Свидетели заснеха пореден клип с агресия на пътя (видео)

Именно срещу подобен род инциденти е и засиленият контрол от страна на полицията

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тъпаци сър ...

От тез реклами нищо не видях. Всъщност тези които си мислят че гледаме рекламите са прости! Гледам долу в дясно кога ще минат 5-те секунди!

Едно време имаше КПП и бариери пред градовете.. такива се млатеха с лопати пред селските кръчми, нямаше как да пречат на цивилизацията.. еххх

Селяндури на всеки следващ метър по 3ма

Някои бандити с големи доходи все още не са мръднали интелектуално от 90те когато можеше да колиш и бесиш безнаказано по улиците , просто има кой да ги пази и те имат много пари да се откупят от всяка ситуация. За съжаление това е нашата действителност и няма никакви шансове за промяна в близко време , просто свиквайте....

Това са празнични шамари

Народ съставен от шепа идиоти, това сме ние... Срам! Ако излъжеш в Германия един, значи си излъгал всички и повече никой няма да те погледне, тука се бием, псуваме, ритаме...нямам думи

Тъпи парчета сме българите и такива ще си останем (дано не обидя никого с това си мнение, но е истина). Всичко, което ежедневно ни се стоварва, си го засужихме!

Докато няма сериозни последствия за хулиганство и саморазправа така ще е!!!

ГолУема новина ДИР.....бравос

Е, добре, че тъпаците напуснаха България. Само свестни хора останаха в територията... Абе, ако от едно стадо изчистиш мършата и ги пратиш в чужбина (около да речем 25%) и след това пак е пълно с мърша, дали не трябва да се замислиш, дали проблемът не е със стадото по принцип??

На магистралата нямаше нито един полицай. Хората се самоорганизираха да блокират тарикатите в аварийната лента. От Чирпан до Стара Загора - 3 часа. Чиста проба държавна провокация, за да излизат подобни новини.

нямаше щото щяха да го набият него. Ама преди Пловдив дебнеха с камерите...

Мястото на полицията е на критични места, зя да гарантира спазванито на эаконите. Липсата им е провокация с цел повишаване на напрежението, което да опишат услужливите журналисти.

Дарвин се обръща в гроба. Примати с ориенталски манталитет

Ето това е българщина смесена с 5 века ориенталщина.

Комплексар.

Под седалката. Много бързо им идва акъла на кандидат емемейците от село. И не говоря. Тия с приказките не ми минават. Ако ще е сеч, да е сеч. Ако ще е кереч, да е кереч. Псувните в тази държава са като добър ден, как сте?

Цитат: Припомняме, че КАТ обезпечава пътищата с всички екипи и техника по празниците. Републиканските пътища са 20 хил. км, общинските и те толкова. За да сложат по двама катаджии през 20 км трябват 4 хиляди полицай и още толкова в градовете - излиза, че имаме 5 хиляди катаджии. Та като лъже началника на КАТ Близнашки малко да се вслушва в думите си. Дори да изкараш жандармите и заспалите охранителна пак не може да ес съберат толкова.

Всеки си прави на ,,мъж,,....агресията е жестока.Пътуването беше Ад...но трябва търпение...

Този дето бие колата на човека, трябва да пуснете това видео на майка му и баща му, та да видят, що за боклуче са създали...! Представям си що за жена има този индивид. Тъжна картинка настана по тез земи прекрасни. Мисля, че е крайно време да се върне комунизма!!!

Що ше връщаш комунизма бре, катил? Ей ти го раша с ватниците, марш там гнидо червена!

Циклопчо, гнида ще казваш на майка си, боклук нагъл!!!

sabudi se podaljava ,a koga 6te se sabudi tozi 6iban otvratitelen narod ???????

боклука нема свършване

Всичките са някакви кубрат пулевци в тая България.

Ляв, десен, кроше и ъперкът ... бързичко и сме готови, ще остане време и за втория

Не е необходимо да бързаш! Достатъчно е да тръгнеш малко по-рано.

Не е празника. Някой се чисти от наркотиците през деня.

Съдете агресора до дупка.

ами...въпреки това - всели празници.

ха-ха Поредния екшън на пътя.Това може да се види само в България.Простотия до шия както е казал народа.

ганьо балкански с потурите тръгнал на път към родното си село

хХАхахха балкански аборигени !