Светослав Илчовски се яви на разпит в прокуратурата

Бизнесменът отказа да говори пред журналисти на влизане

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защитниците на този господин яко на амбразурата! ИЗВИНЕТЕ но човек, позволяващ си да отиде в парламента без официален костюм си е - СЕЛЯНИН! Хвърлянето на голословни обвинения е - или зависимост или злоба! Ако този човек прави 100 000 000 лева оборот, ГОРКАТА България! Това ли БГ бизнесмените?!?!?! Само като го видя и ме е срам! ама не бил учил! Ами да е учил бе! с 100 000 000 и малко желание може да се ошлайфа! А този другия на Градус??? Същия селяк! СЕЛЯК та дрънка! Българския бизнес живее от далавери... нито един от двамата може да оцелее самостоятелно! Ако си плащат всички такси и данъци, ако спазват законите НИТО ЕДИН ОТ ДВАМАТА НЯМА ДА ОЦЕЛЕЕ!!! Българския бизнес без защита от държавата е УМРЯЛ!!! Българския бизнес без свои хора е труп! А ТОЗИ Е СЕЛЯК!!!

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

Нормална жена и нормален мъж, но герб са впрегнали троловете си да обиждат наред и да се опитват дори да разсъждават и да пробутват тези и простотия

Ама селяндур бил, не знам какъв бил. Орките от ГЕРП са толкова малоумни, че вече не знаят какво да говорят. Доказано е че болшевишките тиквопоклонници са птеродактили, останали от соца. Малоумният болшевик си остава такъв винаги без значение как се е пребоядисал.

Селяндур неомутра. Как такъв тъпънгер става милионер.?

Ужас, тази адвокатка е по- голяма кифла и от мен!- идеална е за този праведен "бизнесмен".

Е не всеки може да е праведен като вожд Бойко на който 11 години като премиер не му бяха достатъчни. Нали само той може и той най-голям

Не го разбирам,не виждам келепир в тази работа,а само главоболия.

Бареков помниш ли го? Беше едно обикновенно журналистче. След като направиха с Мая Манолова Костинбродската история стана депутат, после евродепутат. На тоя не знам какво му е обешано, има пари.. явно иска да има повече.

А защо не допуснете, че го прави не за изгода, а защото е омерзен и разгневен от рекета, на който са го подложили от ГЕРБ? Не всеки търси изгодата, но всеки неизменно търси у другите мотивите, които движат самия него...

Ще видиш, спойно, Тиквопитеко, ще видиш и кюлчетата, пачките, всичко...още малко ви остана и ще бягате с 200 при черепа, хахахааа....

...и Е ли проблем вместо “нашто” “правосъдие” ДъСъ напъва - просто Да има ТоталноПублично обсъждане/дебат/разследване ?! - та ИменноТова целеше г-н Илчовски с Появяването ! ..и от Рехав брой Прозяващи се - залага се Скъса по шевовете. ——- Мрежата. ...и Надеждните платформи. ...с Хора Отвсякъде . ..и С всевъзможни Експертизи. - и Откъдето - Към нанататъка.

По ВРЕМЕ НА КОМУНИЗМА ТАКАВА ОТРЕПКИ ХОДЕХА ДА ПОРТЯТ В Д. С. ПОСЛЕ КОЛЕГАТА ИЛИ СЪСЕДА ЗА НЯКОЛКО ДУМИ СРЕЩУ СОЦИАЛИЗМА ГО ВКАРАХА В ЛАГЕРИТЕ.

Каква гледка - адвокатката прилича на лошо скалъпена силиконова порно кукла, а бизнесмена е с гола глава, тъмни очила и луксозна чанта-херния - мечтата на българина!

За такива само детектор на лъжата!

Тоя е ръсил подкупи навред, сега вика "дръжте крадеца". Я му пуснете една ревизия за 5 години назад.

