17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Права е !!! И България да почва изселването на руските киртаци, които налазиха черноморието и си пренесоха всичките дивашки ритуали в страната ни !!! ВЪН руските бацили от Европейск България !!!

Правелно никой не иска в държавата си паразити бандити и терористи ислямисти глупоста на Америка

Когато световните медии са шокирани, значи със сигурност е станало нещо много правилно ! Т.нар. световни медии са най-голямата порнография, която може да съществува !

Горчив лицемерен плач! Само че това е единствения смислен начин за спиране на миграцията. Досегашната политика на ЕС в това отношение само я стимулира!

Аууу, шокираните те, мамини невинни душици! Скрити в охранявани имения, загрижени за горките мигранти! вЪЗДАЙ ИМ ГОСПОДИ! И не ги жали, защото те знаят много добре какво вършат! Никаква прошка за тя!

Ние такъв пушбек им оказване, че Динко си купи Мерцедес за 250хил. Евро. Първо им прибираме кинтите и после със шутове до турско. Ако и другите взимат пример от нас няма да има проблеми

Чекай малце, бре! Кви кинти у тея - нали бедни били, от войната бегали, сичко били загубили, сичко им били зели! Нещастни хорица, санким! Кви кинти у текиве?! Или па пак ни лъжат онея от Европата?

Така, нормалните хора, пазят суверенитета си. Не са дупедавци като нас. Браво на президентката и нашите братя хърватите!!!.

защо си присвоява правото да наставлява една суверенна държава как да пази неприкосновеността на границите си ? Ако идват с оръжия щяха да ги стрелят, нали ? Сега не са минали по известния официален ред - само им показват пътя обратно ! Международни конвенции ? А, те не нарушават ли същите конвенции влизащи нелегално ??

И какво ще й направят на хърватската президентка световните медии? Та тя е седяла коляно до коляно с Путин! И Макрон - от другия бряг ::)))) Майтапа настрана, с една дума - тя е отговорна само и единствено пред своите избиратели!

ужас не я е срам тая долна жена.

Трябва спешно 5 милиона мигранти да бъдат заселени на територията на боковия бантутан. Българските мърши отдавна сте доказали че не ставате за нищо.

Не е шокиращо и скандално, че хората на сорос подпалиха африка и украйна и европа се напълни с всякаква измет, като нуждаещите се наистина от помощ сирийци са 5%. Но е скандално, че една страна е защитила територията си от настъпващата паплач. Наистина много скандално, педали! Тръмп бил правил расистки изказвания, а гледаме по телевизията обезобразените от злоба лица на четири жени, които не могат да оценят доброто което са им направили, когато са ги приели, тях или родителите им имигранти.

И като кои конвенции, дето ги е подписала и ратифицирала Хърватия са нарушени? Има конвенции за бежанците, ама пристигащите там навлеци преди това са минали през други - безопасни страни, така че от никаква гледна точка не са бежанци. Някой случайно да каже, коя е тая международна конвенция за мигрантите? Няма такава - дори шибания пакт за миграцията дето (слава Богу) не го подписахме и той не е правно обвързващ, задължителен документи. Фейк нюз и мръсна пропаганда на либерасти - радетели на унищожаването на европеизма и европейското в Европа.

Подкрепям Китарович! По-малко шокиращо и скандално ли е мигранти да изнасилват млади жени европейки?!?

Ако вместо Босна, България беше техен съсед, друга песен щяхте да пеете. Щяха насила да тикат всички емигранти обратно в България. Да шокиращо е как може да набутваш емигрантите в съседната ти държава просто ей така. Ама кой да помисли за това? Доста изглупяха хората в България.

Горещо се надявам, че нямаше да ни тикат всички мигранти обратно, защото просто ние нямаше да сме ги допуснали у нас.

защо Всички тук подкрепят действията на Хърватите ?!? Сега “световните медии” ще се шокират и от народа на България ( не от правителството !!) Ама тия “медии” дали знаят какво са правили турските мюслета 500 години между Босфора и Виена ?? Иши си мислят, че всичко е било само виенски кифлички с формата на получесец и “Турския марш” на Моцарт - вкусна романтика !! Ако сами не се опаьим , обези идиоти от запад Пак Няма да ни помогнат !!!

Со кротце со благо со малко кютек!

и ситно е..не!

Браво на Хърватската Полиция която пази Балканите от чужда раса и религия ! Браво на Хърватския Президент , Умна и Красива !

