Коментари - Елена Йончева подаде сигнал на тел.112 за нелегални мигранти | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

всички един дол дренки са... парата прави борбата

А КЪДЕ СА МИТНИЧАРИТЕ ???? ИЛИ МИЗАТА НЕ Е ПЛАТЕНА И ... ХОП .... ХВАНАХА ГИ

По рано хващаше другарите сирийци,за...,а сега ги хващаш на...друго място...

Айде стига с този евтин PR. Чак такива тъпаци не сме. Жалко за бежанците, че и те отнесоха от PR-a на Ленчето.

Голяма придобивка за България е Ленчета. Нещо като диамант или буца самородно злато. Ето че без нея тези мигранти щяха да си платят "Входна такса" на панзвантите и щяха да изчезнат в дебрите на България ни "Лук яли,ни лук мирисали" ХВАЛА НА ЛЕНЧЕТО,ХВАЛА" Е верно че "панзвантите "останаха с пръст в устата" ДА СТАНЕМ "ЛЕНЧЕТА" !!!

Уважаеми редактори на сайта, не мислите ли, че е крайно време тази незначителна и изсмукана от PR-а на Йончева новина да бъде архивирана?

Цели 15 души, от които половината деца. Ще съдят децата ли сега, кво??

Другарката обикаля там вече трета седмица и това е първата група която заалавя! И втората официално задържана, която сега ще трябва да хрантутим! Ако небе го раздавала герой, тези щяха да бъдат хванати и наритани обратно, което няма как да стане когато депутат е там.

Браво, Елена! Ти върви срещу вятъра, а те нека плюят в гърба ти! Да им е честито обливането със злобните им слюнки! За сведение на злобните коментиращи - избивате комплекси, защото Елена Йончева ви превъзхожда!!!

Но и пикае...срещу вятъра...

Йончева да се обади на 112 и да каже как е похарчила народни пари .

вместо да звъни на 112 за да ги спасява по добре да беше взела малко свински опашки и да ги натири обратно......а сега кво?? ний ли ша ги храним?? Йончева не си виновна ти ,а оня дето те е сложил на този пост-Гранични войски трябват с Калашник и куче..не 112??

Да бе, що една 50 годишна жена, 150 см не е свършила мъжката работа!?

Свършила я,ама...като лисицата в кокошарника...

Ей, и тая веднаж да свърши нещо полезно. Че то от протести за вдигане на заплатите милиционерите не могат да си вършат работата за която им се плаща. Или да не би пък да им с еплаща на тия, граничните да пускат нелегални емигранти? Май на такова ми намирисва. Както и да е. То със стари мурви нов чардак не се прави, но за пазвантин бившата метреса на Станишко става

Хващаше сирийците,за...,а сега ги хваща...на границата!

Простаците не свършват в нашата държава.Идиоти има ли значение от коя партия е Елена,че се нахвърляте върху нея.Ако Бойко беше направил същото сега всички вие щяхте да му ръкопляскате.

От съвеЦката партия...

...ур*спия,недна...

Ле ле колко е активна тая гарга.Вече няма кой да и плаща воаяжите и тя се насочи в друго поприще , но си остава нагла кучка.

Браво, браво! Сега ще гласуват хората за БСП, защото си представят как се нареждат 240 бесепарки на границата с ватенки и АК-47 и задържат ли задържат имигранти.

Сега от ГЕРБ ще се скъсат да режат лентички на границата заедно със своя лидер.Ха ха ха!

Малко на брой са ни депутатите. Ако ги разположим на пряка видимост по граничната полоса няма да прикрият достатъчно километри.

Браво на "хубавата" Елена! Апропо с другаря от МВР то в окоп ли сте или в землянка ?

На двойна спалня,са...

Браво ,Йончева !Надявам се на позицията на хора като теб .А Симеонов ...е лъжец и опасен за националната сигурност...

Да отиде г-жата на пътя Синеморец-Резово да види как по няколко пъти на ден минават едни такива бусове затворени отвсякъде, обаче със силно надупчени стени (защо ли?) - минават си под носа на Гранична полиция... сигурно карат мръсни одеяла нагоре-надолу постоянно... "Парица - царица" ли, как беше лафа?

Ленче , докато се търкаляше из шатрите в Сирия бяха друзя, а сега ги топиш на соросоидите граничари....не така !

Ех Еленке, ех Йончева ... докато той си се развява новата булка по Европа, ти трябва да се лашкаш по границата и ловиш мигранти.