А Тиквата невинна, само прибирала подкупите, хахахааа, айде, бегай да те опрашва Тиквоча с 200....

Много елитен ген има този бизнесмен. То осанка, то интелект, то облекло... Суверена, как сте? Задрасквате ли дните на календара до 11.07? Готови ли сте да се отървете от Пеевски и Сорос, или тези двама разбойници още ви обират хладилниците и мазетата? Ах палав суверен! Я вижте какви бизнесмени сте излъчили за 1300 години!

Преувеличавате с гАдините. ..са “Само” близо77 . ..и то в Точно които - Суверенът е дефакто Концлагерист. - Оппааа ! - Две Седмициии...

PEYTSCH

Една жена казала, че чула две жени на пазара да си шушнат за някакво шкафче и една миска да снима...

И последно, разбра ли се кой са е--ли в затвора? Мен лично повече ме интересува как този балкански субект е станал милионер, но това никой няма да го пита. Другия субект - Градуса няма ли да го разпитват? Поне за фурмите, ако няма за какво друго. Важното е цирка да продължава - да има зрелища, че хляба нещо поскъпна.

пък що не го избрахте и него за министър. :))) нали му вярвате :)))

Изобщо - настана неистов хаос. Навсякъде. ..и в Всичко. ..и кат Се сепне Човек че вижда ВсеСъщите Вси”наште” ..и ВсеТака Всичко ДъСъ “изяснява” ...и светлото бъдеще Все Е ДъСъ такова таковата чрез ВсеСъщата “държава” - то АчикАчик Перфектен Целево Организиеан&Оркестриран “хаос” ! ...от Ясно#Кой и Защо. ———- Никакво преговаряне. РеИнженерингът+НовНюрнбергски !

Нека да бъдем малко по-търпеливи, все пак простака от банкя е изхвърлен от власта само преди дни. Тепърва ще бере много ядове за престъпления, които си мисли, че не са оставили следи. Всяко действие днес оставя следи, но тези аналогови глупаци си живеят още в соца. Търпение....

И Само банкянскио ли Ни Е проблемът, Колега ? ..той СамСамин ли “натвори” тея (изберете думата) ? ——- Ключов Защитен. ..на НовияНюрнбергски. ..и Ще е полезен.

Хихи! Не е само тулупа. Тях ги лупат също Сорос и Пеевски. Само като им чуят имената и половината суверен се олигавя и се опуска в гащите.

Сега идва Черепа направо в НАП!!!!??? ще видим кон боб яде ли.

Тази невзрачна женица му е адвокат? Къде са маститите Манолова, Дончева, Бабикян. Адвокатите на мутрите да не са болни

PEYTSCH

Ако не излезе значи е в арестта за лъжесвидетелстване или за разпространение на клюки.

"Бизнесмен" !!!!??? Хахахахах! Погледнете го този селтак! Все едно продава китайски играчки на Илинаци, голата глава, чантичката, очилата, тъпата блузка, арогантен, без никакво възпитание! Този ли е бизнесмен? Този е мафиот! На Запад, ако вземеш един човек от село под 1000 души ще изглежда пъти по добре, да не говорим за възпитание! Аман от тъмни балкански субекти!

ПетЪре, ти по хубост ли ги избираш?Ще се жениш ли за него, що ли?

Спите ли? Как селска мутра завършила техникум в Кнежа (не Кембридж) е събрал 300 милиона, а ако не му пречили щял да има 500 милион? Как?

"Бизнесмен" в Булгаристан - неграмотен селски тарикат, докопал се до "мътна ситуация" и получил я кредитиране я "политическа помощ" или и двете. Established DS practice from 1990. Welcome to DS-aria. Леко се римува с диария, но балъците умират и не свършват. Държава няма да има но ДС ще е международна икономическа групировка. Форевър.

...докато подкараме НовияНюрнбергски. ..и Тогава - ясно.