Те така хърватите пазиха Хърватска и през Втората световна война. Режима Усташе имаше програма срещу правоскавните християни - една трета да приемат католицизма, една трета изгонени и една трета избити в концлагера. Дори и хитлериска Германия е била учудена колко по-брутални от самите тях могат да бъдат в Хърватия. Не казвам, че всички хървати са такива хора, но определено на ръководните им постове в държавата има хора с много противоречиво възгледи.

Недей да изкривяваш истината, српски плужек! Под "православни" хърватите са разбирали единствено и само сърби!!! И добре са ги наредили! Айде бегай с тия православни, че ми омръзна какви братя са ми сърби, рушняци и гърци!

Браво на хърватската полиция!

Правилното заглавие е: Сороските медии шокирани .......

Дано не я заменят скоропостижно с някой джендър като в Сърбия.

Шокиращо е че шибаните медии нехаят как живеят българските пенионери със 100€ на месец и как си плащат сметките и лекарствата, а ги вълнува далибай хой отзанзибар или афганистан бил върнат от границата и нее настанен безплатно да се радва на европейски придобивки!

Абе и тая е един президент, вместо да минира границата се занимават с глупости!

Колко лесно се шокират световните медии-почти като потребителите на фейсбук?!

Браво на Колинда! орките само от сопа разбират....и я получават!

ХРИСТИЯНИТЕ да заповядат мюслитата вън!

Въпреки заплахите за огромни глоби за всеки мигрант, когото не приемат, Премиерът на Словакия, Робърт Фицо, някога беше казал: -Ислямът няма място в Словакия. -Мигрантите променят облика на нашата страна. -Ние не искаме обликът на страната ни да се промени. ИЗТОЧНА ЕВРОПА Е РАЗЛИЧНА -Онези, които се стремят да дойдат тук като съюзници, или като прокудени хора, страхуващи се за живота си, ще бъдат допуснати и ще създадат нов дом. -Но онези, които идват тук с намерение да променят нашата страна, да оформят страната ни по техен образ и подобие, онези, които идват тук с насилие и против волята ни, винаги ще бъдат посрещани със съпротива. Сранната смърт на Европа Дъглас Мъри

Ако мигрантите разбираха от дума и ако зачитаха законите в Европа, сигурно щяха да ги връщат с дума и по законен начин. Но мигрантите нахълтват със сила. Как да им се противостои? Как се реагира на насилствено нашествие в друга държава?

Няма нищо шокиращо просто това е истината. Нарушаване на законите, влизане в държавата не от където трябва, нарушаване на обществения ред и редица други претенции на емигрантите водят именно до използване на сила и оръжия ако е необходимо от държавните органи призвани да защитават държавните граници и обществения ред. Всичко останало е демагогия от страна на политиците....

ЗА СЕГА ! ЗАЩОТО РАБОТАТА ОТИВА НАПРАВО КЪМ СТРЕЛБА НА МЕСО - ПАСМИНАТА Е МНОГО НАГЛА !!!

Е чак пък да отиваме КЪМ СТРЕЛБА НА МЕСО това не е приемливо, но че ПАСМИНАТА Е МНОГО НАГЛА с това и аз съм съгласен!

Браво на Колинда, браво на Орбан. Не се дават на соросите, които искат да зачернят Европа. Един ден Орбан и Колинда ще влязат в историята като спасителите на Европа, докато за нашата мазна Торба с л-йна никой няма да си спомня.

+++++++++++++++

БРАВО! Аз подкрепям хърватския президент!! Аз подкрепям хърватския президент!! Аз подкрепям хърватския президент!! Аз подкрепям хърватския президент!! Аз подкрепям хърватския президент!! Аз подкрепям хърватския президент!!

Нека хърватският президент да предложи на своите колеги от Германия, Великобритания и други президенти от западна Европа обичащи мигрантите от Африка да изпратят свои самолети на летището в Загреб и и тя ще им ги напълни с техните любимци и те да си ги закарат у тях.

Това е страна, която на танцува по свирката на Европа, не е нормално да дойде някой от другия край на света, да не работи и ти да си длъжен да го издържаш. Това са нарушители и трябва де се третират, като такива. Това, че някой се опитва да подмени населението на Европа го виждат всчки и това не е нормално. Защо не бягат към Русия,Индия Китай и други държави, а точно към европа.

Да си се шокират, аз лично не го намирам за странно. Всяка страна има правото да брани интересите си както намери за добре.

И кое от казаното от президента не е вярно, и е шокиращото?