Булка или младоженец? Я не обиждай!

тя като ловджийски палаш бре да седи там и да варди

Въпрос: Как се преодолява непреодолимата Велика Българска Ограда? Отговор: С Великата Китайска Стълба!

Ти па си мноо убаф!

Динко от Ямбол е достатъчен ! ГРАНИЧНАТА ПОЛИЦИЯ В БЪЛГАРИЯ Е ,...ГОЛА ВОДА И КАЛ ПО ГрЪБО!

Йончева доказа , че: ---Никой не пази Бг-граница.

КОЙ и плаща!...

И с граница и без граница , резултатът е един н и същ , БЕЖАНЦИТЕ СИ ВЛИЗАТ ПО ВСЯКО ВРЕМЕ ! А министърът на МВР , само се прави на мъШ!

Прави се,защото има БАТИ Чадър

Тази заместничка на Манолова по-добре ще направи да подаде сигнал до Прокуратурата за нейните воайяжи на държавни разноски до луксозните гранд-хотели в близкия изток, където, от отоплените и защитени от бомбите фоайета и зали ни "запознаваше с големите новини от фронтовата линия".

Зает съм от ВИП мръсници,така че тая да ходи по горите

Къде е онова л..йно Валери Симеонов?

E как къде е л...то Симеонов?! В хотела си, зает да изчислява ползите от махането на процента за прослужено време!

За твое сведение процент прослужено време се плаща само в държавната администрация.Частниците не плащат.

Оказва се ,че само Елена Йончева е достатъчна да пази границата , ...явно всеки час преминават бежанци , ПОДПОМАГАНИ ОТ ПОЛИЦАИ,КАНАЛДЖИИ И ПОЛИТИЦИ ,....ДАЛАВЕРАТА Е ЯКА .

А уж , имало граница !? ВСЕ ЕДНО , НЯМА ГРАНИЦА , НИКОЙ НЕ ПАЗИ , САМОВЗЕМАТ ЗАПЛАТИ .

От такова курукусу,всички,ще бягат обратно!...

Някой да не си помисли, че храчките в този форум по Йончева са искрени. Прочетете интервюто на недоразумението Валентин Радев, божем министър на ВР в 24 часа и ще разберете кой стои зад истеричната реакция на "правилните граждани" срещу журналистката-депутат.

КОЙ го насади тоя на пачи яйца и няма ли капка съвест да се махне час по-скоро

Предателка .

та започвам по ред защо тази особа не е в народното събрание зада кове закони.защо тя е на границата със ''бивш''полицаѝ/наѝ вероятно сегашен каналджия/ няма ли наѝ после да започне да работи това за което са я избрали и да спре да прави сплетни. на нас отдавна ние извесна каквае .щом и станишев не я изтърпя и и би шута какво повече да говорим

Към пишещите с излъскани мозъци...ние сме избрали Йончева ,за да защитава нашите интереси и тя го прави добросъвестно .Поздравления !Искрено се надявам да бъде активна до края на мандата си !

Обичайната практика е тези, след като ги хванем, да ги наритаме обратно- което се счита незаконно от всички цивилизовани организации и държави. Разбира се това няма как да стане в присъствието на депутат и сега ще трябва да ги храним. ВИЕ сте с излъсканите мозъци- тя е там точно за това, да узаконява всеки преминал и да създава истерията, която вие искате да чуете.

Научи се да пишеш, пък тогава се излагай. Можеше да ни спестиш глупостите си.

БСП се сдоби и с Граничарско куче! Да им е честити!

Управниците след като не си вършат задълженията , време е някой да ги накара . За какво построиха граница,...за да вземат пари ? За какво пропускат УМИШЛЕНО бежанци ,... за да изкарват отново пари .

Муфлон предател.....

другарката е усвоила милиони за пропаганда , гнила сельодка , а Ленче

С позиция, доводи и аргументи. Смело напред.

Тя тази лелка, едно време се грижеше за тях и на гости им ходеше в Талибанистан, пък сега ги предава на властта!!! Защо бе Ленче, сага няма пари в тях ли???

