Световните лидери на среща на върха за ваксина за Covid. Джонсън покани Путин

Форумът ще се състои онлайн на 4 юни под домакинството на Великобритания

Обратно в новината

Коментари - Световните лидери на среща на върха за ваксина за Covid. Джонсън покани Путин | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Голямата задлъжнялост на големите световни корпорации предизвика кризата от 2008 г.Сега отново има задлъжнялост и имаме коронавирус. Случайно или не съвсем, но тази пандемия устройва търговско-банковите сдружения. Дали ваксина ще обсъждат световните лидери или как да се използа този вирус при по-нататъшното развитие на световната икономика и преразпределяне на световното богатство? Такъв огромен интерес към една ваксина ? Защо не прояват такъв огромен интерес към намиране на лекарство за ликвидиране на онкологичните заболявания ?

Само за пари е всичко. Вируса си отиде те ваксини правят. Изроди.

Какви са тези световни лидери ? Кои са най-добрите здравни системи ? А какво правят производителите на лекарства и ваксини?Короната направи всичко на пух и прах и постави човечеството в опасност. Лидерите ще търсят нови решения.

който е меко казано доста трудноразрешим - защото трябва да се вакинират здрави хора, а не коронясани. по-същественото е да бъде открито лекарство и да се намерят най-ефикасните начини за лечение.

На поне половината бабаити против ваксините тук в дир.бг, ако им предложиш 50 лв сами ще си направят ваксината. Но иначе сме много отворени. И кво стана с протестите , нали маските бяха проблем да протестирате? Къде сте сега? Цъкаме във Фейсбук. Мекотели жалки!

И за 1 милион лева няма да си я направя.

Дообре че ми каз'а

Почнат ли мутрите и псри да дават значи работата е много сериозна Е кво пък поне ще се отървем от тъмно зелените

Не всички са пропадняци и окапаняци като тебе, та за 50 лв. да биха продали майка си, или здравето на децата си... Цъкай където искаш, белким изкараш някой пробит цент/копейка...

Скоро ще стане ясна целта на това упражнение с коронавируса. Не може да се отрече,обаче, че то бе нужно предвид на приближаващата буря в "края на времената", за която се говори в Св. Писание.

"края на времената" според Светата тоалетна хартия... Ние се стягаме за Марс и да покоряваме Вселената. Ти си живуркай в редновековието или още по-назад - според интелектуалното си и духовно развитие...

и ти ли ще ходиш на Марс?

без тебе никъде не тръгвам!

Предвид на всичко това, което представлява днешният свят и одисеята на човечеството на планетата, повече не може да отлагаме да не се изправим пред реалността и да си дадем сметка за същността на онова, което се случва пред очите ни... Световните елити: политически, научни, интелектуални и пр. в стремежа си да намерят решение и изход от съществуващото положение, несъзнателно (или пък умишлено – вихрещото се консуматорско безумие е само средство за отвличане на вниманието), проявяват странно невежество и безсилие, допускайки грешката да търсят така желаното решение и изход в реалността такава, каквато тя е пред очите им (като резултат и следствие), а не да търсят и иследват корена и първопричината за нещата от тази реалност. Свидетели сме на до болка познатия маниер да се поставя коня зад каруцата, т.е. да се разместват местата на причина и следствие, с всички произтичащи от това последствия. Истината продължава да бъде табу, а пределът е достигнат; словоблудството и нищо-говоренето (на всички нива) е взело връх и заедно с безумната отдаденост и търсене само на развлечения и удоволствия, са знаци на задаващата се буря, предвестник на ново начало... или забвение.

що пишеш толко много...не може ли да си кажеш мнението с две думи...

на майстор-словоблудците... (сигурно и на консуматорите - основно на времето на другите...)

тея за овце ли ни мислят...

