Светла: Има бивши наркомани, но изборът, който направих, ми струваше 30 г. изгубена младост

Жената със специалност "Живот в зависимост" иска да направи сайт, в който да помага на ученици

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ЧУДО: Казвам се Зофия Павел, искам да благодаря на д -р Огунделе за добрата работа, която ми направи, той върна съпруга ми за мен в рамките на 24 часа със своите сили, този човек е много мощен, ако имате нужда от някаква помощ, за да получите ако вашият изгубен любовник се върне или разрешите семейни и житейски проблеми, съветвам ви да се свържете с д -р Огунделе в WhatsApp или Viber Chat: +27638836445. Д -р Огундел е истински и честен.

хубаво и преди всичко разтърсващо откровение. не всеки го може, за което респект и шапо. когато човек е млад той не може да оцени какво значат 30 години изгубена младост, защото човек си мисли, че 30 години са по дълги от една цяла вечност. поредната илюзия, която животът ни поднася. радвам се за вас госпожо Иванова и ще се моля за вас да успеете в добрите си начинания. успех!

и ми е тъжно, колко прости и ограничени могат да са българите.

От вече доста години Хепатит Ц се лекува с тримесечен прием на хапчета, като успеваемостта е 98%! Това лечение се предлага във всички развити страни. Не знам как е в България, защото там нещата в здравеопазването, а и не само, са малко изостанали. И нищо чудно да крият, че има лечение...

Две години са твърде малко, за да се нарече бивш наркоман. Дано да издържи и за напред.

такия трее се унищожават! Нема оправяне!

Какво ще стане ако дрогата се легализира.Разбира се много тарикати ше изсъхнат.Теа дето са заинтересовани да се купува дрогата им.Те НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВАТ.И така какво ше стане ако се легализира дрогата.За да ви е по-лесно ше задам друг въпрос:КОГА СЕ СТАВА НАРКОС.Тя жената ви каза.Става се като си ученик.Според мен големия процент е тогава.Когато си безакълен.Когато си толкова глупав да те влече ЗАБРАНЕНОТО.И да си мислиш че така си голема работа.Ако дрогата се легализира тя вече нема да "forbidden".Тва-едно.И Фторууу ...цената ше падне.Дилърите ше висат ли пред френската или пред всеко друго даскало.Ми нема.Щото нема далавера.И така на там.Такава е моата логика.И много души ше бъдат спасени.Но тва е половината от истината.Фтората полвина е да ОБЯСНИШ НА ДЕЦАТА КВО СТАВА.Те не са идиотчета,ше разберат.А и като отпадне фактора "забраненост"-пак същото-МНОГО ДУШИ ШЕ БЪДАТ СПАСЕНИ.Но и тва не е всичкото.Последното е ДА СЕ ИНКРИМИНИРА УПОТРЕБАТА НА ДРОГА.Да УПОТРЕБАТА на дрога.Но тъй като винаги има умници дето ше почнат за "човешките права" ,инкриминирането требва да е малко по-специ.Който иска да се друса.Нема лошо.Ако не правиш проблеми-твоя воля.Но и при най-никаквия проблем който създадеш след като си се друскал-ДРУСКАНЕТО СТАВА УТЕЖНЯВАЩО ВИНАТА ОБСТОЯТЕЛСТВО.И ТОГАВА ПРАВИЛОТО ЗА "ЧОВЕШКИТЕ ТИ ПРАВА" СТАВА НЕВАЛИДНО.И то ТОЛКОВА МНОГО НЕВАЛИДНО, че да ти се съдерат задника по всички правила на изкуството. Това е.Е аз Ф началото казах че много тарикати ше изсъхнат ако дрогата се легализира.И все ше са такива дето са свикналЕ да се хранат обилно.По таа причина ше ви намерат хилядиоправдания,глупости не хиляди ше ви намерат милион обяснения против това.И всичките обяснения ше бъдат за ваше добро.Щото те само за вашто добро мислат.По 24 часа "рум сървиз" за вашето добро.Аха,може и милиард обяснения...Така, но може и аз да греша с таа логика и тя да не работи.Ми много е лесно бе-връщаш старото положение квото е сега а аз си посипвам главата с пепел и тва е

Предаването с нея го има в Ютуб - Открит урок по оцеляване в света на наркотиците в “Ничия земя” . Интелигентна жена , която надявам се ,ще успее с това ,с което се е захванала . Обществото ни има спешна нужда от подобни хора ,понеже докато тука нЕкои лаят злобарската ,щото няма какво друго да правят , отвън има хора на които им е нужна помощ . И не забравяийте ,че никой не е застрахован ...никой !!!

дира, айде пак да ни покажете тая габровка, дето учи психология във великотърновския университет пак след пет-шест месеца, а? става ли??

Героите на новото време...

Бивш наркоман няма то е като да има бивш негър ...

Що? Майкъл Джексън не си ли го виждал? Ползвайте го тоя нет и за друго освен порно с черни, а?

и кой ти каза, че майкъл е бивш негър? бивш жив е, ама си е негър!

Има, повечето са такива - починали.

Възхищавам Ви се за смелостта. Моля се Вашият проект да спечели финансиране.

Децата не трябва да знаят, че могат да спрат. Трябва да знаят, че е сигурно , че умират. Та ако може си променете заглавието, защото децата ще почнат да спорят с родителите, че не е голяма драма, защото може да се спре.