Шокиращото е че не изпълнява разпорежданията на Сороската олигархия за почерняне на Европа. Тия крадливи богаташи не са свикнали някой да им противоречи и да им пречи на плановете за унищожаването на Европа.

От какво са шокирани световните медии?? От това че Хърватия се защитава??? БРАВО НА ХЪРВАТИТЕ!!! Нашата полиция какво прави? Нашата полиция защитава ли България?

Престанете да наричате мигранти ПРЕСТЪПНИЦИТЕ, които абсолютно незаконно преминават границата !

Да чете Тервел как е направил пушбак.

Защо си е признала?! Не трябваше!

Всички тия "мигранти" са престъпници, които нарушават граници на суверенни държави и нелегално ги преминават, при това без документи за самоличност...А нас, европейците, ни събличат, тарашат, преглеждат, скенери, багажи, висим по 1 час за паспортни проверки, щото в обединена Европа европейците се преследват и тормозят, докато всякаква чуждоземна сган е добре дошла, без дори да има яснота кой кой е и отде иде да го хрантутим и да лежи на социални, докато се плоди и множи, докато изнасилва бели европейки, от чиито данъци тия безценни перли паразитират... Пфу...Няма ли най-после да се сложи край на тая уродлива, извратена и перверзна неолиберал-фашистка "демокрация" ?!

Това доказва две неща! Първо, че когато държавата защитава гражданите си ще бъде атакувана от западните лицемерни либерасти! Второ жена за управленец не става! Ама хич не става!

Трябва да се покаже на този лицемерен свят,че може да се говори и истината.Правилно е казалаи правилно са постъпили!Така трябва!Тази сган от мързеливи и необразовани и мръсни тълпи трябва да бъде спряна!Стига вече! Светът не вярва на сълзи!

За какво е права бе, тъпак? Президент публично да се изпуска, че страната му със всичките си институции нарушават подписани международни договори? Тази е по-тъпа и от теб!

да ти плюя на сатанинските ти международни договори, либерална отрепко ! дано ти и близките ти да сте следващите пострадали от ордите талибани: изнасилвачи и убийци !

президентката ще се извини че е станала грешка, мигрантите се спъват и сами падат по стълбите или по склона

Световните медии били шокирани.Законите в днешно време в по вечето случаи са капан.,особено ако се създават от аморални и глупави хора .Мъдрецът живее без закон.Той се намира извън условията на на временния живот.Прави това,което ще е полезно за неговата страна и на по вече хора.

Световните медии са потресени,че хърватските полицай най смело отблъскват ислямските орди и бъдещи терористи от границата си,е нямам думи!!!! Медиите и политиците не са потресени,когато ислямисти и терористи,както и всякакъв род бежанци дошли от Африка и Азия убиват европейци,газят ги с камиони по улиците,колят ги,стрелят ги,изнасилват жените и децата им,тогава няма потрес,потрес има само,когато бива наранен бежанец или терорист... По всичко личи,че тези медии и политици служат на фалшивия месия и целят унищожението на Европа и християнския свят,затова хора,вземайте се в ръце,защото нищо добро не ни чака!

И аз съм потресена от сатанинските "медии" и извратените "политици" ! Няма ли най-сетне да се сложи край на тая агония ?! Дано горят в ада тия гнусни предатели и неолиберални отрепки ! Боклуците нямат край в неолибералния фашизъм, бе !

Нямам нищо против мигранти които са образовани и трудолюбиви. Има нужда страната от лекари до работници в земеделието. Закриват се болници и цели села пустеят. ОБАЧЕ, ТАЯ НАПАСТ Е НЕГРАМОТНА И МЪРЗЕЛИВА!!! Плодят се като плъхове и живеят на помощи. За чий са ми, да ги храня а те да сеят престъпност? Малко ги бият хърватите.

Айде и Хърватска показа на соросоидната паплач къде ѝ е мястото. А ние кога? Вече не предат соросоидите в световен мащаб и са на измиране....(къде естествено,къде който не иска самичък - с помощ)

Що 5 години се правят на слепи и глухи, когато армията на Украйна обстрелва жилищните сгради на територията на Донбас? Хиляди хора са убити и са осакатени, изнасилени и измъчвани, а лицемерите са възмУтени от избутване.

още по-очудени,ако изгоним всички правителства,които са против демокрацията . няма да плащаме данъци на хора ,които се подиграват с нас .да ги пратим на трудовата борса и да заемат местата ,които им харесват .ще им намерим хубава и истинска работа и дори няма да се страхуват за живота си,както сега .