на всеки новобранец се биеха в плешката по две конски инжекции имунизации за всичко, което се сетиш. Вярно някои ги връщаха в дървени дрехи, но много рядко по причина, че не са казали, че са боледували от нещо, за което питаха предварително, но може ли човек да знае за изкарана болест казано на крак. Така, че всички мъже ходили в казармата са минали това ваксиниране, да не говорим за детските ваксинации. Всеки сам решава, но едно време никой не ни питаше. Според мен е грешка да не се прави ваксинация, а който не иска да не си прави не е задължително като едно време, но повтарям огромна грешка е да се игнорира ваксинирането. Това е заразяване, но с отслабен предварително причинител, с който организмът се справя и се добива имунитет.

Нали твърдяха, че не се придобивал имунитет, а правят ваксини? Как може да варваш, когато толкова дългои те лъгаха?

Ако вярваме на СЗО, короната вече има осем известни щама. Та, за кой от тях ще създадат ваксина? Както са ваксините за грипа - за всеки щам - различна и я си я уцелил, я не! А и действа на не повече от 40% на ваксинираните - пак според сзо. - а се разработват повече от 50 години! Та и с короната ще е същата работа, само дето някой ще се нагуши яко с кинти!

с постинга си !

Да се гушат с кинти, ама да не избиват хората с ваксините си.

Грипните вируси са стотици. Там не става дума за много по-различни вируси, и са много. Освен това мутират в пъти по-бързо. Средно 3 пъти седмично. Короната с тия 8 мутации за месеци е аматьор. Всяка година се опитват да предвидят кой точно от многото грипни вируси ще удари. Това е трудното, и ще минат още десетина години, докато измислят по-универсална ваксина. И съвсем не е задължително да не се разболяваш. При познат вирус наистина можеш да го караш като настинка. Настинките, които са по-леки от грип се причиняват също от вид коронавирус. Ваксината може да ти позволи да се подготви организма ти за тоя вид коронавирус, дори да нямаш траен имунитет както срещу шарка, а да го караш два дни и да ти мине. Също така, не е задължително да е скъпа ваксината. А всъщност не пречи и да изчезне като SARS и MERS

Много сте големи вирусолози.Ваксината е против СПАЙК протеина с който вируса влиза в таргетните клетки.Ако не може да влезе няма значение какви и колко мутации има

Някой от благодетелите да е поканен? Гейтс примерно? Или те организират форума? а дали ще се предава онлайн? Да разберем какъв, къде и кога ще е следващият удар. Нещо такова ще има ли като филмчета как се изпразват магазините EVENT 201, или тук на по-високо ниво и прзентациите ще са по-специфични, с филмчета какво следва с непослушните примиери, президенти, канцлери и т.н.т?

Да, Иво! Упражняват се... нали така го наричат event-a си! Напълно споделям казаното! Повечето се наведоха подобаващо. Изманипулираха народа. Сега трябва да се договорят за задължителната ваксинация, защото Гейтс настоява, че само тогава пандемията ще приключи!!! Всеки сам да си направи изводите!

кои ще се включат в интернет конференцията...видяхме как Бойко седи и слуша израелеца Натаняху и кима ли кима...

- Швеция. много ме мързи да превеждам през гугъл, дира ако ще да трие, както желаят. Специалисты Академического госпиталя Упсальского университета применили для лечения острого респираторного дистресс-синдрома при COVID-19 мезенхимальные стромальные клетки, обладающие свойством управлять деятельностью иммунной системы. Отмечается, что материал получают из костного мозга доноров. По мнению ученых, такой метод позволяет предотвратить цитокиновый шторм, не ослабляя организм пациента. "После введения мезенхимальных стромальных клеток из костного мозга здорового донора наблюдалось улучшение насыщения крови кислородом и снижение экспрессии маркеров воспаления", — сказал доцент кафедры хирургических наук Академического госпиталя Сергей Родин. По словам ученых, преимущество мезенхимальных стромальных клеток заключается в том, что они могут влиять на иммунный ответ и тем самым сглаживать остроту его проявления.