Дано наистина се е измъкнала от блатото. Но това което наркотиците са взели от нея - никога няма да се върне. На снимките изглежда като 70 годишна баба, здравето не знам в какво състояние е, дъщеря ѝ не знам как е възпитавана, докато майката е била надрусана, а това че е записала висшУ в някакъв провинциален университет общо взето нищо не значи (вече всеки може да запише каквото си поиска и да го завърши без никакви знания). Така че вместо да я дават за пример за човек, успял да се измъкне от наркотиците, по-добре да я дават като пример до какво водят те.

Трябва част от наркоманите да ги убиват за назидание.

трябва! оная част от 90% другите ще измрат от страх!

то хубаво пишете минусчета, ама има едни държави, дето наркоманите ги трепят публично! по един. двама годишно, и това е достатъчно да няма мераклии чааак до другата година!

Браво, Светла! Моите уважения!

курти, ти сигурно искаш и децата ти да изминат този славен път, та да имаш повод да се гордееш!

Бивш наркоман няма Да се дава надежда не е лошо но да посрещнеш реалността и истината са по важни

ВНИМАНИЕ ЛЪЖА КАТАЛОГ!

Тая ми изглежда зле. Жалко за майка й и детето й. Какъв човек ще стане от него с такава майка? Родителите са много важни за развитието на едно дете.

отивам да си сменя чорапитИ! четох и препрочитах, и рИвах , рИвах, рИвах, и кат погледнах килима плува, краката ми до глезените в сълзи! дано не съм се обезводнил!

Децата трябва да знаят, не че може да спрат, а че не трябва да започват. А, тази вещица от снимката, не е необходимо да дава акъл, а да служи за Лош пример, който не трябва да се следва, защото резултатът е видим - Разсипан живот, неиния и на близките й!

Дам, щото на никой не му беше казано доскоро колко е вредно. То и пушенето е вредно, ама можете да спрете когато поискате. Просто точно сега не искате, нали? И откога 200 грама на вечер и 600 по празници (петък и събота включително) те прави алкохолик, нали?

така така, обяснете на децата че дрогата може да се спре, та да си кажат "що па да не пробвам, винаги мога да спра"

Дори и да е така, защото работя с наркотици и ми е ясно колко бързо се развива зависимост и дозите за обезболяване се налага да са двойни, трудно ми е да повярвам на тази приказка...Тя е разполагала с много пари за да излезе от състоянието. Има антидоди , които явно е употребявала, но и тогава е трудно, сам и отчаян човек бързо се предава. Без средтва и близки още по бързо,

Направо е плашеща. Изглежда като 70-годишна. Наркотиците са смърт, това е. Но мисля, че няма бивши. Пожелавам и от сърце никога вече да не ги докосва, но според мен е въпрос на време да посегне пак - обикновено при първата житейска трудност.

Това по случай деня на народните будители ли е пуснато?

Повечето наркомани произлизат от семейства с псих.разстройства.Но въпреки това ,не значи че не трябва да помагаме за решаване на проблема или да мислим,че ще ни подмине.Хубаво е да има подкрепящи организации и помощ.Всеки живот е дар и е ценен.Помагай на другите,а не вреди.Дано всеки достигне до тази максима.

Истината е, че наркотиците са за мухльовците и некадърниците. ЗА тези които имат кураж, по яка дрога от адреналина няма. Другото са жалки заместители за стрхливци.

БРАВО СВЕТЛА! УНИКАЛНО ИНТЕРВЮ И МНОГО ДОСТОЙНА ЖЕНА!-ЗА ДА НАМЕРИШ НАЧИН ДА СЪЗДАВАШ, ЧРЕЗ ОПИТА СИ ОТ РАЗРУХАТА В СЕБЕ СИ, СЕ ИЗИСКВА МНОГО САМОСТОЯТЕЛНОСТ И ОСЪЗНАТОСТ! НЯМА БИВШИ НАРКОМАНИ, АЛКОХОЛИЦИ И Т.Н. ИМА ХОРА, КОИТО ПРЕМИНАВАТ ПРЕЗ ЖИВОТА И ОСТАВАТ СВЕТЛИ СЛЕДИ СЛЕД СЕБЕ СИ. ИЗГЛЕЖДА СВЕТЛА Е ИЗБРАЛА СВОЯТА СЛЕДА....УСПЕХ!!!!

Ти ли наблъска минусите на всички коментари надолу? Това е един боклук, както и да го въртиш.

наркоманите освен всичко друго сте и патологични лъжци! от цялото интервю евентуално е вярно само че майка и гледала крави, и че тази е спечелила проект за нещо си! бая парички за дрога си е осигурила!

Абе дираджии,като спретвате тия сапунено-сълзливи материали, вземете да си поогледате като как се очертава общото послание: "Има начин,дерзайте и ще станете като мене"...

Отлично! децата трябва да знаят, че нама проблеми да започнат, защото могат да спрат???? така ли дир?

Наркомана го лекува само бренеке.

тринадесет нули, брат! с бренеке ако не внимаваш, може да направиш сакат наркоман

Бивши полицаи и бивши урви няма.

Баси боклука

Тази като я гледам не вярвам някой да последва примерът ѝ. Просто не изглежда вдъхваща доверие.