имам усещането, че в редиците на Вашата партия е поставено поръчение на всеки от членовете за всяване на омраза, заядливо противоборство, негативизъм, дребнавост...За целта е формирана групичка от хора, които нищо друго не правят, освен да пищят и врещят. Явно и Вие сте от тази група! Кажете какво конструктивно нещо сте свършили до момента! Има ли полза от Вас като депутат? Или Ви липсват фронтовите противоборства и се насочвате срещу сънародниците си. По-добре си гледайте детенцето, да Ви е живо и здраво, опитайте се да го възпитате в доброта и толерантност... Иначе, друга полза от Вас няма!

ли е,ако некадърници и продажници не могат и не искат да опазят границата.Даже заплашват родолюбивите българи,ако им пречат на далаверите

А вие, детенца нямате ли? (или своя стара мама?...)

В тая наша весела държава всеки разбира от политика. Има един факт, мигрантите продължават да си минават през "добре охраняваната ни граница", Ленчето иска да ви каже, че всеки от нас може да прескочи до границата и да види как става това. А тъпоумния електорат пак почва да дипли, че тук се намесва БСП, Русия и не знам кой си и да коментира, какво яде Ленчето и кой й гледа детето. Бог да пази Б-я, само това ни остана.

Защо Елена е видяла нарушителите,а не са ги видяли граничарите?Сега ще изкарат Елена виновна.

Защото Бабката е платила на каналджия да ги прекара, че после да ръси тъпотии!!! Тя е способна на това, пък и партията БСП вече преминава към нелегална борба за вземане на властта. Вече поне осъзнаха, че с избори на власт няма да дойдат, та трябва и нелегални действия!!!

evgueniy@gmail.com

Толкова си прост, че не заслужаваш отговор!

Приятел,не ти е съвсем удачна идеята.Тя ,че е дребна,дребна е,но е вредна и не яде и харчи малко,а точно обратното.Та тя е социалистка/цоциалистка.И родата им е такава.

Тъпанарски коментар! Какво лошо е направила? Напротив,всеки трябва да сигнализира за такива. Само че, такива малоумни седерасчета като тебе, това няма да го разберат и след сто години! Винаги са били тъпи и злобни. Чеп за зеле не става от вас!

и кво сега , значи са я минали , бахти и двуредовата оградата , наил трябваше да ги спира че да неим плащаме издражката на тези туристи а ????? некадърници такива, симеонов не ми се натягаи с македонската наденица напред ами отиваи да пазиш говно такова ??? елате да видите как австралиците си пазия границата и каква политика водят , направо ги посрещат като терористи , кораби самолети и хеликоптери . борисов събираи си некадарната администраця и заминаваи за островите

Рано тази сутрин към 5.00 часа,другарката Йончева и спътникът им,бившо ченге от МВР,въоръжени с апаратура за нощно виждане открили група от 25 мигранта,прескочили оградата и немедленно се обадили да уведомят по тел.112.Хвала на нощния патрул на границата ни.

Вместо да харчим милиони за двойни огради, защо не я пуснем с раничката да обикаля насам и натам покрай браздата - нищо няма да й убегне, пък и е дребна, яде и харчи малко.

Добре,че е Ленчето.Браво Лвнче продължавай все така. Ти и без това друга работа си нямаш. Детето ти го гледат .водата в Хасково се изчисти, останаха само бежанците. Бравоо,бравооо

А МАНГАЛИ СИМЕОНОВ КАЗА ЧЕ ЗАТВОРИЛИ ГРАНИЦАТА И НЕ МНАВАЛИ :)))) ... АЯРОПО СЕГА ОТ СИРИЯ БЯГАТ ЕДНСТВЕНО АЛ КАЙДА И ИСЛЯМСКАТА ДЪРЖАВА :)))

Сбъркан народ! Елена Йончева била виновна, че подала сигнал!? Ами тя е народен представител от този район и е естествено, ако някой местен я е информирал, че еди-къде си мигранти минават границата тя да подаде сигнал! Какъв ви е проблема, герберуги? Че сигнала е подаден от Йончева, а не от Делян Добрев?

проблема е ,че загрозява фона.

Ей,лош народ сме.Един да направи нещо хубаво и всички му скачат.Жената е свършила работата на граничарите и сега една пасмина от некадърници я плюят и обиждат.Такава ни е нацията-продажна.

защо този местен не се е обадил Да не би този местен да е СИРИЕЦ Ленчето си има здрави връзки в Сирия ТАКА ЩЕ Е А

А не и ли е работата по-скоро да създава и гласува закони. Овен това тия бежанци по-скоро искат да минат транзитно през БГ, а сега като са ги хванали с нашите данаци ще ги хранят.