един от най-трудните за разрешаване проблеми при тази инфекция е тоталното "объркване" на имунния отговор, което най-често става причина за летален изход. имунный ответ = имунен отговор.

пак полегнаха пред Путин!

ДА НЕ СЕ КОМПЛЕКСИРА, ДА СЕ ПОЧУСТВА ЗНАЧИМ И ТАКА ДА МУ ПРИТЪПЯТ АГРЕСИЯТА ... С ДРУГИ ДУМИ - ДАВАТ МУ "25 НАПРЕД" ДА СЕ РАДВА!

англичаните не са милосърдни братя и сестри, винаги си гонят изгодата.

НАВРЕМЕТО СЕ СЕ СЕ РЕ, И РЕСПЕКТИВНО РЕ СЕ ФЕ СЕ РЕ, СЕ НАДУВАШЕ, ЧЕ Е "НЕЩО" САМО И ЕДИНСТВЕНО БЛАГОДАРЕНИЕ НА СТРАНИТЕ ОТ СИВ И НА ВАРШАВСКИЯТ ДОГОВОР! БЕЗ СТРАНИТЕ ОТ СИВ, И ОЩЕ ПОВЕЧЕ ПЪК БЕЗ СТРАНИТЕ ОТ СЕ СЕ СЕ РЕ, СЕГА ЯСНО СЕ ВИЖДА, ЧЕ СЕГАШНАТА РАССИЯ Е ЕДНО ГОЛЯМО НИЩО /КАТО ИКОНОМИКА/, ИМАЩО ЕДНА ГОЛЯМА "ПУШКА" С КОЯТО ПЛАШИ ОСТАНАЛИТЕ ОКОЛО НЕЯ! ТОЧНО КАТО ЕДИН ХУЛИГАНИН /МУТРА/! ТОВА Е ИСТИНАТА! И В ЦЯЛАТА СИ ИСТОРИЯ Е БИЛА ЕДИН ХУЛИГАНИН ... И НИЩО ПОВЕЧЕ , КОЙТО Е КРАДЯЛ ИДЕИ И ТЕХНОЛОГИИ ОТ ЦИВИЗАЦИЯТА , КОЯТО РЕАЛНО ВЪЗНИКВА В ЕВРОПА, А НАЧАЛОТО НА ТАЗИ СВЕТОВНА ЦИВИЛАЗИЯ И Е ПОЛОЖЕНО ТУК - НА БАЛКАНИТЕ!

истината си я пази за баба си, тя ще ти повярва, защото е в деменция!

ТРЯБВА ДА СЕ ЗНАЕ ОТ ТЕЗИ, КОИТО НЕ Я ЗНАЯТ !

я обясни как е положено началото на цивилизацията тук? ама с факти. а не бла-бла.

ИЗПОЛЗВАЙ ГО И ПРОУЧИ - КАК ЦИВИЛИЗАЦИЯТА ОТ ЕГИПЕТ, ПРОНИКВА В ЕВРОПА, ОТ КЪДЕ ...

лека нощ.

Първото обработено злато в света?

освен цивилизацията Ръшките са измислили и закона за земното притегляне, на Ом, теорията на относителността и всички ваксини в света...А нали там, в ръшата не умиргаха от короната?

мързи ме да превждам през гугъл, ако се трие, много важно: Китайские ученые опубликовали в журнале Nature две статьи, посвященные получению моноклональных антител, нейтрализующих коронавирус SARS-CoV-2. Авторы сообщают об успешных доклинических испытаниях на приматах. Нейтрализующие человеческие антитела — один из наиболее многообещающих терапевтических подходов к лечению COVID-19. Их также возможно применять в качестве "временной вакцины" для защиты от инфекции здоровых людей.

официално е съобщено, че е разработена ваксина в Русия и изпитванията са на етап лаб. животни (с успешни резултати), а през юли започват изследванията й при хора. Съмнявам се Джонсън да кани Путин, ако това е безполезно за Великобритания, в която положението не е много розово.

