17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ГЕРБАДЖИЙСКА РАБОТА

"През март месец ще дойдат повече от 500 000 дози от всички разрешени до момента ваксини." Ако дойдат... и тогава пак ще ги отпушат "зелените коридори". Сутринта имаше едно много смислено интервю с проф. Мира Кожухарова, епидемиолог. Пуснете си го и слушайте. И давайте по-често глас на здравия разум на такива професионалисти.

И хората на Титаник са били здрави и богати.Търсете спасението в Исуса не във ваксините.

Ами аз предлагам, да не си сменяме чорапите по случая! Даже предлагам да спираме и да закриваме държавата, и последния да загаси лампата! Щом са свършили!

Ненормалници!!! Ваксина не се прави за година или две, но върви да го обясниш на австралопитеците.

"ОЧАКВАМЕ СТОКА"

"И в склада няма! Вие български разбирате ли? НЯ-МА!"

Г-н Мутафчийски ако четете имайте предвид ,че мога да предоставя неограничени количества Poliovin да ги бодете с него ,докато Господарите пратят ваксини ! Този препарат е за овце ,но ще свърши работа да му мине мерака на мат'ряла на първо време !!

проста сметка - тея половин милион дози (ако изобщо дойдат) при положение, че пазят втората доза на хората ще стигне за 8000 ваксинации на ден (всеки ден + събота и неделя). Това ако е "масова ваксинация".... значи много сме го закъсали. По моето НЕекспертно мнение това трудно ще покрие нуждите на приоритетните групи, камо ли за останалите.

и при старшината с лампазите също НЯ-МА

ко да ти кажа - за всеки истински християнин е гигантско изпитание да продължава да обича ближният си (в лицето на управниците) както пише в Новият Завет. Добре, че не вярвам в подобни щуротии, да ми е чиста съвестта като ги псувам.

Зелените коридори са за зелените птички-гласоподаватели. Да кълват там, да се бутат и бият и да гласуват ПРАВИЛНО! Щото 2,5 милиона пенсионери мислихме да ги редуцираме максимално - хем ще спестим от фонда за пенсиите, хем ще намалим риска от НЕПРАВИЛНОТО гласуване - нали знаете, те виноги са първи на всички опашки и кой знае какво може да решат и да се юрнат да ни бутнат на изборите

Чакайте, ама вчера Боко обяви старта, а днес вече се срути? Перловец ли ги отнесе, или комунистите са виновни? Орешарски, мммм?

Мнооо дебил се излетял да се боцка .Къде ги тия дебили та не свършиха.

Интересен търговски похват. Като дойде следващата ваксина не мислете, а се бутайте да се боцкате докато не е свършила!... А за съмнение във ефективността на ваксините нито дума, За някакви гаранции... мълчание!

Теб ако те питат и това че не ти става УЯ па Боко ти е виновен.

Ваксините са над 200, никой не е виновен на епичните некадърници от греп, че не могат да направят елементарна логистика.

Абе мен ме остави, Кмета Поли дано го вдига редовно, че да е мирна държавата!

Аууууу, какъв световен проблем, ти да видиш! Даже галактически!

коя е евана - евана! Бика вече мина в еврогейското платно!

Да почват да раздават банани и портокали :)

Приоритетните групи се ваксинираха (тези от тях които искаха) , а сега юруш на ваксините първия печели хахаххха

Над 200 вида ваксини??? Или 200 броя ваксини? Много интересен идиотски коментар:))))

Те навсякъде свършика дето ги имаха, така че не е само ВМА и Св.Анна!

да не се окаже, че дебилите са тия дето коментират тука и не планират да се боцкат :) just sayin'

НАроде спри се !!!!това е отровата на дявола!!!.така 1991-93 за хляб и олио не се редихме....

"Зелените коридори" за ваксинация са другото име на хаоса" е коментирал проф. Андрей Чорбанов. Като гледам опашката, все едно виждам наредени на опашка за картофи през 1988.

Грабвайте телата !!..

Те ваксините трябваше до сега да са тук, но измамниците нещо започнаха да говорят в бъдеще време. И сега кой ще ручка жабетата? Много съм любопитен каква ваксина си сложи Мутафчийски.

Докторите си ваксинират по 1,2 и 3 фаза. Дупчат яко.

Она ден както писах, че българите са дисциплинирани и културно се редят, но ваксините свършват някакъв герберски трол ми се нахвърли, ми сигурно сме се наредили 5-6 познати. Е ето навсякъде свършват. Що за организация е това? Да разрешат спешно и Спутник!

Страхотна драма за тия ваксини, тези глупаци чакащи с часове на опашки, вероятно са същите които се биха в магазините за тоалетна хартия и консерви...Прост народ-слаба държава, заслужено ни управлява пожарникар с дипломна работа на тема “ Разгъване на шланг в гориста местност”

Няма ваксини = няма пенсионери Кой печели?

Недей, че тогава ще цъфнат тия дето не искат да се ваксинират. Есе пак те са тия с толковата акъл.

Верно ли си се зачудил? По това време беше разрешена само ваксината на Файзер/Бионтех, ама спецЯлно за любителиите на конспирации да кажа, че всъщност специално за него са внесли 1 доза Спутник-В! :)

Крайно време е не само ние, Но и цяла Европа, Да прекратим договора и очакванията към Астра Зенека! Тази фирма само лъже и взима парите от европейските държави, Но не си изпълнява задълженията по договора. В същото време, продава на 3ти страни ваксини на 3на цена. Печабари! Вече влизат алтернативни ваксини, Време е да потърсим такива коректни доставчици!

Тази опашка за ваксини ли е бе хора - Че то горе-долу като през СОЦ-а пред "показния" за банани !! Тогава нямало банани , пък сега било по-хубаво - НЯМАЛО ваксини !!! И сега какво -ПАК НЕ можете да ходите никъде - Ама пък било " демокрация" - Ама то пак СЪЩОТО , че и по-ЗЛЕ !!!

Това със зелените коридори за ваксинация беше абсолютна излагаци, популизъм, предизборна манипулация на ББ! Вижте колко съм добър, разрешавам на всички да се ваксинират, ама дали има или не достатъчно за всички желаещи, ама кой да провери?! Министрите мижитурки и същите от НОЩ, само кимат роболепно!!! А и нали Зоя Паунова, а нейната дъщеря Ева Майдел евродепутат от ГЕРБ, кой знае колко комисионна са си поделили! И кой вече ще е сигурен, че ще има за него второ ваксина при това положение!! Аз лично миналата година си направих първа ваксина за хепатит и сега РЗИ София ми отговаря, че няма внос и не мога да си направя реимунизация. Е това каква грижа е, и чия? Това е милата родна картинка!

SfeetaaA vyyyrrrrrrrrrrrrrr

Sfeeeetaaaaaaa e ot film e vyyyyrrrrrr xaa xooo xaaaaaaaaa nazdraaaaveeeeeeeeee sfeeett ot ma6inaaataaaaa....

Davaaaai ma6inkeeee fkarai dmite kol igra pas koment sfettaaa neta tv radita i kraaiii 11g al.zl pqs.....

Ами, нямате ли железни пръти и бейзболни тояги, за да приключите с ваксинирането по план?!