснаха копчето и друга песен пеят. Вие не сте нормални бе кретени.... грам не ви пука къде колко са болни, интересува ви само как да помагате на една банда световни кретени да грабят държавите, а вие да пълните личните сметки....

Тъпаците от СЗО още малко и ще кажат на ГЕРБ да не отварят държавата. В България пандемията е най-добре управлявана. Аре чупка!

Щом баш бай доктор на света го казва няма как да не е вярно.Ей тая черна дрипа от снимката ни ебава мамата

Доста сте тъмнички в сравнение с белите и красиви северни народи.

на калпавия хой вълната му пречи. Все се оплаквате и все друг ви е виновен, като нямате хъс и акъл в главите да се оправите сами.

Китай и СЗО трябва да платят скъпо за причинените на цял свят щети. Китай трябва да бъде изолиран, докато не върне всички уйгури и тибетци от концлагерите по родните им домове, не спре дигиталното следене на населението си и не възстанови демокрацията в Хонконг, както и в цял Китай. Та бая неща са на списък, особено за твърдоглавия му доживотен президент в момента.

Изолирай го, ако можеш! Май изобщо не си даваш сметка за реалната икономика и политика по света в момента. Китай се превърна неусетно във фабриката на стоки за цял свят. Частичното изнасяне на производство на отделни компании обратно от Китай на Запад или в трети държави в Азия ще отнеме десетилетие, ако изобщо решат да го правят. И всичко това се случи именно заради алчността на транснационалните корпорации. Китай от поне 2 десетилетия търпеливо и с неуморно постоянство агрегираше производства на своя територия. А какво направи глупавия Тръмп - 4 години води политика на изолация на САЩ от целия свят като се изпокара с всички: и със съюзниците, и с враговете. Сега 10 години няма да могат да му разчистят фъшкиите. После колко лош бил Китай. Каквото сам си направиш и Господ не може да ти направи.

Дебил ...

Точно Тръмп и разката фамилията, те и за това глобалистите фалшифицираха изборите. Тръмп не се изпокара с всички, просто каза , че по-вече безплатен обяд няма.

А ти знаеш ли защо САЩ е против Китай ми само да ти кажа виж и прочети Китай къде си плащат данациъе на заводите който са в САЩ

Дядо Йоцо, както винаги си простак и ограничен глупец! Доказваш го с всеки коментар. Абе да те питам, че ми стана интересно по едно време. Ти нали си анти Брекзит? Как точно съчетаваш антибрекзитизма с проТръмпизма? Май-май те гони яко шизофренията - колко личности са се нагъчкали в "умната" ти глава?

Ама разбира се ще плащаме ! - дай си сметката моля, веднага правя превода.

Мутрите на лъжците не са бели или черни, те са противни!

Има една организация която върши нещо и се наеуча червен кръст и червен полумесец ама се опитват да я ликвидират Тия СЗО са творение на сатанистите от ООН

Той ще си иде, ама на вас не ви се ще

СЗО явно заработи срещу ББ

Това СЗО трябва да се обяви за Фашистка Терористична Организация. Тоя педофил с очилата и спонсорите му БилГейц,Сорос,Рокфелер,Рикшилд трябва да им се конфискуват всичките пари и да гният в затвора тези докато не ги въдворят светът няма да е както трябва

И на онзи педофил Силвестър Сталоун или както му е истинската фамилия Шалом. Той плати милиарди на СЗО да обяви пандемия.

Престъпници!

Director general - Буратиното, executive director - кукловода

Не са ни нужни вашите жалки вопли и смешни рецитали! Искаме си ваксините, без тях яко ще се мре!

Пропускате много, ако все още не сте изпробвали CryptoTab Browser! Това е първият в света Chrome браузър с вградена функция за копаене /mining/. Всичко, което трябва да направите, е да инсталирате CryptoTab Browser и той ще започне да добива Bitcoin за вас. 1 Bitcoin се търгува вече над 45 000$. Без инвестиции, без рискове, без допълнителни усилия, без да променяте сърфирането си в интернет или навиците ви! Опитайте и вижте колко е просто и изгодно https://cryptotabbrowser.com/landing/55/18757804 Ако го използвате регулярно след наколко месеца ще сте благодарни за решението си, а скептиците нека продължават да гледат отстрани.

СЗО - това са просто едни престъпници....

Цялото ООН, ЕК и други организации, които само гълтат пари без да произвеждат нищо

Крайно време е СЗО да се саморазпусне и да освободи света от себе си.

Въпреки ваксините или тъкмо поради тях? Няма да си признаете жалки мишоци!

Ако СЗО беше наша организация, щях да се закълна, че назначават с конкурс само местните ИДИОТИ!

Ха ха - просто назначават световни идиоти

Da im EPM.........

Тези кога ще започнат да ги ваксинират с по 10 грама олово?

Може и живак :)