Кое му е впечатляващото, като има поне 5 ваксини, които се тестват на хора от месеци? Вече са минали етапа с животните преди това. Вероятно се събират, за да решат как да осигурят ваксини за разни държави, които не могат. В Африка, Венецуела, Северна Корея. Южна Америка. Това е световен проблем и се решава с международни усилия. В някои държави няма да приемат помощ от едни, в други от други. Сфери на влияние.

който и да направи обаче точната ваксина, която да не нанася щети, ще е за адмирации. ще трябва повече време за клинични изпитвания, това е.

Тенкю вери мач! Забийте си е тази ваксина в рептилските сатаниски задници!

РАССИЯ ИМА ИЗЦЯЛО ОБРАЗ НА ЕДИН СВЕТОВЕН ХУЛИГАНИН, НА ЕДНА СВЕТОВНА МУТРА С БУХАЛКА /КАТО МУТРИТЕ ОТ 90-ТЕ ... ТЕ ОТ ТАМ И ИДВАТ/, КОЯТО ИДВА ДА ТЕ РЕКЕТИРА - ИЛИ ИДВАШ "ПРИ НАС" ИЛИ "ИДВАМЕ ВЪВ ВАС" ТОЧНО ТОВА СТАНА С КРИМ И ПРЕДСТОИ ДА СТАНЕ С ИЗТОЧНА УКРАЙНА, С БЕЛОРУС И ТВЪРДЕ ВЕРОЯТНО С ПРИБАЛТИКА! ЕДИНСТВЕНОТО КОЕТО ВИНАГИ И Е ПРЕЧЕЛО ДА НАПРОВ ТОВА И ТУК, Е ТОВА, ЧЕ ЧЕРНО МОРЕ Е ВОДА, А НЕ СУША ... НО ПЪК ПРОЦЕСЪТ "ВЪРВИ ОТВЪТРЕ" ЧРЕЗ "ИМОТНИТЕ ПАСПОРТИ" ...

Руссия и Беларус още повремето на Елцин станаха федерация... а прегладнелите прибалтийци и украинци дори ЕС вече се чуди как да ги изгони.

ФЕДЕРАЦИЯ ! ИМАТ САМО ЕДИН ДОКУМЕН ПОДПИСАН, КОЙТО ТАКА И НЕ Е ФИНАЛИЗИРАН, ЗАЩОТО НЕ СА ЗАТВОРЕНИ ОТДЕЛНИГЕ "ГЛАВИ" ОТ ТОЗИ ДОГОВОР! НИКАКВА ФЕДЕРАЦИЯ НЕ СА!

а общност на независимите държави, което е нещо малко по-различно - имам предвид ОНД. напоследък нещо непрекъснато се шумолеше от разни медии, че щели да правят такава, но работата няма да стане. Защото и двете страни не желаят, макар че поддържат добри отношения. коитоот време на време се скапват.

НЕ Е ВЯРНО ! ПУТАРАН МНОГО ЯКО НАПЪВА ДА ЛАПНЕ БЕЛОРУС, НО БАТКАТА ОТ ДОСТА ВРЕМЕ Е ВКРЪГОВА ОТБРАНА! ПОСЛЕДНИЯТ НАПЪН ПЕБЕ ТОЧНО ПРЕДИ НОВА ГОДИНА, КОГАТО ПУТЯ ОТНОВО ОСТАНА ПОПАРЕН! БАТКАТА ДЪРЖИ МНОГО ВАЖНАТА "ВОЛГА", БЕЗ КОЯТО ПУТАРАН ОСТАВА ГЛУХ И СЛЯП ПО СЕВЕРНИЯТ ФРОНТ - БЕЗ ФЛОТ И БЕЗ ПОДВОДНИЦИ! А "ВОРОНЕЖ" НЕ МОЖЕ ДА ПОКРИЕ СЕВЕРНИЯТ ФРОНТ

Прибалтийците точно не са прегладнели :D Естония е по-добре от някои стари държави от ЕС. Украинците са трагедия, да.