Не виждам, кой ще е този "национален герой", който ще намери изгорените досиета, и ще има смелостта да разрови прехода. Авоарите циклично се изпират и реинвестират в големи международни корпорации. Практиката за това е създадена още през комунизма. Има хора, от политическият партиен елит, които са солидни акционери в немската индустрия още от първият цикъл на източване и създаване на двете централи в Чехия и Виена. Кой ще е това? Славчо и сценаристчетата ли? Или Президенто? Никъв шанс. Който има акъл се изнася, който му отърва да живее в държава от третият свят си кеси тука. Тва е. Държавата си е собственост на тези, които си я взеха 90 те. Тези новите лица, пилета и кокошки са като Илия Павлов - има ги докато ги няма.

Имам запис. Нямам запис. Чух. Стори ми се, че чух....

Говори се, че се носи слух, че една жена май била казала :)

Записът е в youtube. Как купонясват с Грасуса в Сен Тропе. y o u t u b e . com/watch?v=OrgFYfRKe3k

Не виждам, какво друго може да се прави с този запис, освен прокуратурата да удари един денс докато гледа.

Вместо машини за гласуване да се закупят детектори на лъжата и всичко имотно и парично от 1980 г до сега на Полиграфа. Отнемане на имущество и затвор.

ЗА ! ...на НовияНюрнбергски. ..и Наред Всичките.

Кво е тва плашило

Твоето огледало !

Този Илчовски е хомосексуалист в мозъка, но докато му плащат лъжливите мутри и той ще лъже надявам се хората вече да оценяват политиците по това какво са направили а не по това какво говорят че ще направят.

Живата истина в снимки*.... Този е нещо като Мая Манолова в мъжки вариант.Борба да си медийна звезда на всяка цена.Такива са времената на щоута и реалита..А истината....ИСтината тя е някъде свряна в ъгъла..На кой му е нужна.. Цирк да има

Със шкембенце и чанта диагоналка. Не мога да видя и дали е с лачени обувки. Като видя такъв ...

Важното е какво каза в комисията.

Безспорно е важно. Аз само коментирам външния му вид на нискоинтелигентен новобогаташ-парвеню. Иначе с две ръце стискам палци да изнесе достоверна информация, подплатена с проверими факти.

С бизнес за 300 милиона - толкова. И тоя дебил ако не е поставено лице - здраве му кажи

Като ги видя с шкембета и идиотските чантички през рамо и отпред, що ли всички ми мязат на мутри. У нас без кръв никога нишо няма да се промени.

Сигурно ще го питат от де се сдоби с бизнес за 300 милиона и как така има толкова много земя. Само нямало да го питат за злоупотребите с евросредства и витруалното отглеждане на селскостопански култури - нямало да има време.

Ей трол, човека ясно каза че с европари не се занимава. Колко стотинки ти плащат за дезинформация?

Че кой е казал, че се занимава с пари. Човека само ги получава и ги трупа, никакво занимаване. Получавал ги чрез средната заплата за страната ни. И честен труд, по 30 часа в денонощието.

Тези дни само това слуашаме - кой, какво бил казал. И каквото каже - самата истина е!

Не се занимавал?!?! А пръскал земята на различни фирмми за да избегне тавана на субсидия.

Шат на пилето главата и на Боци в устата хахах, Боци първо пилето във фурната, а после и ти при бай Ставри в централен Софийски затвор

а адвокатаата му да спре с ботокса на лицето че още малко и няма да я разпознават на лична карта:)))))))))))))

Събрала се е група циркаджии и изнася представление за овцете,през това време цените си скачат ама ганьо гледа цирк

Направо да го заключат за клевети !

Да ви разкрия честно отричане с думите "аз нямам сестра", не е отричане, както ни го представят мисирките.

Тоя ми се струва,че може скоро той да е главен герой в бъдещ клип

Коя е тази с грозното, мазно лице до лъжливия кифладжия???

адвокатка на ...........