17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Тя обясни, че се предвиждат и регионални звена, които да бъдат обособени в областите, на чиято територия има национални курорти" И тогава като започнат да се раздават едни пари в регионалните звена... пак ще имаме по 5 - 6 звезди! Корупцията сами си я създаваме с простовати правила и закони! Значи някой жител на Бургас ще проверява 15 години жител на Созопол, който има хотел? Предпоставки за корупция "нямаме" никакви! Там е работата, че проверките трябва да се правят на ротиращ принцип! Пловдив проверява Бургас, Варна проверява Пловдив, след 3 години се подреждат по друг начин!

Ох на мама красавицата! Тя е логото на нашия туризъм! А до нея защо не и лилето или фидосова!

Ей каква красавица е тая от снимката. От Дир.бг да я предложим за Световния конкурс МИС СВЯТ.

Какво се чудиш...Те това е ЛИЦЕТО на българският туризъм ... Както и да искаш го разбирай ! Лика....прилика...Липсва само за гарнитура онзи...РАГИН !

Хаха, аз казвам на познатите си ако искат да отидат на хотел на българския морски бряг да имат предвид, че категориите са умножени по 2 - ако пише че хотелът има 5 звезди, всъщност той отговаря на 2 -3 звезди в цивилизованите страни. Лично аз от 2006 повече не стъпвам на българското черноморско крайбрежие, вследствие много лош опит с мизерия и отвратителен сървис в някакъв хотелски комплекс на Св. Константин и Елена, някъде при Варна

Ама, че тъпня :"към момента на издаване на удостоверението си за категория отговарят на изискванията" после местят басейна и лоби бара в друг хотал, а сифоните на баните си ги носят домаа...Тая счупи и правителствения тъпомер...

Относно коментарите тук как по морето ни нямало нищо свястно. За малко пари няма. За повечко има. Няма как за малко пари да се получи качество. Препоръчвам хотелите на 2 вериги у нас, които съм пробвал и са отлични: Iberostar и HVD. Хотели е неточно казано, това са ол инклузив затворени комплекси.

Интересното в темата е красивата снимка на министърката...

Каква е тази глоба от 1000 лв. за такова нарушение....поне 2-3 нули трябва да се добавят, за да има промяна и да се оправят нещата. С тази глоба само ще се изсмеят ще ти я хвърлят в лицето и ще продължат да правят мизерии...

Да си го кажем очи в очи. Туристи идват тък само заради евтината дрога, алкохол и проститутки. За останалото казват, че е под всякаква критика.

Така е първо ръст, ръст на туристите и като видят веднъж мизерията - спад, спад...

Ааа, верно ли? След 20-30 г. може и да намина ако има подобрение. Ако няма ще съм си пак по Средиземно море и океаните. Без Черно море не ми е зле ... може би дори ми е по-добре.

Това бг.хотелиерите какво животно са ?Нищо не става от ганю,той мисли само за пари и далавери.Тази година ангелкова ще сте на минус ,а догодина под чертата.Кой нормален човек ще дойде на бг.морето?

Много ме съмнява, че при получаване на четирите звездички в хотела е имало лоби бар и басейна и после собствениците са ги премахнали. Поне има документи с имена на хора категоризирали хотела. Тази категоризация е коствено доказателство за корупция, но естествено няма предвидено наказание за такива случаи. Горе са си оплели кошницата и напълнили гушите, пък вие си хейтвайте тук, колкото си искате.

ако хотелите не бяха предимно на "наши момчета" трябваше да затворят цялото черноморие и да няма един турист. Ние от туризъм не разбираме всичко е бардак и пумия, трябва да си или луд или самоубиец за да се храниш в хотел по българското черноморие - болестите не ти мърдат...

Повечето ни курорти, да не кажа всички, са в плачевно състояние по отношение на чистота, инфраструктура и това е резултат от фрапантното и престъпно презастрояване. Дори да има петзвездни хотели, край тях е клоака, като в египетските, но там поне не е бетон до бетона.

Даването на звезди е под натиск и не съвсем обективно. По-достоверни са отзивите на посетителите и то тези с опит, които могат да направят ставнение между хотели с еднакъв брой звезди.

Интересно как всяка година имаме ръст по 5-10%, това трябва да означава, че и броя на местата в хотелите се увеличава с толкова.

Тази ,,калинка " много........

Да след Астория, комбината Буда-Кой, очевидно продължава да завладява Златни пясъци. Все пак с една къщурка в Барселона и с едно ЧЕЗ закъде са

Басеинът не е нещо, дето ту го има, ту го няма. Как е получил категорията, с която е в момента?

Дали са рушвет и някой се е подписал, че имат басейн.

За първи път чувам държавата да си къса сама от тялото и то не от опашката! На база категоризация държавата събира таксите за туристите! По-висока категория, повече пари към държавата! Как така ще махат звезди за да събират по-малко пари?