Путака ще разказва за карантинирането в бункер! Смелчага.....муахаха

А ваксина за изграждане на интелект при българските русофили кога?

Невъзможно!

А Боко тиквата никой не го бръсне за слива.

ХИЧ НЕ ВИЖДАМ КОГО ДРУГ ЩЕ БРЪСНАТ ТУК ?!

Първите ваксини за лидерите и отрочетата им... Да си ги инжектират в меката задна част!!!

че Ковидът е по-скоро ментална, отколкото вирусна пандемия... Десетки хиляди умряха (може би...), но затова пък на стотици милиони им избиха чивиите...

Що онлайн бе, направете го присъствен, поканете и де що има по-влиятелен лидер от медии, банки, промишленост. И остава да се надяваме на екипажа на някой охранителен изтребител да изтърве без да иска две-три ракети върху събитието.

Хаха.....как си представяш малкия путак присъствен? Той е у бункер от 2 месеца!

КОИТО ПО-ПОГРЕШКА ИМ Е ПОЗВОЛЕНО ДА ИМАТ УРАН - РАССИЯ И СЕВЕРНАТА КОРЕЯ. И ДВЕТЕ СА ТИПЕЧЕН ПРИМЕР - НА ГОЛ ТУБМАК, ЧИФТЕ ПИЩОВИ ... И КАТО СВЪРШИ ОРИЗЪТ, ЕДИНИЯ ПУСКА РАКЕТИ, ДРУГИЯТ ПРАВИ АНЕКСИИ ... И ТУМБАКА ИМ ПАК ГОЛ !

А ти си пример-на гол гъз, рязан пищов.ха.ха.ха

ДЪЛГО ИЗДЪРЖА, ПРЕДИ ДА ГРЪМНЕ .... НО ОТИДЕ ЛИ НЕФТА НА 10 ДОЛАРА ЗА ПОВЕЧЕ ОТ ПОЛОВИН ГОДИНА - ПУТЯ - КАПУТ !

Е па, и за тва ли да ни бОли кура?

россия няма уран! елцин разглоби ракетите и го продаде на щатите преди да подари россия на путин! уран продал, денги пропили ! сейчас имат само плутоний произведен преди 60 години! прочети си сам какво остава от плутония след 60 години

минусчета значи? хорошо, товаришчи неуки! я напишете: кто отдал российски уран америке и четете, четете, четете!

защото САЩ принуди Украйна да предаде уранът от съветските бойни глави на Русия която го направи на гориво за американските атомни централи, Мегатони за мегавати-)

пак ли ви пуснаха от 4-ти км?

Хахахаха - ново развитие. Гледам че тройкаджиите които се крият зад понятието "русофил", са си нарочили Бил Гейтс за плашило! :) Предполагам от централата в Олгино с решили, че имат нужда от разпознаваемо име, когато ще работят с хора в неравностойно положение, каквито са българските кремълопоклонници.

Това е Минетьора...

Да допълним, че няма медицинско образование, но налива милиарди там. Защо ли? Защото ваксините са средство за контрол върху населението.

Бил Гейтс за плашило, а майкати за ебанило в гъзило.ха.ха.ха

Изрода Гейтс се изживява като здравен министър на новото световно правителство. Още отпреди години е искал съкратени срокове за създаване на ваксини и е планирал случаи като тези. https://www.bloombergtv.bg/video/bil-geyts-za-vaksinite-tryabva-da-sme-podgotveni А 2 месеца преди реалната пандемия, е участвал в симулация на копонавирус!!! https://www.centerforhealthsecurity.org/event201/videos.html Вижте видеата, всичко е 1:1 със сега, всичко е планирано предварително.

ББ поканен ли е на срещата на световните лидери ???

го канеха, га започна туй...ама сега га свърши... - не...им трябват клакьори...

