Георги Свиленски обвини в лъжа Цветан Цветанов

"Не е вярно, че евродепутатите ни са гласували за Пакта за миграция на ООН", твърди народният представител на "БСП за България"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Долу гнусните комунистически ръце от министър Цветанов!

Свиленски,плужек такъв.За какъв се имаш и за какъв се гласиш.Сънувайте си,комунисти власт.Ясно ви е,че никога няма да бъдете на власт,до като имате такава лидерка,злобна,жадуваща за министерски пост.БСП трябва да се отърве от нея,от тебе,от Курчо Зарков,от пелтека,от Курев,злобара.Има кадърни хора от БСП,които нямат нищо общо с вас,измекяри.

Не използвай моето име гнидо комунистическа.Това сте гадните комунисти.Истинският мамата ненавижда комунисти.Нещастна комунистическа мижетурка.

Не знаех,че дир.бг е комунистически сайт.Е,ще ви оправят комунистите,но няма да се получи,защото никога няма да бъдят управляващи,тези мошеници и крадци.

Абе , къде е оня тупан от Банкя? Миналата седмица по 3 новини на ден имаше за него ,а сега - нито дума , нито редче.

Е то е ясно, че Цвъки не прави разлика между Европейски съюз и ООН. Ами той е учил за физкултурник. Той във физкултурата е имал интереси. Те другите уроци и лекции не са важни за него. Що да ги знае. Като ментора му - чел само за Винету. Той пък имал интереси в пожарогасенето.

апартаментите крадецо!

Цецуни от къде да знае кое, къде се гласува?Той е тесен специалист по гласуването на избори в България-резултатите ги знае преди още изборите да се проведат!

Недей му обяснявай на Цвъкьо, няма да разбере горкия....

моля те - лъжи по-малко ( ако можеш де)

Цвъцко да каже истина, това ще да е като слънцето да изгрее от запад. Ама нали прокуратурата и силовите институции са техни, кой ще го осъди за клевета?

А, за Цеко и Боко да излъжат е като добър ден.

Може ли г-н Цв.Цв. да посочипоне 5 пункта(области),където правителството на ГЕРБ е реализирало безпорен успех. Тази символика във "вдигането" на заплатите е преждевременно изядена от инфлацията. Така е и с пенсионерите. Като цяло стандарта на живот в България е непоносим за голямата част от населението. Припомнете си програмните щедри обещания преди всеки избор.Тия частични показни акции против корупцията са жалки оправдания на управляващите. Класацията "Най-бедната и корумпирана страна в Евроейския съюз" е определена заслуга на това управление. Другото са празни приказки и безкрайни опити за "правилно" говорене пред медийте и жалки опити за прикриване на некомпетентността!!!

Лицето на престъпността в България го идентифицирам с лицето Цветанов ….

нищо ново под слънцето,естествено,че Бочко е подкрепил пакта,че как иначе,нали трябва да го почешат зад ушенцето или по надупения задник , стига толкова, а сега като видя дебелия край се извъртя и друга песен запя,но твърде късно -ОСТАВКА СЪД И ЗАТВОР ЗА НАЦИОНАЛНИТЕ ПРЕДАТЕЛИ !

Много слушка Свиленски Нинова. Той е малкото и барабанче, а Йончева голямото. Имат потенциал да се издигнат до тъпани.

e хайде стига 12 години мъчете държавата.

Какво значение има ООН или ЕС, или Пекин столица на Китай ли е или на Виетнам ? Все тая. Всичко това става на планетата земя - хахахах

ахахахах

Цвъки от Голямото Уше еволюира до Лъжливата Муцка.

ПРОДАЖНИТЕ ГЕРБАДЖИИ, ДОКАТО НЕ ЗАТРИЯТ БЪЛГАРИЯ !!!! САМО ДО ПРЕДИ ЧАСОВЕ ТВЪРДЯХА, ЧЕ ТОЗИ ПАКТ НЕ Е ПОДПИСВАН ОТ БЪЛГАРСКА СТРАНА !!!! ТОВА НАГЛО И ЛЪЖЛИВО ПЛЕМЕ ТРЯБВА ДА СИ ОТИВА ВЕДНАГА !!!!

Защо Радев като голям мъж отказва сегада отиде в Мароко след като в заявил, че ще участва? В Мароко ще се приеме този пакт на ООН за който Радев е гласувал "ЗА" година по-рано.

Този от БСП е много нагло човече, за да обвинява "момината сълза" Цуки 6те апартамента в лъжа. Физкултурникът е недосегаем дори от съда в България, че някакъв си там депутат ще го обвинява. Цуки си е невинен отвсякъде и никога в живота си не е лъгал.

Какви 6 апартамета ви гонят? Вие стари компромати само изкарвате!

мдам, това е от преди години, сега вече ще да са двуцифрено число...

Стари ама верни.

Цветан Цветанов си послугва по принцип. Но за него е нормално, нали е американски възпитаник, отличник на класа. Лъжата там е стандарт.

Не натоварвайте толкова много мисловните вериги на Цвъки, че ще изпушат. Къде ти толкова капацитет, че да прави разлика между Евро парламент и ООН. Той зацепва, че и на двете места един гербераст трябва да се натяга, но разлика между тях... не го търсете за това.

Цветко, види ви се вече края, знаеш го.Колкото и да лъжеш и мажеш хората повече не могат да ви понасят.

ЦветанЪТ е узрял да бъде съдебно доказан за ЛЪЖЕЦ, така както беше съдебно доказан за ЛЪЖЕЦ и БОКо-КРАТУНьо...!!! ОСТАВКА и при БайСтаври бе...!!! Дааа...!!!

Oooo badzansk kak si

откъде да знае, че ООН и Европейският парламент са две различни неща/нищо, че позициите им по въпросите на миграцията си приличат/! Кво му се сърдите, че той толкова си знае и си може!

Цецо, Цецо какво правиш толкова години та поне процедурите не научи кой кое гласува. Така не можеш и да излъжеш като хората.

Цвинокио е вреден за България, а носа у е дълъг и с пъпки ...

Те комунистите не са гласували за пакта бе, те просато са се объркали!!! Комунистите винаги се объркват, и като правят гнусотии пак се объркват!!! Комунистите не се объркват само като си пълнят джобовете и като предават България на Господарите си от източното империя!!!

Кратко и точно описание на герберите.

Уж си гербераст, а пък говориш против ГЕРБ. :)))

Репликата е към vvv1970

Не е виновен Цветанов , той просто се учи от началника си Бойко Борисов - доказан със съда ЛЪЖЕЦ на България !Цветанов лъже но е дребна риба , а е и по-прост!

Цв първо да си доведе дъщерята в България.....

А Курдела кога ще си доведе копе.. лда... чето???

Майка ти пъхне обратно своето!

Относно глупавото сравнение- едно е да работиш някъде след спечелен конкурс, друго, да те вземат с протекция. По случайност в Св. банка работи видна дама от герберските среди. Внушението само се налага.