17-11-2017 20-11-2018

Коментари

66

Т

111то място! Сутринта онази куха водеща по БНТ и кухата репортерка от мястото на събитието се извинаха на АПИ, че е им отразяват проблемите... Никой не погледна, че по целият 45 км път има свличащи се камъни. От Соца насам само е асфалтирано на някои места по този път, мантинелите са изгнили или ги няма, камъните ги изгребват снегорините като минават и си стоят на банкета или по ръба на асфалта.... Гнусно ми е!

Манолова да ходи да го гребе сега

Пита се в задачата: КОЙ ходи да бута камъните и да прави свлачища? Добра организация е направена. И все в районите на ДПС. Ама те нали са си проект на Държавна Сигурност - имат си познанията в тази област.

Да

Д

ГЕРБ излязоха от властта и държавата започна да се руши. Искаме си ГЕРБ! Искаме си ГЕРБ! Искаме си Бойко също така. Нарочно го контузиха да не може да играе.

Още едно доказателство, че ГРОБ са едно свлачище!

Ковачевци, този път е общински, не е републикански. Ще ни бутнете къщите. За морето или бял Дунав,толкова пътуват, няма такъв трафик никъде по Българско. Писна ми.Заляха ни с пари, ако имахме читви управници, пътищата ни да са от, злато, а не да серат в златни кенрфи идиотите

Леко прибутайте камъните отстрани, колкото да минава по една кола. Да не се ремонтира този черен коларски път, защото царя като го асфалтира 2003г., почти ми прецака ски сезона. Слава богу, вече 18г. АПИ не го пипа този "път" и всичко е точно. Важно е софянчетата да идват при мен в Банско.

Цеко, ти по този път ли пътуваш за Банско? Явно си изостанал нещо в развитието си...

Никифоре, нищо от сарказма ми не си разбрал. Пътя София - Самоков е 45км и е в изключително лошо състояние. По него пътува софииския скиор, за да стигне до Боровец. В същото време пътя София - Банско, въпреки че е в пъти по-дълъг, е в доста по добро състояние. Пита се в задачата - Ако си млад, успял в професията софииски скиор, с хубава кола, какво ще предпочетеш? --> По-дълъг, но без ями по него път или някакъв черен коларски, на който има такива ями, че всяка една от тях може да ти е последната? Всеки, който е пътувал към Боровец, ще ти го потвърди.

Добре, Цеко! Разбрано :-)

Така е! Но освен скиорите има още туристи, жители и гости на Пасарел, Самоков, Боровец и околията, вилни зони и т.н. И това се намира до столицата на европейска държава в 21 век. Която държава се хвали с добре усвоените средства и направени допълнително инвестиции от бюджета в пътища. Ха сега да видим къде е пътя? И моля в коментарите без такива от сорта на - ами то навсякъде го има това, какво да се прави -природа и т.н.

планина ко искате? Кат си помисля Кричим - Девин ми настъхва набора. Сигур пак Мая Манолова е виновна на Бойчо?

И подир ГРОБ резултатите от работата, работата, работата им продължават да са видими.

тя държавата е срутище и свлачище, вие за един път се притеснявате... пак добре, че има алтернатива през Железница... ама и там е една...

Пътя през Железница си е много хубав. Доста често го ползвам като алтернатива към Самоков. Вярно има не малко завои и настилката в селата е доста зле, но за БГ стандартите пътя е хубав. И даже не е натоварен.

така е. но сега ще стане още по зле през Железница. особено ако се проточи "ремонта" на свлачището...

Сега според Мая Манолова трябва да се обяви обществена поръчка, да се проведе конкурс за да се избере фирмата изпълнител, загубилите ще обжалват, делата ще се точат година, а през това време пътят ще си седи затворен.

именно по тази процедура трябва да се действа щот твоя бибитков взе парите са Рила ударно и пътя падна седмица след това

Разбира се друго си е да се вземат едни милиони от едни "наши" фирми, те да закърпят положението и след 1 месец пак и пак и пак....

Да

E как ще се справят сега тези хора като няма кой да отиде с джипката да им обясни? Направо се притеснявам ;):):)

Не обвинявайте управниците! Те не са виновни.... хич даже. Много дъжд, много нещо :) От толкова много вода, очаквам скоро и корабите да почнат да се давят.