Без най-популярният и влиятелен световен лидер - Владимир Путин не може да бъде решен нито един световен проблемите в

ПРОБЛЕМИТЕ КОИТО ТОЙ САМИЯТ СЪЗДАВА, НЕ МОГАТ ДА БЪДАТ РЕШЕНИ ...ИНАЧЕ БЕЗ НЕГО - НЯМАШЕ ДА ИМА НИКАКВИ, АМА НИКАКВИ ПРОБЛЕМИ! ТОЙ СЪЗДАВА ПРОБЛЕМИТЕ, ЩАТО СИ МИСЛИ, ЧЕ ТРЯБВАЛО "ДА ГО СЛУШАТ4, ЩОТО ИМАЛ УРАН, АМ В СЪЩОТО ВРЕМЕ БИЛ ПРЕЗ ЦЯЛОТО ВРЕМЕ НА СОЦИАЛНИ ПОМОЩИ ОТ ТРЪБАТА !

Китайският мерзавец поканен ли е?

При всяка световна криза цивилизованите държави помагат на Русия като на нормална държава. А патом тя се прави на велика и проявява своята НЕблагодарност. Да заминава, където замина сесесерето!

този път няма да я спасяват! както не спасиха и ссср! ще я подарят на китай, поне до урал

ИМА АНАЛИЗ, ЧЕ ПРИ ВОЙНА, ЗА ОКОЛО ГОДИНА, ЩЕ И ПРЕВЗЕМАТ ИЗТОЧНИТЕ ГРАНИЦИ, ВЛИЗАЙКИ ВЪТРЕ. КИТАЙ ПОБЕЖДАВА РАССИЯ ПРИ ВОЙНА БЕЗ УРАН !

ТОВА Е ИСТИНАТА - КИТАЙ МОЖЕ ДА БИЕ РАССИЯ В КОНВЕНЦИОНАЛНА ВОЙНА !

И двамата сте смешници. Тъкмо се бях опечалил нещо.

А такааа....Бил Гейтс май ги е привикал на килимчето. Дневен ред: 1. Колко писахте умрели от ковид? Да няма някой пропуснат ей...късам ви главите! Ааа и тия с огнестрелните рани и тях...нали ви казах бе главанаци?! 2. Я да видим кой ще връща парите и кой има да дава.... 3. Абе ваксината ви е готова от декември бе! Що ме занимавате с глупости?

вероятно е точно тъй! бил гейтс е наи мощният и влиятелен човек в света, вероятно заедно със сорос!те определят дневния ред, кой къде да ходи и колко и къде да живее! ми що тогава се молите на путин, бе малоумнинищожества?? молете се на бил и сорос да държат володя жив още година!! от дека ви изкопават такива нещастнималоумници бе??

Ти яко си изтрещял бе трол!!!

В Блядистан обявиха че ще открият и пуснат лекарство през 2095 г.

Вече е унищожавал деца в Африка с тях. https://www.youtube.com/watch?v=ZEBGG7KFQpU&feature=emb_title Video Proof - Dangerous Vaccine Paralyzes 40 Children, Prime Minister Visits Това се е случило в Чад, преди години. На видеото са дадени кадри от местната телевизия. Фондацията на Бил и Мелинда Гейтс естествено е сред замесените в кампанията.

Масово ваксиниране=масова смърт! В най-лекия случай-инвалидизиране! Събудете се вече...време е!

Не се страхувайте от ваксината.Няма да боли. Просто ще ви разредят с един-два милиона ,за да изпълнят бързо плана Ран-Ът . Неслучайно България е на първо място по смъртност в света от две години. По-силните ще оцелеят,слабите ще умрат. Това в бъдещето за България. Затова всички трябва да сте ЗА ваксинацията

ме притеснява...когато някой каже, че всички трябва да сме ЗА...заедно, съвместно, зазубрено, словоблудство...и съпричастност към тази зависимост съвместно...е, да не се повтарям, все пак...

Руската ваксина - най-добрата в света!

Лай.о да е, ама американско да е!

Този път всички ваксини ще са еднакви и ще са спонсорирани от едно място, каквото и да пише на тях.

Главния рептил Елизабет втора ще приеме сатаниста и полурептил Бил Гейтс.Вижте Бил Гейтс прилича на гущер.Както Сорос и мъжа на кралицата

Корнелия Нинова в коя масонска ложа членува,много я харесвам. Там секса бил безплатен и няма значение кой с кого,само ще сменям кондоми .Няма да пия кръв и да правя други фадод

Сатанинско сборище обсъждащо плана за унищожение на човечеството.

Борисов ще завърши плана. Ран-Ът , какво толкова.Като няма кой да го спре, България 4 милиона ще бъде по-добре от България 9 милиона Ще повече работа за хората. ГЕРБ хубаво е

БСП / КГБ НЕ Е ХУБАВО!

еднокнокнижник магистралков поканен ли е

на него само му нареждат с телефонно обаждане. ти каниш ли си прислужника, да обсъждате семейния бюджет?

Джонсън явно иска лично да зарази Путин

Искам и аз да правя оргия с Мая Манолова ,в коя масонска ложа членува.

Аз пък искам да попитам кой и с какво уби Фреди Меркюри ?

Фреди гио убиха и заразиха нарочно със новия вирус на СПИН, при вземане на проба на изследване му свалят голямо парче от кожата и го заразяват. Заразяват точно него защото в този моент е бил голяма звезда и им е трябвало точно такъв за кампанията в световен мащаб, а и защото е живеел развратно и младите са му подръжавали.

Абе направо кажи, че го убиха с ваксина срещу хепатит В, подобна на тази срещу коронавируса, която сега искат да изпробват в Русия. Дирниците вече писаха за това - http://www.istinatazasveta.dir.bg/_wm/library/item.php?did=519678&df=638785&dflid=3&GDirId=501f4570894ab813cc1d3609bbab7e36

Точно така, ваксина и изследване и го заразяват.

Копаенето на Биткойн изисква много енергия. Затова Бил Гейтс е измислил наночип ,който чрез 5G мрежата копае Криптовалута. Хиляда човека с чип когато се движат ще копаят единица криптовалута за 1 ден. Десетки милиони ваксинирани и чипирани ще копаят Десетки хиляди единици криптовалута на ден. Който не се движи като старците ще бъдат избивани с болести съдържащи се във ваксината

Стигнаха до крайната цел на театъра си

Борисов се е похвалил че ще завърши сатанинския плана Ран-Ът

БЕ СТАРТИРАН ОТ ВАШИЯ ЧОВЕК - БРАТ-ЧЕДА ЛУКАНКАТА, Т.Е. ОТ БКП/ БСП!

ОТ БКП/БСП, СЧИТАЙ ЧЕ Е СТАРТИРАН ОТ КГБ / ФСБ! ЗАТУ НЕ МОГАТ ДА ВЗИМАТ ИЗБОРИ ВЕЧЕ 15 ГОДИНИ

Домакинът Джонсън да не се притеснява! Еврокомисарката по иновации и научни изследвания Мария Габриел обеща евроваксина до края на годината ПОД ПРЯКОТО Й РЪКОВОДСТВО.

Значи ще бъде използвана за да изпълни плана на Луциферовото сборище.

Пък и Аз ти казвам, че ти си Петър {Значи: Канара} и на тая канара ще съградя Моята църква; и портите(Gates) на ада няма да й надделеят. Матей 16:18 BG1940 https://bible.com/bible/23/mat.16.18.BG1940

Държавата ви се управлява от масони . Борисов , Цацаров ,Мая Манолова и Слави Трифонов са масони. Правят сатанински оргии с десетки свои братя и сестри. Също и жертвоприношения на хора.

да си я бият в гъ..а, и после, ако не пукясат, да ни я препоръчват на нас...